F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
ez nem a top gunos topic,egyébként nagyjából érthetö mit akar,modiknak irjon,de jó ha megcsinálja meg feltölti a cuccost,üzenem neki bryan h soksikert😊
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Valahol láttam valamék topiknál..., h amibe írtunk, ott volt a megfelelõ mezõ a címben szereplõ topikból a styl.
Mert szeretném bestilusítva a mezõt, ha megtudom csinálni."
ezek szerintem mi vagyunk😄D
ups and downs
bezzeg mi már dolgoztunk a pályán,gyakoroltunk,teszteltülk a servert,meg ilyenek😊))
mikor is megy horváthonba? holnap?
nem,én kábé fél 11kor keltem fel,aztán bementem hozzá még õ is még ágyban volt,néztünk vmit a National geo-n,de lassan indult a nap.aztán õ elkezdett bepakolni,én meg ott voltam nála-persze feküdtem😄.mostmeg kajáltunk😊
ups and downs
jól indul a nap,felkesz és ebéd😄
mi már voltunk funolni is,jacksonvilleben😄 sztem fasza volt,elsön és másodikon nagyot küzdöttünk freevel😄 megdolgoztam a renós szerzödésért😄 amúgy sztem rossz ez,csak néhány alapvetö dolgot kell betartani és akkor ok,persze remin láttam h elege van az egészböl,ez tényleg nagyon nem az Ö világa😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"Következõ Futam Ausztrália
Ez a pálya egy városban (melbourne-ben) van. Nagyon nehéz pálya teli nehéz gyors, de csúszos kanyarokkal."
T.T.
na mind1,nembaj😛
látom most totalcart nézel,én is összeszedom magam aztán felölem go,hátha jön Bryan meg Dranzer is😊
viszont én is lépek,jó8 Free😊
T.T.