F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
is-is, sajnos nem vagyok képben, és nem is nagyon igazodok ki az innen onnan vett infokbol, ezért is kérdeztem.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
sziasztok!
Szeretnék játszani ezzel a játékkal viszont nem tudom mi a pontos neve, illetve , hogy hogy tudom belõni ha esetleg valami mod.
Illetve még érdekelne a gépigéyne is.
Elõre is köszönöm a segitségeteket
Szeretnék játszani ezzel a játékkal viszont nem tudom mi a pontos neve, illetve , hogy hogy tudom belõni ha esetleg valami mod.
Illetve még érdekelne a gépigéyne is.
Elõre is köszönöm a segitségeteket
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
már úgyis rég volt,tehát akkor film:
Free véleményére leszek kiváncsi,bár úgyis tudom:"szar film😄" még egyenlöre én nem mondok véleményt majd utána😊
Free véleményére leszek kiváncsi,bár úgyis tudom:"szar film😄" még egyenlöre én nem mondok véleményt majd utána😊
The only speedometer is in your head.
az nem semmi csaj egyébként.kis apró izé,két kézzel üti az ütéseket,nagyon komoly😊
ups and downs
bezzeg Nicole😄D.
egyébként én azé nem szeretek mondjuk salakos Nadal meccset vagy füves Federer meccset nézni,mert nagy csata nem alakul ki,szinte borítékolható h ki fog nyerni.nekem a legizgalmasabb meccs eddig talán a Feliciano Lopez-Henman meccs volt.nagyon szép játék volt,és az nyert akinek szurkoltam😊)
nem megyünk kicsit factorozni?a legrövidebb Silverstoni pályán?😊
egyébként én azé nem szeretek mondjuk salakos Nadal meccset vagy füves Federer meccset nézni,mert nagy csata nem alakul ki,szinte borítékolható h ki fog nyerni.nekem a legizgalmasabb meccs eddig talán a Feliciano Lopez-Henman meccs volt.nagyon szép játék volt,és az nyert akinek szurkoltam😊)
nem megyünk kicsit factorozni?a legrövidebb Silverstoni pályán?😊
ups and downs
most is nagyon jó, érdekes lesz a döntõ. Biztos h federer-nadal döntõ lesz. Mondjuk azt a majom spanyolt útálom amilyeneket nyög..undoritó
T.T.
idén még sztem simán nyer azért Federer,de jövõre már Nadallal kell számolni elég alaposan.nagyon fejlõdik füvön is...
ups and downs
igen, kicsit mentálisan elfáradt a 2. szettben, de aztán 19perc alatt megnyerte a 3.szettet, aztán onnan sima meccs volt.
T.T.
egy szettet elvett Federertõl,ez már valami!!😊.ahogy néztem az elsõ két szett lett volna nyerhetõ(a másodikat meg is csinálta),az uccsó kettõ elég egyértelmû volt.hát Federert füvön eszméletlen nehéz bárkinek is legyõzni.
ups and downs
ja én is arra számítok.hát Henin ellen kábé 0 az esélye.eszméletlen jól játszik Henin.Simán fog nyerni
ups and downs
Megkérdezted vagy honnan tudod ilyen biztosan? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Még számos ilyen topik van, nem hinném, hogy éppen erre gondolt, bár ki tudja. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.