F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maradj nyugodtan Dranzi,legfeljebb majd Feri engem fog lecseszni,de majd megbeszélem vele😄
The only speedometer is in your head.
oh,akkor egyedül vagy otthon,s nincs kihez szólni? csak fórumokra lehet irni? hát sajnálom😄
Hmm, kicsit nézelõdtem itt az sg-n vagy miez. 😄 Tetszik... 😊 Jah és történelmet írok. 😄 Ez az elsõ sg-s üzenetem AMI ilyen késõn lett elküldve. 😛 De ügyi vook. 😄 Na mostmár télleg jóccakát... 😄 Bár nem meek aludni, dehát akkor is. 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Szevasz Dranzi😊
üdv itt nálunk a helyi f1chl topicban😄
minden téma on,olyan h off nem nagyon létezik,legalábbis ha igen,akkor a topic 99%a off😄
üdv itt nálunk a helyi f1chl topicban😄
minden téma on,olyan h off nem nagyon létezik,legalábbis ha igen,akkor a topic 99%a off😄
Mostmár mindegy...<#vigyor>#vigyor> Sziasztoook F1CHL!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#papakacsint>#papakacsint> Mást nem is tudok most mondani... :S Peet nem hagytál idõt a gondolkozásra,hogy mit írjak! 😄 Ami azt jelenti, hogy azt írom ami éppen eszembe jut, tehát semmi értelmeset.<#vigyor>#vigyor> Na mindegy, este van... 😛 Jó éccakát mindenkinek! <#vigyor>#vigyor>
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
ivós buli? most nálatok?
konkrétabban,ma este menjünk át és rugjunk be?😄
konkrétabban,ma este menjünk át és rugjunk be?😄
új embert köszönthetünk a topicban,remélem hamarosan irni fog😄
hát persze.
F1Cnek simán jó egy p4es gép...szóval oda nem kell nagy gépigény
rFactonak min. 512 MB ram, legalább 1.8as proci, egy jó videókártya (Geforce 4 vagy hasonló)
F1Cnek simán jó egy p4es gép...szóval oda nem kell nagy gépigény
rFactonak min. 512 MB ram, legalább 1.8as proci, egy jó videókártya (Geforce 4 vagy hasonló)
T.T.
akkor tudnál segiteni?
a játék(ok) nevével és gépigénnyel?
a játék(ok) nevével és gépigénnyel?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
természetesen lehet offlineban is tolni. AI-k ellen. Ha nem "aktiválod" be akkor nem tudsz jönni online összejövetelekre.
T.T.
ezt csak online lehet tolni?csak mert nem feltétlenül on-linera gondoltam
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...