44995
F1CHL - Retro
-
#25193 sajnálom de engem zavarnak a helyesirási hibák és kész...elnézem de attól még zavarnak ne kérdezd miért :D -
#25192 JAJJ már lol tényleg:D:D Tudja rákos kukim hogy miért ugy irom le mindig:D:D:D a kurva életbe már szóval nálam az Ujj=új.....Tessék elnézni köszönöm:D:D:D -
#25191 új még mindig :DDDD szegény Bryan :)))) -
#25190 az ujj version az a Juvvancs:D:D:D -
#25189 HÁt az hogy kb 1-1,2 tized mp re votl tőlem:) és elsönek ment a pályán:) szóval 10 kör volt és anynira ott volt már mögöttem:) -
#25188 Juvival ez kész :DDDDD mekkora lol már :)) -
#25187 olyan rossz? ez mit jelent? :D -
#25186 :D:D:D De én csak Juvival,meg..FRicskéve.....meg...Bulleral....Ohh az én Sklyinémmal....Zoláámmal:D.....val Ribanckodok meg régen Remivel is:D
Jahh amugy nekem is egy McDonaldsos munkatársam szólt hogy ö is szeretne majd jönni:) Már mentünk pár kört és hát nem volt olyan rossz:) -
#25185 nyugodtság van :) kis magánszférád nem lesz megzavarva, maradhatsz akkora ribi amekkora most :D -
#25184 Ohhh:D csak nehogy szét szedjék a mi kis családisan hangulatunkat!! Erre azért figylejünk majd oda...:) -
#25183 reggeltet
elkezdtem szervezkedni a jövövel kapcsolatban, valószinüleg több indexf1-es tag is velünk versenyezhet jövöre, tekintve h ott meghalt a liga ezen része...szvsz ha szerencsénk van akár 16-18 emberke is összejöhet egy racera :D -
#25182 ...nemtom.... -
#25181 Hát szijjasztok!
Drágám!
Műszakvezető kerestetik!!!!
Most nyíló budapesti (Keleti Pu) üzletközpontban lévő gyorsétterembe keresünk műszakvezetőket. A jelentkező legyen rugalmas, megbízható, talpraesett. Hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent. jelentkezés: [email protected] (subway)
-
#25180 Uhhh...nahh reggelt:D "na,fiúk lányok Karesz," JUVIKAAA a nyakadat tördelem széjjel ezért:D A másik mi az hogy megcsalsz egy ismeretlen Ribancal????hmhm??:P
A másik másik meg:D Hogy geci durva szoros az idömérönk:O Remélem redva jo futamunk lesz:D:D -
#25179 Szia Igli!:) -
#25178 éjszakát!!! -
#25177 réce, halálra untam ma magam melóba, ennyire gyér forgalom már rég volt...Peet pihenjé is néha!!!
Freenek grat a polehoz, mostmár igy biztos :)
bmw futam is lecc a héten, részletek a officialon -
#25176 jhuuu Lyon-Rangers 0-3!!! kecseg franciák!!!:D -
#25175 köszönöm!:) -
#25174 jó ez a bryan blog:)) bár a legutolsóra ránéztem,és a terjedelme miatt elnapoltam az elolvasást:)
na tényleg leléptem,holnap hat körül jövök egy hsz-el valószinüleg:) -
#25173 csáhh -
#25172 szintén.
viszont én megyek is,mert holnap kelek hatkor,és vár rám 9óra a sportszerek között,szóval sziasztok srácok -
#25171 azt kell mondjam h a mai napot nagyon jó állapotban sikerült túlélnem.teljesen elégedett vok:)) -
#25170 LOL:))) -
#25169 R.I.P FREEDOM!! [wraffwraffwraff] üzenete:
Szia!!
(U)Nita(U)//Nem itt hanem ott//:D//11 év=4015(#)És élsz:'(:'(// üzenete:
Szia
R.I.P FREEDOM!! [wraffwraffwraff] üzenete:
hát bocs h ilyet kérdezek,de ki is vagy?:D
az aki felvett myvipre
te miskolci vagy
én??:D
hát...nemtok róla...
sőt,igazából a myvipen se vagyok fenn:)
prdig nekem irtál mailt valamelyik nap
myvipröl
kizárt dolog:P
hmm okés
akkor bocsyka nem is zavarlak
szia
hát lool:) -
#25168 na most kiderítem h ki vett fel msn-re:)) -
#25167 Gatti 36-os időt ment:D -
#25166 okés,és köszi szépen:) -
#25165 Addi: 1.37.835
Buller: 1.36.816
Gatti: 1.38.845 -
#25164 na én lassan megyek! Peet, akkor futam előtt -
#25163 hehe,hát akkor nem.akkor lehet no time,vagy futam elött:)))) na mind1,majd eldöntik freeék:) amúgy zsófynak én is puszi.bryanos neked jó tannulást:) -
#25162 re,jó rég irtam ide,köszi igli,amúgy most kissé offon leszek szombatig,napi 8ban vagyok,ami heti 48at jelent.nemsokára megint mennem kell,lehet kések,ha van rá mód,akkor késöbb lefuthatom?:S -
#25161 na,fiúk lányok Karesz,én mentem vissza tanulni,majd kilenckor jövök!Free neked jó utat Érdre,pusszantom a barátnédat is:).
Hát szervusztok!;) -
#25160 tokjó:) -
#25159 király ez a race07..benne van végre pau meg porto pálya is...jó szük városi:)) -
#25158 na itthon -
#25157 lesz benne 2 -
#25156 szermusztok!!!épp infó órám van...:((((.majd kilencre megyek haza,csááááááááá -
#25155 csak ha lenne benne 5 vinyó akkor használná ki, de a jelenlegi 300w-os már kevés lenne ehhez a géphez.
el work, estére jó qualit PEET :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#25154 köszi szépen! elvileg nem gond, mert ma megkaptam a fizut, szóval rendben lesz.
500W...bazz nyeli az áramot majd..