44995
F1CHL - Retro
  • MrElf
    ZSófika itt egy ujjabb adag:) REmélem sikerülget választani azért:)
    Bwix, warg, mushi,cai, slau, c4sh, havok, gekko,luch, twine, calrak, twixy, zadrot, zixin, cogar, xSi, OC, mGn, widi, acier, cikao, pyda, weir, mollz.
    :D
  • antijuve
    me senki se akart...aztán üres kapu ne legyen:D
  • MrElf
    De hogy is ez most csak igy jön!!!:D:D (persze a a volt Lineage2 klántársamnak felvan adva a lecke:D és kattogna kaz ablakok:D:D:D:DD)

TÉny: Egy barátom segitségért kiáltott!! Karcsikának ott a helye és SEgit ZSÓFIKÁNAK!! Hamár az össze itt lévő kis NOOB baszik neki segiteni MAJD ÉN!!!!:D:D
  • Freedom88
    hehe, én imádok/imádtam kapusnak lenni:) és qrvára hiányzik:((
  • Tigristank
    De miért raknak be téged, holott legutóbb 2 gólt lőttél? :)
  • Freedom88
    lineage II
  • Zsófy
    Na, erre én is kiváncsi vok:D
  • antijuve
    hát...megeshet:))
  • Zsófy
    De egy agyament vagy:)
  • antijuve
    ezek vmi klántagok vagy mi??:)))
  • MrElf
    Chrno,BlackManta,Fatalina,Ciniella,Synder,Cathrey,DeepThroat,KarinKiller,Morien,
    Akanellina,Drakon,FRoty,Soran,Truall,Thor,Liarnid,Dnako,Pirce,Xavier,XaonHA....Huhh most igy hirtelen de még mindig gondolkodok:D:D:D Sietek igérem:P
  • antijuve
    jjajj baszki,ma focin má megin beraktak kapusnak először...ki is kaptunk...kaptam 5 gólt (ebből mondjuk 3 nem az én hibám volt),és még lőttek vagy három kapufát is...majdnem lelőtték a fejem:D.azé ahhoz még ragaszkodom,szval inkább "hagytam:D" kapufának:D.utálok kapus lenni:)))
  • antijuve
    mit hogy?:D
    try to count:).

najó,csak egy hülye ötlet volt,más nem jutott eszembe:)D
  • Zsófy
    De ez meg hogy?:D Monnyuk tessik:D
  • antijuve
    te amúgy se tudsz:DDD (csak viccel)
  • MrElf
    nem:P de Quss már nem tudok igy gondolkodni:D
  • antijuve
    ez naptárból van?:)
  • antijuve
    legyél "Trájtúkáunt':D
    (mint számolni próbálok)
  • Zsófy
    Inkább gondolj, gondolj, gondolj!!!
  • MrElf
    Nahh közbe gonodlkodtam Drága ZSófikának: ezekre jutottam igy hirtelen de modnok még majd:P
    Noto,Brei,Allehandra,Shanga,Anilee,Jain,Liliom még irok ne FÉLJ!!!
  • Zsófy
    Jajj, tudom, hogy te ismered, de többen vannak, akik nem! JÓ?! NESZÓJJÁBE!:D
  • antijuve
    semmibaj:D
  • antijuve
    vagy "ülvehugyálok" ugye Karesz??????????:DDDD
  • Tigristank
  • MrElf
    Én ismerem hülye gyerek!!!:D:D:D (de azért LOVE zsófika:P) <-----------FRICSKEEEEEE ezt ne olvasd ám EL!!!!:D:Dd
  • Zsófy
    Hát ez mind csodásmesés:D Köszönöm Karcsika, légyszi még gondolkozz, és Engösznek (Ági) is kéne egy név... Tudom nem ismeritek, csak hát csak
  • MrElf
    ÉN tudok jókat ZSófika.....MissFrikcse,vagy NorbiZSófi,vagy angolossan a Fyka:D:D.Esetleg szóba jöhet a VolleyGIrl:D:D vagy esetlega BüdösRibanc...<---Áhh ez nem jó:D:D szóval várjál gonodlkodok(próbálok:P)..
    vagy Csacsa......vagy ElementalGirl vagy egyszerüen Gigi:):P ....aztán .. Bori.....aztán......NemisZSófianevem:D:D:D.....majd még irok várjál:D:D
  • Zsófy
    BOCS! mosogattam! BOCCS!!! KÖ:D
  • Zsófy
    ÖÖÖ igen... Jelige kéne, ami lehet akár név is, de amit free irt, az nemigazából lenne jó, mert sztem rögtön kizárnának...:D És egyéni (matekversenyhez)
  • antijuve
    jóóó nehogy válaszolj!!!!!!:D
  • antijuve
    köszönjük:)))
  • Freedom88
    persze ezt még lehetne ragozni, de nem untatok senkit...
  • Freedom88
    Bugyinuni:)
  • Freedom88
    Petőfi on

ha jól láttam akkor kferrot kerested meg először igli, de még ott van levi sztem is. Főleg olyanok kellenek sztem akik kevésbé "közösségtagok" ott, mert azoknak nem nagyon fog tetszeni pár hardcore hozzáállás, mert azért hozzájuk képest tényleg hardcore szinten nyomjuk az F1-et.
    De ha lesz 14-16 ember az is tökéletes lenne. Jelenleg ami van most 11 ember a futamokon, mert igaz annyi, ez is tökéletesen megfelel, mert sztem jól megszoktuk már egymást és már ennyi fővel azért lehet jó racékat nyomni. Bár igazából most eléggé kettészakadt a társaság. Gondolok itt az első 4re, azért most is meglátszik a qualon és még a practicén mutatott időkből, na és persz a pontok számából.
    Jövőre hogy mit hoz az rFactor az kérdés, természetesen azt várom, hogy mindenki fejlődjön fel egy olyan szintre, mely saját magára tökéletes, és érezzük magunkat jól, hisz ez a legfontosabb...sztem
    Természetesen ezek mind felvetések, jelenleg ezt a 3 futamot kellene befejezni, nagy probléma nélkül.
    Petőfi off
  • antijuve
    mármint mit is?most jelige kell vagy név?milyen név?egy csoportnak vagy mihez kell pontosan?:))
  • Zsófy
    Help! Kéne egy jelige! Mármint van egy matekverseny, és oda kéne vmi név, amit nem ismer fel senki (még én sem:D). Naszóval, találjatok már ki vmit, pls, mert nekem már nincs ötleltem:S
  • antijuve
    Karcsika,nem csallak meg ismeretlen ribanncal,csupán megkérdeztem h ki is valójában:)).

Igli:16-18 ember???woow,az már nem gyenge.
    Karesz:az ősF1CHL-esek összetartanak:)))
    Igli:jó melót,és kussolunk:))),ja és engem is zavarnak a helyesírási hibák:DDD (pl Peet aláírásában a...:DD)
  • MrElf
    Szia Igli:)
  • Eagleheart
    na lépődök melózni, holnapi viszontlátásra...este asszonynál leszek szóval bárki akar bármit is az kussoljon és kérdezze holnap

csákány
  • MrElf
    Hát ez mondjuk természetes dolog:P De hát ez van:) Azért köszi hogy elnézed:) Én mindig is egy LOOOSEr voltam helyesírásból:D kb mindig kttes voltam belőle:D