44995
F1CHL - Retro
-
#25273 Nahh kis server DOWN!!!:D jo volt ez a kis tesztecske most is rájöttem vmire:P SZIA JUVVANCS ujra ithon:D
Egyébként: Juvvancs sima szimpla "V" el:) és Juwancs dupla "W" vel:D csak hogy lássátok a különbséget:P -
#25272 tényleg,neked nem lesz latin zh-d?:S -
#25271 pfff,soha nem használom,kiv gportálhoz,egy nagy szar böngészö szvsz,de öcsém,és a te növéred is azt használja,hogy miért is? hát az jó kérdés:)) -
#25270 ezen meg minden fasság van.mármint az explorerhez...egyáltalán:explorer...gyáhhh -
#25269 részvét:) -
#25268 faszommá itt szenvedhetek ezzel a hülye laptoppal....mer elfoglalták a gépemet.úgy utálom az ilyet!!!!:@@@ -
#25267 béna kékek!!!!!!!!!!!:))))
karesz,pedig már nyitottam volna.mármint a számat:) -
#25266 Na Chelsea-Valencia ! Szünetben jelentkezek! HAJRÁ KÉKEK! HAJRÁ BLUES -
#25265 és nem maradt le a :D -
#25264 komojtalanul vesszük a szerver inditásod mert :D van mögötte
útállak köcsög -
#25263 Nahh nyitok Kisszervert! bár foci megy nem hiszem hogy nagy lesz a tumultus:) szóval. name: Karcsika pass:06706319496
ui. simán csak egy 1-es a pass:D:D:D -
#25262 Juvika!!! a szádat már most befoghatod előre:D:D -
#25261 na látod,ezaz amiben teljesen biztos voltam:)) -
#25260 Sose vezsek semmit sem komolyan ami mögött ott van a ":D"
Hát egyben ez amugy megtsiztelő is:) ÉS tudom hogy SZERETTEK!!!:) -
#25259 hát ez nem semmi:) ember,ha téged nem ismernénk egész életünkben bántuk volna:) vagy azt bánjuk egész életünkben hogy ismerünk?:DDD lol,nem komolyan venni ám a második részt:)) -
#25258 De hát tányleg azt irta idézem várjál Piitrovics:D:D VÁRSZ MÁR??....jó látom vársz:P Nahh még midnig vársz..hát akkor várjál..jo idézem nyugivan már:D.....iITT VAn tessé ka türelmetle nfejeteket már.:
"árki akar bármit is az kussoljon és kérdezze holnap" -
#25257 hehe:)))
jóindulat rulz:)) -
#25256 Jó lenne ha tanulnál ZSófikaaaaa!!!!:D:D:
EGyébként Igli azt mondta hogy ne traktáljuk kérdésekkel amig nicns ithon:P VMit kérdezgessünk már tőle vagy 5 oldalon:D -
#25255 én, mi:) -
#25254 looool:) jó vicc -
#25253 Ki néz ma az M1en Chelsea-Valencia meccset? -
#25252 mondtam én:)))) -
#25251 ÖÖÖ tényleg ne erőlködj:D meg végülis nemis levágós, hogy én vok:D -
#25250 egyetem?:)))) -
#25249 hát ilyen teljesen baromság,mint pl grammatikazsófyka -
#25248 ja, de nem megyek, mert nem lehet levelezőn elvégezni a szakosodást.
Halasztok egy évet, aztán ha nem lesz meló a C kategóriás jogsival (kétlem) akkor megyek vissza tanulni. -
#25247 tényleg,mi a szitu a suliddal,amit mondtál korházban,hogy levelezöre mész asszem:S -
#25246 hát elvileg kferro talán vagy levi, többit még nem tudom -
#25245 ez igy igaz:) kikröl lenne szó? amúgy névröl ismerem öket.csak úgy kb-ra ha mondod,az elég:) -
#25244 grat-grat -
#25243 Azért kiváncsi lennék:D -
#25242 mondjuk ha az index ligából jönnek, azért őket tudjuk h nem szélhámosak...és tudnak is vezetni -
#25241 na holnap elvileg megkapom az új gépet, és irány a VISTA!:) -
#25240 30órát dolgozok elvileg, de ez inkább 32-33 -
#25239 re
hát huuh,zsófy,máris megtornáztatsz:))) mármint gondolkodtam én is,de csak rosszak jutottak eszembe,igazából nemtudom mit szeretnél,igy sztem ezt úgyis te találod majd ki:) bocsi:S tökfáradt vagyok ehhez,és teljesen hülyeségek jutnak eszembe:S
más,jó volt a nap,tényleg király volt.felajánlottak egy részmunkaidös állást:)) szóval nagyon jó:P elvileg holnap viszek életrajzot,aztán kiderül,és olyan fönökön lenne,hogy jajj:P (értsd:baromi jól néz ki)
ugyhogy,jó nap volt jah.
free! te mennyit melozól mekibe? heti 20 v. 30?
amúgy ligával kapcs. hát felölem jöhetnek indexböl új emberek,legalább megismerünk néhány új arcot,mármint mi chl-esek.viszont szerintem funcup köv szezonban nem fogok indulni,mert nem lesz idöm három ligára,melóra,meg sulira is,szóval bocsi.
na egyenlöre ennyi -
#25238 Köszi:)
Vazze! -
#25237 na én mentem!!majd gyüvök nyolckor!:))
legyetek jók és Karesz,ne paráználkodj jó?:D -
#25236 ezek olyan elvontak... :D erőlködj még:D -
#25235 de Zsófy nem kocka!!!:DDD
ja de mégis,ha matekversenyen indul!!:DDD -
#25234 a második meccset má nyertünk!mikor nem voltam kapus:DD