44995
F1CHL - Retro
-
#26473 karcsi,nekem nem jelent problémát:) és örülök h van ez itt,mert azért itt kötetlenebbül lehet beszélgetni:) sztem. velem még ez nem fordult elő asszem,de ha mégis,akkor gyorsan töröltem onnan,nem nehéz:P
kövi bannerbe már beirom a te nevedet is:) -
#26472 Amugy Peet,Juvvancs sokszor nem fütöl az agyatok amiatt hogy itt is beszélgetünk meg az Official Forumon is?:D:D nekem pl már volt olyan hogy amit ide akartma irni az véletlenül OFficalra ment vagy froditva....bár ez lehet az én csökkentett értelmiségemnek köszönhető...de hát akkor is:D:D -
#26471 Lol:)))
én egésznap nem voltam tegnap msn,sztem ma sem leszek:P -
#26470 jaja,igaz.kellemes eredményeket dobtam el,dehát evvan majd egyszer,máskor:P -
#26469 Most kelt fel a kis majom:D Emlékszel juvi este mikor feküdtünk le....kb fél 1 lehetett...nahh most anyukám reggel 7 kor már telefonon csörgetett hogy Apu hogy van??.......Mondtam is neki Hogy Margit meg a jó édes....:D:D:D (nem beszélek vele ilyen csunyán:P) -
#26468 el se megyek:) -
#26467 azért ne úgy képzeld el h kettéharaptam volna egy vasláncot.csak azé kicsit idegesített (vagy nem is ez a jó szó talán) hogy ESC. -
#26466 igaz,ám azt igy konkrétan nemtudtam h emiatt mérges voltál rám:) -
#26465 Szia,most mész? vagy most jöttél? :) -
#26464 sziasztok!!!! -
#26463 LOL:D -
#26462 persze.elég jó volt.és a felvételeken feliratként ott volt,hogy mikori,asszem 96os volt talán a legrégebbi.pl volt egy ford fiesta reklám,ez volt a szlogenje:"taposs a lelkébe" :)))) aztán megvitattuk hogy ez miért jogellenes:)) -
#26461 Azok tök jók lehetnek: engem mindig érdekelt hogy régen milyen volt a média:) Remélem élvezted is a dolgot. -
#26460 szép reggelt
már egy elöadáson túlvagyok,médiajog volt,érdekes volt,régi reklámokat néztünk:) -
#26459 Jajj szia Drága Forumocska:) Hát szép jó reggelt:):) -
#26458 Éjtet kivánok én is:) Szia forumocska alukáljál jól:) reggel talizunk.... -
#26457 cuppantásos jó éjszakát minden retro lakónak!!!:) -
#26456 Peet,ez a madártávlatos dolog.Én akkor is mondtam h próbáld meg befejezni a versenyeket.
-
#26455 oksi én sem ugy irtam az előzőt hogy kötekedjek hiszen látod ott van mögötte a sok kis ilyen ---->> :D:D::D -
#26454 karcsi,nem zolára gondoltam,hanem bullra.de ezekszerint ez tévhit volt bennem,ezért elnézésed kell hogy kérjem.nem hozom fel sokszor,most egyáltalán nem emlitettem meg,hogy amiatt ment a 8.hely,ami igazából pontügyileg megvan.amikor neked felhoztam 1-2x azt csupán a vicc kedvéért tettem,semmi komoly nem volt benne,emiatt meg föként nem haragszom,és igazad is van abban, amit irtál,rosszul helyezkedtem az egyenesben,ez van.mostmár jobban csinálnám,dehát utolag okos az ember.
egyébként köszönöm szépek károly.
nos igy igaz,hiszen sokakat érdekelne,engem pl igen:) -
#26453 Peet nagyon szép az évvégi értékelöd:) ÉN végig olvastam és hogy megnyugtassalak:D:D Zolát is épp ugy megóvtam volna:D:D Igazából az a vicc hogy velem szembe az az egy úgy mond gonosz dolog tötént:P Nem tudom hányszor lesz még téma de biztos sokszor:) Pl UGYE a 8. helyed is ha ugy vesszük ezen úszott el,de mondjuk lehettél volna gyorsabb is bár hol egy picit és akkor lett volna pluszba egy pontod:D:D:D Nahh jó van pfázok én itt:D minjá kapom a bant:D Jahh még annyi hogy még én sem irtam évvégi értékelöt:D:D De most már lassan megkéne tennem:)
-
#26452 -
#26451 jap -
#26450 nap -
#26449 mi is? -
#26448 végre vége!! -
#26447 mint ahogy szoktál:D nem?:))) -
#26446 elfoooogooook kéééésni, wáááá:D csácáscásácsácsácáscás léptem:) -
#26445 Szia
soksikert.vigyázz a gyalogosokra:))) [nem rossz indulatból mondja,tudja,ha állandóan ezzel szekálják az embert,de tanulónak mindig ezt mondják:P]
hello -
#26444 Sziasztok!
Mentem vezetni (forgalomba:)) Freecske, majd várlak:D
Puszi -
#26443 cs
mentesen töle az ég:)) amúgy nincsen:) -
#26442 Hmm, én még csak nem rég értem haza. :) -
#26441 cs
megvan neked már a renualt mod? -
#26440 re.
szegasztok srácok:) -
#26439 oks, te tudod..
én is hamarosan megyek Zsófyhoz Érdre -
#26438 nemérdekes igazából.úgyse lesz jövőre.
na én indultam.majd nyolckor jövök:(( -
#26437 új nürnburgring?? az meg h? mi a pontos neve? Hockeinheim van új. -
#26436 nincs?akkor h került be hozzám egy új Nürbugring pálya?:S -
#26435 nincs is benne nürburgring -
#26434 öö néztem a trackpackben lévő Nürburgringet (lesz egyáltalán jövőre??) és az utolsó sikán nálam elég furcsa..