F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfff,nem érdekel,saját szuverén jogom véleményt formálni,az hogy ez neked nemtetszik,arról sajnos nem tehetek.sorry😛
The only speedometer is in your head.
ilyet mondani azért elég nagy-hát most próbálok nem durva szót keresni,de sajna nem nagyon találok- hülyeség...jobb szót nem találtam,de nevetséges
ups and downs
vidi fent van,nemtom mikor lesz linkje,de majd belinkelem ide,az a tuti.
aham,have fun.tessék tombolni,bár mindkét válogatottat utálom,ezért nem is lenne nekem érdemes kimenni,de azért Go magyarok,ha már választani kö😊
aham.nem akarok a McLarennél dolgozni,Free felajánlott egy chef állást,vagy team coordinator nevü posztot,de inkább maradok a renónál😊
én nem😊
have fun.
jap,bár sztem offolom.rugalmasság elöny,de nem való ez nekem,úgyérzem.sorry.azért rem nincs harag😊)
have fun.
jap,bár sztem offolom.rugalmasság elöny,de nem való ez nekem,úgyérzem.sorry.azért rem nincs harag😊)
én is szeretek hámlani😊))
oh,most jut eszembe 2 nap szabi!!! yess😊 csak szombaton megyek legköz.
Peet: gondolkoztál rajta?
oh,most jut eszembe 2 nap szabi!!! yess😊 csak szombaton megyek legköz.
Peet: gondolkoztál rajta?
T.T.
és az bosszant benne,hogy nem értem,egyszer csak eltünik a sávszél,és lelassul majd megáll,próbáltam skypeon átküldeni,ott is ue volt a szitu
átkozott ftp,ezt nem hiszem el,mindig 80% körül megáll,már rég fent kéne lennie...
hehe😊))
kész van,most töltöm fel ftpre,kb két óra múlva sztem tölthetö
kész van,most töltöm fel ftpre,kb két óra múlva sztem tölthetö
fél kilenc ha minden igaz
majd egy nagy transzparennsel megyek,amire ki van írva h ITT VAGYOK!!!
majd egy nagy transzparennsel megyek,amire ki van írva h ITT VAGYOK!!!
ups and downs
Bryan have fun a meccsre! Én TV-ben nézlek, azt majd integess , hátha észreveszlek😊)
Mikortól kezdõdik?
Mikortól kezdõdik?
T.T.
vhogy magasabbról szemléli a világot.értem h boldog a bnõjével,én is az lennék a sajátommal,de....
ups and downs
re
pff,nemtom mibaja van mostanság,kissé megváltozott.korábban sokkal jobb fej volt...
pff,nemtom mibaja van mostanság,kissé megváltozott.korábban sokkal jobb fej volt...