F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
T.T.
ahogy látom két dologról beszélünk egyébként,és hiába mondom h ez két külön dolog,te ezt "képtelen vagy befogadni".
ha pl arra gondolsz h mér utálom az amcsikat?vannak rá okaim,evvan.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
részemröl nemgond,ezt már rég lezártam,neked nem tetszik folyton folyvást ezért téma ez még mindig...
azt se mondtam h aki utálja a magyar válogatottat az nem magyar ember,csak sztem ez egy érdekes dolog...
ups and downs
ezt az "utálomot" akkor se értem...de ahogy mondod rosszul fogalmaztál.
bocsánat h meg mertem említeni
ups and downs
1. útálod a magyar focit ergo nem is vagy magyar
2. szereted a nascart ergo szted az unalmat
3. szereted Montoyát ergo szereted a csoki fagyit
Ezeket tudtam most megállapitani😊
T.T.
egyszerüen az egész foci nem érdekel,nem hoz lázba,pláne magyar részröl.jó akkor rosszul fogalmaztam korábban csak ne fújjuk már fel ezt ennyire...
nem szereted,nem szereted.hidegen hagy,hidegen hagy,ezzel semmi problémám nincs.ha nem érdekel,akkor sincs gond,de nem értem h miért kell utálni õket.
ups and downs
Itt nem a fociról és a magyar válogatottról van szó lényegében, hanem h egyáltalán magyar csapatnak szurkolsz-e
T.T.
ez igaz,de én ettöl nem érzem magam kevesebb magyarnak,hogy nem szurkolok a magyar futball válogatottnak.az hogy most nyertünk,az nemtudom minek köszönhetö,anno a németeket is megnyertük,de ök és az olaszok is ott vannak az EBn VBn mi meg sehol... én már jórég óta nem szeretem ezt a csapatot,és ez egy ideig nem is fog változni(emiatt bryan elitél,de ezaz Ö dolga,úgymond hidegen hagy...)
jóvan,NASCAR:engem nemérdekel,számomra semmi izgalmas nincs benne.
golfra mondtam vmi rosszat is?nem nagyon emlékszem rá.tény h nem szoktam nézni,és akkor mi van?
sztem hagyjuk a NASCAR-t a picsába,te ne hozd fel,mert itt úgyse nagyon érdekel senkit(ott a nászkár topic) és én meg nem szólok bele.mert õszintén nagyon nemérdekel h mi történik az oválpályákon.részemrõl az Indycar is egy dögunalmas sport...
ups and downs
Én meg nem tudom Montoyi nevét leirni..hurrogj le!😊)
És nem arról volt szó hogy a focit nem szereted, hanem azt h a magyar válogatottat nem szereted. Bármilyen sport is legyen, azért mégis magyarnak hiszem magam és nekik drukkolok, bár mekkora is gyökerek legyünk benne.
T.T.
amikor a teniszröl beszéltetek én nem ugattam bele,mert nem értek hozzá,de hamár egy teniszezö nevét nemtudom leirni akkor meg már láma vagyok,hát tudod az ilyenek baromi jól esnek...
de ugyebár ez nem számit,egyszer mondok vmit és nevetséges hülyeségnek nevezed,hát akkor az mi amit te müvelsz olyan sportokkal amit egyszerüen képtelen vagy befogadni,vagy legalább nem szidni?
ups and downs
sajnálom,én ezt nem tudom lenyelni.de mindegy,utáld csak õket.érdekel is tovább ez engem
na mibe pofáztam én bele amibe nem kellett volna?tényleg érdekel
ups and downs
T.T.
ups and downs
de most nincs kedvem vitatkozni,föleg fociról nem amihez sokat nem értek,ezért nem is pofázok bele(ez egy jó tanács volt számodra is)
nekem is sok minden nem esik jól,de lenyelem ennyi.
jah,tényleg szép volt ez a mai meccs,ilyenkor sajnálja az ember h nem tétmeccs az ilyenek...
szép volt fiúk:3-1!!
ups and downs
T.T.
amúgy sztem az olaszok nem úgy játszanak most ellenünk,mint vb döntöben,szóval teljesen egyértelmü h kb 20%nál többet nem adnak bele...
T.T.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.