F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Gatti. Vagy inkább úgy kéne h beékelõdjön közénk😊) mert akkor több pontot szerzek...de Bullert mindenképp meg kéne elõznöm, ahogy a csapattársam is.

T.T.

Freedom88
arghhh...de nem errõl van itt szó...de ha már magyar vagy akkor akár szted azt a sportot akár nem, szurkolj a csapatnak. kész. pont...attól h útálom a baumgartnert, szurkoltam neki h mielõbb csókolja meg az egyik betont.

T.T.

Jeff Gordon
holnap futam,akarom mondani,hogy ma. ki nyer szted?

The only speedometer is in your head.

antijuve
nemlátom h lezártad volna mert most is errõl írtál.
ahogy látom két dologról beszélünk egyébként,és hiába mondom h ez két külön dolog,te ezt "képtelen vagy befogadni".

ha pl arra gondolsz h mér utálom az amcsikat?vannak rá okaim,evvan.

ups and downs

Jeff Gordon
vmikor igli is belinkelt egy cikket,ami baromi hosszú volt,és nem olvastam végig,de már nemtudom miröl szólt,de igy volt a link: szégyen ami itt van,sajnálom hogy ehhez az országhoz tartozok. akkor ahhoz mit szóltál? semmitse. pedig nagyobb volumenü volt mint az enyém.

Freedom88
dobhatok fel új témát?

T.T.

Jeff Gordon
én is sok utálomot nem értek,mégse nevezem nevetségesnek a véleményed,bár sokszor megtehetném... (lehet hogy kéne?)

részemröl nemgond,ezt már rég lezártam,neked nem tetszik folyton folyvást ezért téma ez még mindig...

Freedom88
igy van!

T.T.

antijuve
nem tudsz te magyarul:nem vagy magyar😄

ups and downs

Freedom88
kitérdekel😊 attól nem magyar kész. ezt állapitottam meg😊

T.T.

antijuve
😄

ups and downs

antijuve
az elsõ megállípítást honnan szedted?én nem azt mondtam h aki utálja a magyar focit az nem magyar ember.csak ha már lehet szurkoljunk a nemzetünkhoz tartozóknak.

azt se mondtam h aki utálja a magyar válogatottat az nem magyar ember,csak sztem ez egy érdekes dolog...

ups and downs

antijuve
😄D

ups and downs

Freedom88
jó NAGYképüek

T.T.

antijuve
hát ha tudtad akkor jólvan.mért?szted nem így van?

ezt az "utálomot" akkor se értem...de ahogy mondod rosszul fogalmaztál.

bocsánat h meg mertem említeni

ups and downs

Jeff Gordon
miért mi a gond a csoki fagyival? sztem nagyon is finom 😊))

Jeff Gordon
azt hittem,hogy beleirod még hogy amerikai vagyok😊))

Freedom88
igy van fasznak fújod fel😊))))

1. útálod a magyar focit ergo nem is vagy magyar
2. szereted a nascart ergo szted az unalmat
3. szereted Montoyát ergo szereted a csoki fagyit

Ezeket tudtam most megállapitani😊

T.T.

Jeff Gordon
tudtam hogy ezt mondod.

egyszerüen az egész foci nem érdekel,nem hoz lázba,pláne magyar részröl.jó akkor rosszul fogalmaztam korábban csak ne fújjuk már fel ezt ennyire...

antijuve
akkor majd szurkolsz nekik ha kijutnak sorozatban az EB-re?sry h mindig ezzel jövök,de ez divatdrukkerség.

nem szereted,nem szereted.hidegen hagy,hidegen hagy,ezzel semmi problémám nincs.ha nem érdekel,akkor sincs gond,de nem értem h miért kell utálni õket.

ups and downs

Freedom88
montoya olyan mint hamilton, mind2 csoki, mindkettõt útálom.

Itt nem a fociról és a magyar válogatottról van szó lényegében, hanem h egyáltalán magyar csapatnak szurkolsz-e

T.T.

Jeff Gordon
eszem ágában sincs lehurrogni ezért,amihez nem értesz,vagy sose hallottad a nevét nem tehetsz róla hogyha esetleg nemtudod leirni(bár ez esetben ez most kivétel,mert montoyát ismered,meg gondolom utálod is😄D)

ez igaz,de én ettöl nem érzem magam kevesebb magyarnak,hogy nem szurkolok a magyar futball válogatottnak.az hogy most nyertünk,az nemtudom minek köszönhetö,anno a németeket is megnyertük,de ök és az olaszok is ott vannak az EBn VBn mi meg sehol... én már jórég óta nem szeretem ezt a csapatot,és ez egy ideig nem is fog változni(emiatt bryan elitél,de ezaz Ö dolga,úgymond hidegen hagy...)

antijuve
de ez teljesen más tészta.én ha nem szeretek egy sportot akkor is alapból szurkolok a magyar versenyzõnek és NEm azért mert azt kevésbé utálom.
jóvan,NASCAR:engem nemérdekel,számomra semmi izgalmas nincs benne.
golfra mondtam vmi rosszat is?nem nagyon emlékszem rá.tény h nem szoktam nézni,és akkor mi van?

sztem hagyjuk a NASCAR-t a picsába,te ne hozd fel,mert itt úgyse nagyon érdekel senkit(ott a nászkár topic) és én meg nem szólok bele.mert õszintén nagyon nemérdekel h mi történik az oválpályákon.részemrõl az Indycar is egy dögunalmas sport...

ups and downs

Freedom88
Nascar versenyzõk tényleg szarok😊 golf, nem is unalmas...fõleg ha te csinálod.

Én meg nem tudom Montoyi nevét leirni..hurrogj le!😊)

És nem arról volt szó hogy a focit nem szereted, hanem azt h a magyar válogatottat nem szereted. Bármilyen sport is legyen, azért mégis magyarnak hiszem magam és nekik drukkolok, bár mekkora is gyökerek legyünk benne.

T.T.

Jeff Gordon
na ime,mindennek lehordod azokat a sportokat amiket én nézek,pl golf unalmas szar szerinted... aztán nascar pilóták bénák,akik csak körbe körbe tudnak menni és csak balra kanyarodni tudnak... igaz.csak azt nem értem,hogy miért van neked mindig igazad és másnak nincs sose,hm?

amikor a teniszröl beszéltetek én nem ugattam bele,mert nem értek hozzá,de hamár egy teniszezö nevét nemtudom leirni akkor meg már láma vagyok,hát tudod az ilyenek baromi jól esnek...

de ugyebár ez nem számit,egyszer mondok vmit és nevetséges hülyeségnek nevezed,hát akkor az mi amit te müvelsz olyan sportokkal amit egyszerüen képtelen vagy befogadni,vagy legalább nem szidni?

Freedom88
igy van...hamilton is pfúúj😊

T.T.

antijuve
ezért kell helyén kezelni ezt a meccset.istenítem most õket?nem.nem vok divatdrukker.

ups and downs

antijuve
nekem meg az nem esett jól amit írtál.

sajnálom,én ezt nem tudom lenyelni.de mindegy,utáld csak õket.érdekel is tovább ez engem

na mibe pofáztam én bele amibe nem kellett volna?tényleg érdekel

ups and downs

Freedom88
tétmeccsen kicsit más lett volna sztem a helyzet....na de mind1, megvertük az olaszokat! Jöhet most Bosznia

T.T.

antijuve
ez igaz,nem mondom azt h most ettõl a gyõzelemtõl el kell szállni,mert nagyon nem.örülni kell neki aztán majd meglátjuk.de nem kell túllihegni.

ups and downs

Jeff Gordon
nem hittem fasza gyereknek magam,ezt csak te akasztottad rám...
de most nincs kedvem vitatkozni,föleg fociról nem amihez sokat nem értek,ezért nem is pofázok bele(ez egy jó tanács volt számodra is)
nekem is sok minden nem esik jól,de lenyelem ennyi.

jah,tényleg szép volt ez a mai meccs,ilyenkor sajnálja az ember h nem tétmeccs az ilyenek...

Freedom88
igy van..de sajnos néha elszomoritó a válogatott teljesitménye....mondjuk most nem.

T.T.

antijuve
sajnálom,de mint magyar embernek azért nehogy már jól essen h azt mondod magyar versenyzõkre h utálod.és igen,nem tetszik.és igen,ez a te szuverén jogod,de ne várdd h ehhez én tapsoljak h fasza gyerek az aki utálja a magyar válogatottat.mert mostanság azért ez eléggé divatos lett.ennyi

szép volt fiúk:3-1!!

ups and downs

Freedom88
jézzusom...most nézem a sport1et...Las Vegasban egy pókerhelyen, igazi cashban játszanak, ahol 4000/8000 a vakok....pfff

T.T.

Jeff Gordon
hja ezt el kell ismerni,tényleg megérdemlik ezt a gratulációt,igazából az ilyen meccsekböl csinálhatnának rendszert is

Freedom88
grt a magyar válogatottnak, szép volt! Várunk Bryan vissza😊

T.T.

Freedom88
hmm, 3-1

T.T.

Jeff Gordon
aham,de többet is,vagyis mi😊

Jeff Gordon
de jó is lett volna😛

Freedom88
de azért rúgtak egy gólt😊

T.T.

Jeff Gordon
pontosan.a tétmeccseket mindig bukjuk egy tölünk gyengébb csapatokkal szemben is...
amúgy sztem az olaszok nem úgy játszanak most ellenünk,mint vb döntöben,szóval teljesen egyértelmü h kb 20%nál többet nem adnak bele...

Freedom88
hihetetlen ez a magyar csapat...olaszok ellen tök jól játszunk, amikor jön afganisztán meg a világ legszarabb válogatottjai, simán kikapunk

T.T.

Jeff Gordon
az nem gyenge.azért soksikert😊

Jeff Gordon
lol😊)))

Freedom88
hát igen😊

T.T.

Tigristank
Miket nem talál az ember. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
bazdmeg, ez a qrva wéber megint 3mpt ad rám egy kör alatt Brands Hatchben

T.T.

Freedom88
nem az én dolgom😊

T.T.

Jeff Gordon
bocs a késésért

Freedom88
de arról h GO szerverre, azt nem mondom többször

T.T.