F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
Meglájjuk milyen lesz...én végig néztem egyszer unalmamban az összes futam videót, ami abban a ligában van, hát érdekes mit is mondjak.
T.T.
ups and downs
ezt még nemtudom,remélem holnap tölthetö lesz,bár efelöl nemtudok még semmitse.ma lementem az biztos,aztán végignézem,ha van hiba javitom,és aztán release.persze neked nem fog annyira tetszeni,mert ti jobbat csináltok iglivel,dehát nekem ilyenre futja.azért sztem ez a vidi jobb lesz mint a korábbiak a liga történetében,mondjuk azokból gondolom nemsokat láttatok😊
Vmelyik nap majd tartunk egy közös tesztet, aztán szokjátok autót, pályát...szabályok világosak?
T.T.
ups and downs
más: zsófy,az azért van,mert kanyarodó jármüvel szemben a gyalogosnak elsöbbsége van,függetlenül attól h van e zebra vagy nincs,vhogy igy van a tkban is,az már más kérdés,hogy általában nem szoktak az autósok elözékenyek lenni,úgyhogy ezaz éles próba nem biztos h jó ötlet😄
free: hogyhogy? ez meglep h semmi kedved nem volt,igazából most is úgyérzem amikor visszaolvastam a hszeket,mintha szar kedved lenne... (bár lehet tévedek)
Juvácska: szevasz😊))
T.T.
ups and downs
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Na, én megyek tanulni😊 sziasztok!
ups and downs
ups and downs
ups and downs
T.T.
ups and downs
na, lassan megyek Freecse elé😄