F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja igen, akkor ez ilyen nyugdijas sorozat...f1 autóba nem férsz be, go nascar, oda se akkor bigfoot...nice karrier
T.T.
csak az alvás miatt hoztam a sztrádát😛
montoya mindig álmos,és állandóan hamburgert zabál(ezt Ö is bevallotta) és ebbe az autóba igyis befér,f1car ba nem,azt nem mondanám,hogy nem tud vezetni,csak bevágta a durcit,és otthagyott csapot és papot is
montoya mindig álmos,és állandóan hamburgert zabál(ezt Ö is bevallotta) és ebbe az autóba igyis befér,f1car ba nem,azt nem mondanám,hogy nem tud vezetni,csak bevágta a durcit,és otthagyott csapot és papot is
The only speedometer is in your head.
de nem keverd a szezont a fazonnal😊))
Szóval alvás van nascarban, montoya is álmos volt, meg alapból nem tud vezetni, ezért ment oda
Szóval alvás van nascarban, montoya is álmos volt, meg alapból nem tud vezetni, ezért ment oda
T.T.
csak gondoltam két nc után vmi mást is hozzátüzöl,azért gondoltam megkérdem,hogy biztos-e a dolog.
lol😊))
akkor autósztrádán is lehet,ott még kanyarodni is ritkán kell😊 igaz 300helyett csak 170el megy az ember😊 bár az már veszélyes,na nem annyira baleset,mint inkább jogsi😛
akkor autósztrádán is lehet,ott még kanyarodni is ritkán kell😊 igaz 300helyett csak 170el megy az ember😊 bár az már veszélyes,na nem annyira baleset,mint inkább jogsi😛
oks, volt olyan, de nem minden futam. és általában a nascar nagyrészben ovál, szóval lehet szunditani rendesen.
Igen Kanadában ahol is...idézet
"Kanadában boxba be vágás boxba ki fehér vonal,plusz két vágás a sikánban mégis mögötted végeztem!Jah teszem hozzá,Te találtad el a vonalat és rögötn jött a szabályváltoztatás,hogy csak figyelmeztetés legyen és majd csak másodszorra legyen bünti. "
Igen Kanadában ahol is...idézet
"Kanadában boxba be vágás boxba ki fehér vonal,plusz két vágás a sikánban mégis mögötted végeztem!Jah teszem hozzá,Te találtad el a vonalat és rögötn jött a szabályváltoztatás,hogy csak figyelmeztetés legyen és majd csak másodszorra legyen bünti. "
T.T.
most miért jössz ezzel,tavaly te is ezen gondolkoztál,hogy melyik kezedre támaszkodj a negyedik körben és hogy melyikkel ásits😊)) hehe,pedig oválon nem is mentünk😄D najó volt egy-két olyan futam,ahol megszorongatott vki,pl tán kanada?
malajziát nem különösebben szeretem:amit viszont igen:SM,Silverstone,és kicsit USA
ups and downs
mittom én, lehet h az...
igen a szélárnyékos dolgot, biztos h kisgyermek kortól tanulni kell...vagy azt h jobb kézre vagy bal kézre támaszkodjon alvás elõtt a pilóta a 325.körben😊))
igen a szélárnyékos dolgot, biztos h kisgyermek kortól tanulni kell...vagy azt h jobb kézre vagy bal kézre támaszkodjon alvás elõtt a pilóta a 325.körben😊))
T.T.
ez tény,tavaly billel kegyetlen béna voltam,vmi 10.lettem,vagy vmi ilyesmi.
amúgy oválon is tudni kell vezetni,hogy mikor vágsz ki a szélárnyékból,mert sokat lehet vele vesziteni,bár ehhez hogy ezt megtapasztaljuk,kéne egy 10fõs mezöny kb.
miért? Talladega az?
amúgy oválon is tudni kell vezetni,hogy mikor vágsz ki a szélárnyékból,mert sokat lehet vele vesziteni,bár ehhez hogy ezt megtapasztaljuk,kéne egy 10fõs mezöny kb.
miért? Talladega az?
biztos olyan mint Bullnak Francia, nekem Monaco, Bryannek talán Malaysia?, neked meg Talladega😊
T.T.
jah,igazad van,már én is ajánlottam mást,mondjuk azt kimeritettük,elég ügyes ez a gatti srác😊 ennyit számit ezek szerint,hogy melyik pálya? mert eddig nem nagyon volt közel az élmezönyhöz,kiv EU második rajthely😊
azért grat nekije
azért grat nekije
nem mondtam h millió okom van,csak ami van,az bõven elég h utáljam õket.én meg azért nem írom le,mert úgyis azt mondanád h ez nem indok,úgyis mást mondanál.te sem fogsz meggyõzni engem én se téged.szval ezért mondom h ezt inkább ne firtassuk
ups and downs
nem azért mondtam,hanem mert idevágtad,hogy neked millió okod van,de egyet sem akarsz felsorolni,ez irritált,ezért mondtam,hogy inkább hagyjuk,de tényleg hagyjuk.
hát pl😊).bár ez még nem lenne nagy bajom,kétségkívül utálom a mekit.IGEN,MINDKETTÕT.haha
ups and downs
najó most elég este ebbõl a témából,inkább folytassuk vmi mással,mert ez nem lesz jó.
felesleg.nem azért nem mondom mert nincsenek okaim,de annyira felesleges lenne bármit is írni.
ups and downs