F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faxom az ilyen munkákba,én egy nap alatt megcsináltam a vidit,és még fel is töltöttem a helyére,akkor két perc alatt miért nem lehet kilikelni,nem szeretem az ilyeneket...
The only speedometer is in your head.
ne is mond,abból kijutott nekem is a nyáron,már úgy utáltam...
Igazad lehet Piitör:S Majd meglátom de most már a torkom is elkezdett fájni....áhh fasza lesz😞
Karcsika,nem vagyok orvos,ám minden lehetséges,ám valószinü,ám lehet el kellene menned dokihoz,ám az 300ft ám szemétség az egész,ám sokat kell várni,és ám borzasztók a korházak😊
Igeeeeeen😄 AMugy ha jol emlékszem ittam utána....de várj lehet nem....nahh midnegy már én sem tudom.Vayg tudom és közben mégsem tudom? Jajj juvi segits mert meghülyülök...vagy már meg is hülyültem a 6. proton fuzis 4 dik kitörésének 3as magzatakor?? Ur isten..
igazad volt jólvan😊).a fórum a laphoz tartozik,azé írtam így na😊
majd este meglátjuk te hatodik király😊)
majd este meglátjuk te hatodik király😊)
ups and downs
OFF
Peetör neked most ha jol tudom arcüreg gyuszid van/volt igaz?
Mert én nekem az orromból napok óta tódul ki a fikusz meg a takony....és attól félek hogy lehet elkapendároltam😛
Peetör...a kérdésem a következö..Szerinted lehetséges ez?😛
Peetör neked most ha jol tudom arcüreg gyuszid van/volt igaz?
Mert én nekem az orromból napok óta tódul ki a fikusz meg a takony....és attól félek hogy lehet elkapendároltam😛
Peetör...a kérdésem a következö..Szerinted lehetséges ez?😛
Juvikaaaaaa😄
Az nem offical lap hanem official Forum! csak hogy kötözködjek egy incuri pincurit😛
Az nem offical lap hanem official Forum! csak hogy kötözködjek egy incuri pincurit😛
hát fura az egész,mert kilinkelve nincs,és megváltozott az ftp elérés,szóval nem értem az egészet...
de ha gondolod felnyomom index ftp-re mert úgytünik sose lesz kilinkelve...
de ha gondolod felnyomom index ftp-re mert úgytünik sose lesz kilinkelve...
reggelt
hát nemtudom amikor végre kilinkelik,én már feltöltöttem,de ha ma se lesz akkor mondok neked ftp cimet ahonnnan leszedheted😊
hát nemtudom amikor végre kilinkelik,én már feltöltöttem,de ha ma se lesz akkor mondok neked ftp cimet ahonnnan leszedheted😊
reggelt.... pff hogy ti mennyit tudtok beszélni 😄 másodikak a topic a listán az a Bioschock az elsõ... más:b ti láttátok már a Doom filmet? 😄 tegnap bigivel megnléztük, hát a mindkettõnket a frász kerülgetet néhány jelenetnél 😄 viszont attól eltekintve, non jó film volt 😊 más: Peet a vidi mikor lesz elérhetõ? :S 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
10perce hetedikek voltunk,azóta gondolom páran elmentek szunyálni.
felesége bánhatja szex közben,meg Õ h pufibb lett,evvan,Ö válaszotta...
éjt
éjt
1. BioShock
2. F1CHL - Retro
3. Magyar válogatott
4. XBOX360
5. Mafia 2
6. Real Madrid Fan Club
7. Titan Quest
8. PlayStation3
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. Logomûhely
Szép ez a 7. hely😄
2. F1CHL - Retro
3. Magyar válogatott
4. XBOX360
5. Mafia 2
6. Real Madrid Fan Club
7. Titan Quest
8. PlayStation3
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. Logomûhely
Szép ez a 7. hely😄
T.T.
elmondhatja hogy sokféle autót vezetett,mi ezzel a gond?😊))
akkor ok,nem néztem tegnap,de elsök már rég lehettünk,mert nyáron nem voltunk itthon,na majd szeptembertöl.
aha,lassan kéne nekem is,de akkor fórumot én is zárolom.
jóéjt.
csávó!
jóéjt.
csávó!