F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én amatõrnek se neveztem senkit.ha jól emlékszem.de lehet hogy rosszul emlékszem.
ups and downs
ezt most hagyjuk,Ö tudja sztem,ha meg nem,az se baj,akkor majd emlékeztetem rá,inkább msn mint itt.
The only speedometer is in your head.
hm,jelen pillanatban most neked vannak a legjobb esélyeid rá,ez tény.
vb-t? azért van még 5 futam. Abból szeretem Monzát,japánt, brazilt
Kina elmegy, törökról csak annyit h még szar vagyok rajta
Kina elmegy, törökról csak annyit h még szar vagyok rajta
T.T.
anyázni én sem anyáztam,csak tény csobit amatörnek neveztem és ezt azóta is nagyon bánom... de megbeszéltük szerencsére,és úgygondolom most is jóban vagyunk mint bahrain rajtnál...
a gyökeres leszólásoddal van a bajom,mellyel te engem gyökérnek neveztél, csupán azért mert megvédtem a munkám... na ezen kissé eldurrant az agyam,és sztem jogosan,nemtudom mikor neveztelek én igy,de eszküszöm fel veszem ezt a stilust,mert nem fogom ezt töled eltürni az tuti.
a gyökeres leszólásoddal van a bajom,mellyel te engem gyökérnek neveztél, csupán azért mert megvédtem a munkám... na ezen kissé eldurrant az agyam,és sztem jogosan,nemtudom mikor neveztelek én igy,de eszküszöm fel veszem ezt a stilust,mert nem fogom ezt töled eltürni az tuti.
én is annak tartom. Igy bullerrel is növeltem az elõnyöm 2 ponttal. Meg bryannel is sokkal. 7 pont ha jól tudom
T.T.
ez hülyeség,remi se lökte volna be,bull se,senki,ez nem barátság kérdése sztem,mert ha te belököd akkor bull nyert volna és te vagy harmadik.
én sztem,monaco az kicsit más szitu volt,de ott is mondhatta volna karesz h sorry,és akkor remi go box +1x
én sztem,monaco az kicsit más szitu volt,de ott is mondhatta volna karesz h sorry,és akkor remi go box +1x
bocs,de az fényévekkel durvább volt.a nyilatkozatban ha jól emlékszem nem anyáztam,senkire sem mondtam h béna fakezû amatõr.egyszerûen csak arra hívtam már végre a figyelmet h rajt:elõbb utóbb kanyar jön.ha ezért megsértõdik,akkor majd beszélek vele h ne tegye,mert felesleges.mint már mondtam Free-nek:részemrõl túltárgyalva az ügy.
ups and downs
igen. sztem Karesz rögtön hivta. Azért vagyok hibás mert nem löktem be. Mert be kellett volna mert a barátom.
T.T.
én egyszer követtem el azt a hibát,hogy moderálatlan voltam,és akkor mindenki kritikáját elfogadtam és befogtam a számat,mert igazuk volt,bár az kissé durvább volt...
mi bajod van?mit írtam oda?semmi bántó nincs benne,csak a vélt v valós különbségeket írtam le.mondom h biztos neked van igazad.tény h nem volt szerencsés írnom azt amit írtam szerveren,de kábé én ezzel le is zártam az ügyet.részemrõl nincs harag senki iránt.nemtom mi bajod van.
ups and downs
egyértelmü a helyzet,akkora hely volt még,hogy mindenki elment volna
Reminek köszönöm, h hibás vagyok mert megnyertem. Én tehetek róla h kifogyott a benzin Karesznak? Nem! Idegesitõ, h nyerni nem lehet már😞 Én maradtam volna mondjuk rajt után a 4. ha nincs a lökés
T.T.
mit köszönsz?ki mondta h hibás vagy?elég simán bejöttünk volna sima dobogóra h nincs a rajt.pl elsõ kanyar után kábé elsõ v második lettem volna...
ups and downs
hát azért nyomni kellett neki, mert én ami kifért úgynyomtam. Körönként vesztett majdnem 9 tizedeket. Szóval ahol tudta spórolta. Ha az utolsó körben, nem megy át a sikánon, akkor meglehetett volna. De elrontotta. És akkor még én vagyok a hibás Remi sztem. Köszönöm nekije
T.T.
az a berobbanás nem gyenge volt... kicsit tavalyi EU érzésem volt
karesznak kellett volna 100méter,meg egy fél liter kb,vagy annyi se,sztem meg lehetett volna spórolni,én köztetek haladtam jó öt hat kört,éshát sztem nem lett volna muszáj annyira nyomni,én igy látom,persze én könnyen beszélek,elsö helyen kicsit másképp viselkedhet az ember,nemtudom,még sose voltam elsö,második a max.
karesznak kellett volna 100méter,meg egy fél liter kb,vagy annyi se,sztem meg lehetett volna spórolni,én köztetek haladtam jó öt hat kört,éshát sztem nem lett volna muszáj annyira nyomni,én igy látom,persze én könnyen beszélek,elsö helyen kicsit másképp viselkedhet az ember,nemtudom,még sose voltam elsö,második a max.
jaja,bizony ám,én hatodik hetedik lehettem,és látom h két bmw jön mögöttem...
nem mondtam h nem voltál.voltál elõttem?:S.tom h nem megoldás,de hiába beszélem meg,mert faszom beléje már.tavaly megbeszéltem Ferivel,idén megint rábasztam.nocomment.
ups and downs
azt láttam hátulról,gondoltam magamban,na két bmwt szépen kirakták...
engem is kilöktek...
És nem tudom mit mondjak az ellõzésemre...kicsit izmozós volt, de felidegesitett addival való szenvedésünk
És nem tudom mit mondjak az ellõzésemre...kicsit izmozós volt, de felidegesitett addival való szenvedésünk
T.T.
ez nem megoldás.inkább beszéld meg a nemtom kivel.amúgy én elengedtem mindkét bmwt meg a csapattársamat is,nem akartam veletek izmozni,úgyhogy sztem korrekt voltam.
nekem f1c hungaroring,mert eddig csak tpf1re köröztem.
sorry
sorry
igen,scooterrel egyet kell értenem,én is éreztem készités közben,de egyszerüen nem találtam más pörgös számot,mert egy george thorogoodot is bele akartam rakni,de az meg nem illett volna a többi számhoz... take me away lett volna,de azt is túl lassúnak találtam,és kicseréltem a privileged to witnessre:S hát a vége az három szám lett összevágva,annak is megvan a storyja,szóval a win the race c számot mindenképp ott akartam elsütni,amikor célbaér az elsö,de utána már nagyon tucc tuccos volt mire az utolsó is beért,és akkor gondoltam,hogy az igy nem leszjó,ezért hát kényszermegoldásként belevágtam a castles in the skyt:S a végére meg egy lassú számot akartam levezetönek,mint igli csinálta tavaly belga futamon,az nekem tetszett,ezért ezt a számot válaszottam,igen az a három rövid részlet tényleg nem vmi jó,dehát jobb nem jutott eszembe sajna,és az idö szoritott vele,mint kiderült nem is kellett volna ennyire sietni,mert még ma sem lehet tölteni... tulajdonképpen egy délután alatt készült,13kor kezdtem felvenni az anyagot,20ra már kész volt a komplett videó,hát ilyen lett,talán azért jobb mint az eddigiek voltak:S az effektek lassúságát én is akkor érzéskeltem amikor megnéztem lementve,és már nem akartam átalakitani:S
megnéztem.nemrossz sztem,bár néha az effekteket lassúnak érzem:S.zenéhez:vhogy olyan egyformának érzem õket.Scooter-bõl kicsit sok volt szvsz.és a végén meg nemtom hány számrészlet van,az még sztem nem túl szerencsés:S.a feliratokat jól elhelyezted.mivel egy nap alatt csináltad nem rossz.vannak benne jó kameraállások,néha viszont egyhangúnak éreztem:S.ez a véleményem,remélem nem sértettem meg senkit.
ups and downs
most milyen vidirõl is van szó?<#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
vicc az,hogy ide simán feltöltötte,egyszer sem akadt meg,pedig közben csináltam ezer mindent,töltöttem mást fel is,meg le is,szóval egyértelmüen jobb ezaz ftp server(mármint a chles)