44995
F1CHL - Retro
-
#26633 akkor kielégülve keltél volna fel:))) -
#26632 codol? azt kétlem, nyomja az F betüt ami a riiszpann, mert mindig csak meghal:) -
#26631 Valahogy nekem is ez a kérdés jutott rögtön eszembe:D -
#26630 hát nem irigyellek:) -
#26629 igen 8 kor irtam..ez tény:D:D de a valóság az hogy már 7kor fent voltam:D
Amugym eg nem jó dolgommból kelek fel cska tudod sajnos van egy családom:D 42NM re beszoritva..sajnos ebből van két idióta hugom:D és ha ök megébrednek ember nicns a talpán aki tovább tudna aludni:S:SAmugy lehet ezért aludtam sudriéknál múltkor 12ig:D:D:Dmár rég fent volt az anyukájával beszélgetett,amikor is én hirtelen megébredtem arra hogy Sudri befekszik az ággyba..ésssss:D:D:D:D nahh majd folyt köv:P -
#26628 meg is érdemled:DD lefeküdtél kettökor,és már reggel nyolckor irsz is,lol:))
de te tudod,én viszont szeretek aludni,de ez nagy hátrány sajnos:S -
#26627 mer hülye vagy azé!nem pihened ki magad és napközben meg írod a fasságokat!:DD -
#26626 lehet mert énis sokkal gányabb időt mentem elsőre mint anno amikor már mentem a ringen -
#26625 hát látom nem azért voltál távol mert agyat cseréltek neked :DDDD -
#26624 köszi :) én a franciát jobbnak tartom magamtól, de tény h nem lett rossz a Spa-i sem :D -
#26623 LOL az a durva most már 3-4 napja figyelem hogy általában azok között vagyok aki ugy fogjuk rá az utsók közt fekszik le...szóval tegnap is volt azért jo 1 óra amikor ledöltem aludni:P És a másik meg hogy 1 ként kelek fel:P SZóval lol vagyok nagyon:D Mondjuk aludni se tudtam msot este...forgolodtma egész éjjel:S:S Bezzeg ha fricske ágáyban lettem volna........LOLLER:D -
#26622 JÓ reggelt noobok:P -
#26621 szasztok -
#26620 Én is lépek csicsikálni sziasztok.!!! -
#26619 mondtuk már neki,üzent is:))) -
#26618 kösz,neked is:) -
#26617 Jó éjt Peetrovics:) -
#26616 IGLI IGLI IGLI!!!! mondták már hogy SimSportTV n nem irtál az F1CHL blogba?:D:D mondták már?? mert ha nem akkor most szólok hogy nem istál bele egy kurva betüt sem:D -
#26615 aha,hát jah,de azért mégse,majd még próbálkozom,igazából kb 3hete egy kört nem mentem,úgyhogy lesz ez jobb is remélem:P
én viszont mostan megyek,jóéjt mindenki
karcsi,délután tali:) -
#26614 Peet a mai világba minden megtörténhet.Ki tudja Biginek lehet olyan jó lesz ez a mod hogy a VB cimért fog harcolni:P ebben az évben mindenki tiszta lapokkal kezd...BÁRRRRR:D:D ugye az egyértelmü hogy én ott elöl vagyok...szóval ehhez egy rossz szavad nem lehet:D:D:D...:D:DLOL:D -
#26613 én nemtudom mi volt ma velem,egyszer kétszer voltam közel bryanhez,de végére elrontottam,de akkoris +3tized volt:S fogalmam sincs,de összevissza ment a kocsi,annyit kellett ellenkormányozni,rengeteg időt buktam el vele,féktávok se sikerültek,szóval semmise.de majd legközelebb.most azon gondolkoztam,lehet azért mert kicseréltem a hdv-t,ill attól lehet ez?:S mert teljesen szokatlan volt az egész,és azért ennyire béna nem vagyok,bigitöl is kaptam egy laza két secet... -
#26612 ezzel egyetértek,és sztem a második vidi is a tied,mégpedig kina,aztán brazil,és francia.nálam ezaz elsö négy. -
#26611 Igli:nagyon nagy grt a tavalyi Spa vidihez!az év legjobb videója! -
#26610 jajj Karesz,remek munkát végzett a csapat.rengeteg infóhoz jutottunk és kurvajól mentem:DDD -
#26609 Amugy Peetrovics tökre várom a holnapi napot:) egész héten a holnapot várom....bocs már ahogy nézem ma van.szóval akkor most már nem a holnapot várom hanem ugy a ma kora délutánt:D:D...vagyis már azt sem tudom mit várok:D:D -
#26608 Hát bizti ott letem volna igli,bryan páros körül:) legalább is az eddig tapasztaltakbol ez látszik :P Jól mondom kedves csapattársam,aliass GöndörhajNélküli Szecskó Józsikám:D:D:D:D?:P:P:P:Pjah és egy kis XDXDXDXD:D -
#26607 bénáztam alaposan,bigitöl is rendesen kikaptam,bryanos és igli meg repesztettek.:) -
#26606 Mi volt a teszten? meséljetek:P -
#26605 itt vok:P -
#26604 azt hittem már azt irod,hogy REEE BOK,mint a világmárka:P -
#26603 itt vok:P -
#26602 REEEEEEEE NOOBOK:P -
#26601 a karcsika most jött meg,láttam h feljött msnre:P -
#26600 azt h nem ír:) -
#26599 offoltam magát mára? ez mit jelent :D -
#26598 offoltam magát mára -
#26597 nemtom:) sztem codol,vagy tesztel:) de az is lehet,hogy már pihen:) -
#26596 na de holvan ma Karcsikácska? -
#26595 nyasgem :D -