44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    akkor kielégülve keltél volna fel:)))
  • Freedom88
    codol? azt kétlem, nyomja az F betüt ami a riiszpann, mert mindig csak meghal:)
  • Zsófy
    Valahogy nekem is ez a kérdés jutott rögtön eszembe:D
  • Jeff Gordon
    hát nem irigyellek:)
  • MrElf
    igen 8 kor irtam..ez tény:D:D de a valóság az hogy már 7kor fent voltam:D
    Amugym eg nem jó dolgommból kelek fel cska tudod sajnos van egy családom:D 42NM re beszoritva..sajnos ebből van két idióta hugom:D és ha ök megébrednek ember nicns a talpán aki tovább tudna aludni:S:SAmugy lehet ezért aludtam sudriéknál múltkor 12ig:D:D:Dmár rég fent volt az anyukájával beszélgetett,amikor is én hirtelen megébredtem arra hogy Sudri befekszik az ággyba..ésssss:D:D:D:D nahh majd folyt köv:P
  • Jeff Gordon
    meg is érdemled:DD lefeküdtél kettökor,és már reggel nyolckor irsz is,lol:))
    de te tudod,én viszont szeretek aludni,de ez nagy hátrány sajnos:S
  • antijuve
    mer hülye vagy azé!nem pihened ki magad és napközben meg írod a fasságokat!:DD
  • Eagleheart
    lehet mert énis sokkal gányabb időt mentem elsőre mint anno amikor már mentem a ringen
  • Eagleheart
    hát látom nem azért voltál távol mert agyat cseréltek neked :DDDD
  • Eagleheart
    köszi :) én a franciát jobbnak tartom magamtól, de tény h nem lett rossz a Spa-i sem :D
  • MrElf
    LOL az a durva most már 3-4 napja figyelem hogy általában azok között vagyok aki ugy fogjuk rá az utsók közt fekszik le...szóval tegnap is volt azért jo 1 óra amikor ledöltem aludni:P És a másik meg hogy 1 ként kelek fel:P SZóval lol vagyok nagyon:D Mondjuk aludni se tudtam msot este...forgolodtma egész éjjel:S:S Bezzeg ha fricske ágáyban lettem volna........LOLLER:D
  • MrElf
    JÓ reggelt noobok:P
  • antijuve
    szasztok
  • MrElf
    Én is lépek csicsikálni sziasztok.!!!
  • Jeff Gordon
    mondtuk már neki,üzent is:)))
  • Jeff Gordon
    kösz,neked is:)
  • MrElf
    Jó éjt Peetrovics:)
  • MrElf
    IGLI IGLI IGLI!!!! mondták már hogy SimSportTV n nem irtál az F1CHL blogba?:D:D mondták már?? mert ha nem akkor most szólok hogy nem istál bele egy kurva betüt sem:D
  • Jeff Gordon
    aha,hát jah,de azért mégse,majd még próbálkozom,igazából kb 3hete egy kört nem mentem,úgyhogy lesz ez jobb is remélem:P

én viszont mostan megyek,jóéjt mindenki
    karcsi,délután tali:)
  • MrElf
    Peet a mai világba minden megtörténhet.Ki tudja Biginek lehet olyan jó lesz ez a mod hogy a VB cimért fog harcolni:P ebben az évben mindenki tiszta lapokkal kezd...BÁRRRRR:D:D ugye az egyértelmü hogy én ott elöl vagyok...szóval ehhez egy rossz szavad nem lehet:D:D:D...:D:DLOL:D
  • Jeff Gordon
    én nemtudom mi volt ma velem,egyszer kétszer voltam közel bryanhez,de végére elrontottam,de akkoris +3tized volt:S fogalmam sincs,de összevissza ment a kocsi,annyit kellett ellenkormányozni,rengeteg időt buktam el vele,féktávok se sikerültek,szóval semmise.de majd legközelebb.most azon gondolkoztam,lehet azért mert kicseréltem a hdv-t,ill attól lehet ez?:S mert teljesen szokatlan volt az egész,és azért ennyire béna nem vagyok,bigitöl is kaptam egy laza két secet...
  • Jeff Gordon
    ezzel egyetértek,és sztem a második vidi is a tied,mégpedig kina,aztán brazil,és francia.nálam ezaz elsö négy.
  • antijuve
    Igli:nagyon nagy grt a tavalyi Spa vidihez!az év legjobb videója!
  • antijuve
    jajj Karesz,remek munkát végzett a csapat.rengeteg infóhoz jutottunk és kurvajól mentem:DDD
  • MrElf
    Amugy Peetrovics tökre várom a holnapi napot:) egész héten a holnapot várom....bocs már ahogy nézem ma van.szóval akkor most már nem a holnapot várom hanem ugy a ma kora délutánt:D:D...vagyis már azt sem tudom mit várok:D:D
  • MrElf
    Hát bizti ott letem volna igli,bryan páros körül:) legalább is az eddig tapasztaltakbol ez látszik :P Jól mondom kedves csapattársam,aliass GöndörhajNélküli Szecskó Józsikám:D:D:D:D?:P:P:P:Pjah és egy kis XDXDXDXD:D
  • Jeff Gordon
    bénáztam alaposan,bigitöl is rendesen kikaptam,bryanos és igli meg repesztettek.:)
  • MrElf
    Mi volt a teszten? meséljetek:P
  • MrElf
    itt vok:P
  • Jeff Gordon
    azt hittem már azt irod,hogy REEE BOK,mint a világmárka:P
  • MrElf
    itt vok:P
  • MrElf
    REEEEEEEE NOOBOK:P
  • Jeff Gordon
    a karcsika most jött meg,láttam h feljött msnre:P
  • antijuve
    azt h nem ír:)
  • Eagleheart
    offoltam magát mára? ez mit jelent :D
  • antijuve
    offoltam magát mára
  • Jeff Gordon
    nemtom:) sztem codol,vagy tesztel:) de az is lehet,hogy már pihen:)
  • Eagleheart
    na de holvan ma Karcsikácska?
  • Eagleheart
    nyasgem :D
  • antijuve
    tulajdonképpen igazad van:D