F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
lehet szövegkörnyezet miatt,pedig használtam vesszöt,lehet pont kellett volna:S
öö,de gondolj csak bele,DTM tehát road pályák,elözés alig van,és minden a boxkiálláson dõl el,multkor néztem egy futamot,de csak azért mert Hakkinen vezetett,és már nem volt sok hátra,kb a fele,és érdekelt,hogy megnyeri-e,de eldöntöttem,hogy nem leszek a sportág hive.
ja, és akkor a nascar nem unalmas😄
Igen igy van 4 órás futam volt merrt 6x idõgyorsitás volt
Igen igy van 4 órás futam volt merrt 6x idõgyorsitás volt
T.T.
akkor haragudj.többet nem tudok tenni az ügy érdekében tenni. úgyis hiába mondom h az volt a gyökérség amin vitatkoztatok.
senki sem mondta h baj h fórumozol.
senki sem mondta h baj h fórumozol.
ups and downs
hát végülis igen,doboz kocsikat szeressük,DTM is jó,csak nézni baromi unalmas.de versenyezni jó ilyen stock kocsikkal. végülis ilyesféle autókkal nyertél egy 24órás lemans-t,ami mennyi négy óra volt asszem
hmm,én nem poénra vettem ez igaz.csak vmit visszaakartam neki adni,és jöttél te,aki mindkettönket becsméreltél,és inkább úgyéreztem kitörlöm.
jóhát nemprobléma,csak abba gondolj bele,hogy én mikor neveztelek vmiféle ilyesmiként,jó rég lehetett,lehet más a stilusunk,nemtudom,rosszul fogtam fel.már rájöttem,hogy norbeenak volt igaza,csak vhogy tudnék én is olyan lenni mint Õ,de sajnos szeretek fórumozni...
jóhát nemprobléma,csak abba gondolj bele,hogy én mikor neveztelek vmiféle ilyesmiként,jó rég lehetett,lehet más a stilusunk,nemtudom,rosszul fogtam fel.már rájöttem,hogy norbeenak volt igaza,csak vhogy tudnék én is olyan lenni mint Õ,de sajnos szeretek fórumozni...
mondtam h ne érdekeljen?de akkor is feleslegesnek éreztem.te meg ezt a hibámat bocsásd meg.van értelme ezért beszólni a másiknak.Addi írását sokféleképpen fel lehetett fogni.
de ez is olyan h vagy poénra veszed v berágsz rajta.látom te berágtál rajta.Bocs,de sztem ezt a honlaposvitát velem kapcsolatban kicsit felfújtad.De ha megbántottalak vele,ne haragudj,nem állt szándékomban tényleg.Rosszul fogtad fel,rosszat mondtam.Többet nem tudok tenni.
de ez is olyan h vagy poénra veszed v berágsz rajta.látom te berágtál rajta.Bocs,de sztem ezt a honlaposvitát velem kapcsolatban kicsit felfújtad.De ha megbántottalak vele,ne haragudj,nem állt szándékomban tényleg.Rosszul fogtad fel,rosszat mondtam.Többet nem tudok tenni.
ups and downs
annyira mindegy.mire felküzdüttük magunkat már az eleje se közel se távol.és még elõzgetni is kellett.a rajtnál nekem elment minden.Free azért végzett elõrébb mert ezen a pályán jóval jobb volt mint én.
ups and downs
te meg mi a francért ütsz meg ilyen szavakkal ráadásul rokonodat.erre mondják az ember csak a barátait választhatja meg...
voltunk elég nagy darálóban Eagle-Bigferi ill. Addinál...Nem azon múlott. Jóval gyorsabbak voltunk a társaság hátsó régiójától. Ez olyan mint Hamilton vs mindenki (kiv. ferka,bmw)
T.T.
dehogy.csak megemlitettem a dolgot.
na igen ez is igaz,de erre mondtuk érden,hogy jó lenne ha vb nem úgy dölne el,hogy vkit kilöknek,de mindig vissza lehet számolni kit és hol löktek ki,és sajnos most a végén igen egy ilyen is rengeteget számit,ezért is engedtelek mindannyiotokat,hogy ne ezen múljon már,hogy másfél két kört a darálóban vagytok...
na igen ez is igaz,de erre mondtuk érden,hogy jó lenne ha vb nem úgy dölne el,hogy vkit kilöknek,de mindig vissza lehet számolni kit és hol löktek ki,és sajnos most a végén igen egy ilyen is rengeteget számit,ezért is engedtelek mindannyiotokat,hogy ne ezen múljon már,hogy másfél két kört a darálóban vagytok...
a vitára mondtam h baromság ilyenen vitatkozni.mi a francé kell mindent komolyan venni amit a lappal kapcsolatban írnak?
ups and downs
elmondom h sztem mér nem ugyanaz a két eset:elõször is:Bullnak már az égegyadta világon semmi nem múlott rajta.ígyis-úgyis harmadik lett volna.míg sztem az én futamot azért jelentõsen befolyásolta ez a manõver.másodszor:pontosan nem emlékszem h Bull mit mondott Gattinak,de név szerint neki mondta.ahogy emlékszem nem szép szavakat.én csak "gratuláltam" az illetõnek.a "faszom beléj"-t pedig nem a személyének szántam,hanem annak h nem a szitura,hogy mé nem lehet normálisan eljönni.harmadszor:egyáltalán nem óvtam.név szerint senkit sem említettem meg....
most persze nyilván azt gondolod h védem magam.hát én így látom,ha te nem,hát nem.
igen,megéltél pechet,és neked is megvoltak a reakcióid,h nem gyakorlok mert minek,befejezem az egészet stb,....
most persze nyilván azt gondolod h védem magam.hát én így látom,ha te nem,hát nem.
igen,megéltél pechet,és neked is megvoltak a reakcióid,h nem gyakorlok mert minek,befejezem az egészet stb,....
ups and downs
és arról tehet h Te nem szenvedtél negativ élményt.
Azért gondolj bele. Most õszintén, tavaly esélye nem volt senkinek a VB cimre. Könnyedén nyertem. Aztán elsõ futamok után volt nagy gyorsan 18 pont elõnye hozzám képest. Simán vezette a tabellát. Aztán hirtelen egy két pechesebb futam, rögtön elfogy az elõny. aztán megint visszatornázta magát. Közben jöttem fel, át is vettem a bajnokságot. Aztán itt megint volt egy lehetõség. NA de igaz, úgyérzem az volt Bryan taktikája, h kevés poziciót bukjon hozzám képest. és a rajt nagyon betett, hiszen Bull simán eljött. Szóval ott vagy a fagyi közelében amikor 35 fok meleg van, és nem nyalhatod meg. Ez most olyan eset..sztem
Azért gondolj bele. Most õszintén, tavaly esélye nem volt senkinek a VB cimre. Könnyedén nyertem. Aztán elsõ futamok után volt nagy gyorsan 18 pont elõnye hozzám képest. Simán vezette a tabellát. Aztán hirtelen egy két pechesebb futam, rögtön elfogy az elõny. aztán megint visszatornázta magát. Közben jöttem fel, át is vettem a bajnokságot. Aztán itt megint volt egy lehetõség. NA de igaz, úgyérzem az volt Bryan taktikája, h kevés poziciót bukjon hozzám képest. és a rajt nagyon betett, hiszen Bull simán eljött. Szóval ott vagy a fagyi közelében amikor 35 fok meleg van, és nem nyalhatod meg. Ez most olyan eset..sztem
T.T.
honlap üzenöfal.addi dobott nekem egy pontos labdát mire én visszaadtam neki,hogy majd akkor szóljon ha ilyen lapja lesz,erre jöttél te,és inkább úgy gondoltam h a vita jegyében törlök mindent.
azt hiszem én is nem egy két pechet megéltem ebben a szezonban,úgyhogy én értem hogy ilyenkor mi játszódik le az emberben,de mióta igazoltam,három futam öt pont,0 baleset,szóval jót tett nagyon ez a váltás,sokkal nyugodtabb lettem...
hmm ok,én csak elmondtam ugyanazt amit te mondtál bullra,ez vhogy úgyérzem nem tetszett neked.
hmm ok,én csak elmondtam ugyanazt amit te mondtál bullra,ez vhogy úgyérzem nem tetszett neked.
ezt a munkát nem értem.egyáltalán milyen munka?állás vagy mii??
ha mondtam ilyet,akkor elnézésedet kérem,nem akartalak vele megbántani.ha elfogadod elfogadod,ha nem nem
ha mondtam ilyet,akkor elnézésedet kérem,nem akartalak vele megbántani.ha elfogadod elfogadod,ha nem nem
ups and downs
hát egy pillanatra nem fordult el.azalatt szépen kimentem a fûre.mire kanyarodott már késõ volt
ups and downs
és én most mit mondjak erre a futamra?alapból utálom a pályát.rajtnál szépen vissza is esek.ha voltak dobogós esélyeim,akkor azoknak vége.aztán mikor nagyjából egyenesbe kerülnék,akkor meg a kormány mondja be az unalmast.elsõre ideges voltam,most már nem.
ups and downs
igen,tény,azért is elismertem,hogy az nagyon durva hsz volt tölem,és borzasztóan bánom,de ott még kimice is betett nekem,szóval én nagyon rég nem ütöttem meg azt a stilust sztem,és nem is szeretném