F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor menjünk annyian, ahányan akarunk, vagy erõszakoljuk rá a többiekre😊 Monnyuk, ha csak ketten vagy hárman lennénk, nem lenne vmi izgi😞
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
mehetni mehetnénk ezzel a moddal is,de sokaknak kein kedv oválhoz.kiváncsi lettem volna arra a futamra😛
kimicével nagy harcban lehetettek.
kimicével nagy harcban lehetettek.
The only speedometer is in your head.
OKé, emlegetsd csak, de mikor megyünk rajta??? Ott kerültem fel éltetmben elõször a dobogóra, OH, de romantikus is volt😄
úgy van,kézcsók zsófya.
igy van dranzer,orvosnál voltam délelött,most értem haza.reggel 9töl,de legalább röntgenes néni elég jól nézett ki😛
igy van dranzer,orvosnál voltam délelött,most értem haza.reggel 9töl,de legalább röntgenes néni elég jól nézett ki😛
CSAAATLAAAKOOOZOOOM!!!!! Mikor kapok?😛
Sziasztok!
363 új üzi... VÁÁÁÁ!!! Jó olvasást nekem😄
363 új üzi... VÁÁÁÁ!!! Jó olvasást nekem😄
"ezt szabad hogy iylenrõl beszélgetünk itt?😛😛:" Passz és góól😄 szal nemtom 😊 :S
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
én azt hittem a WoWal nyomod... <#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#falbav>#falbav> bocsi!<#szomoru1>#szomoru1> akkor lineage 2 nah és azt eszik vagy isszák? 😊
Hát az tény és való hogy MMORPG terén én vok itt a legfelkészültebb😛
De Én nem szeretme a WOW ot söt utálom is mint a bün...csunya meg minden szovla sok mindent nem tudok rola.
Inkább Lineage 2 probáld ki hidd el pozitivan fogsz benne csalódni😊De amugy...ezt szabad hogy iylenrõl beszélgetünk itt?😛😛:
De Én nem szeretme a WOW ot söt utálom is mint a bün...csunya meg minden szovla sok mindent nem tudok rola.
Inkább Lineage 2 probáld ki hidd el pozitivan fogsz benne csalódni😊De amugy...ezt szabad hogy iylenrõl beszélgetünk itt?😛😛:
jah tényleg... Karesz érdeklõdnék a WoW iránt 😄 milyen a game? el tudnád mesélni a történetét, szép hepiendel a végén? 😄
én úgy tudom, hogy ma Peet orvoshoz megy... vagy az máskor lesz?:S
örülök neki, hogy egyetértünk 😊) és ezzel pedig én értek egyet : "Egyszerüen annyi esélyt eljátszott már itt hogy nem érdemli már meg..." <#worship>#worship><#nezze>#nezze>
Hol van juvika meg Piitörr?? fel lehetne most is tornászni oda😛
De ez a 4. is jó😛 ez olyan Karcsikás szint😄
De ez a 4. is jó😛 ez olyan Karcsikás szint😄
Jahh amugy amikor volt az olasz mecs,eltapostam Buller71 és Skyliné cigaretta csikjét is....És akkor még nem tudtam hogy azt jelenti hogy leakarok velük feküdni😄😄 Aztán megbeszéltük hogy majd akkor 3masban lerendezzük a dolgot😄
öhm jahh ...kb 3 kör volt amikor nemengedtem még hogy a 7 et elérje az auto a 6. is alig forgott ki probáltma sporolni...hát egy 3. helyig eljutottam azért😛
De ha mondjuk nyertem volna😄 Akkor biztos SZÁJON csókoltalak volna😄😄😄 AHogy bullert is és akkor is Keveredett volna a nyálunk..SÕt juvit is😄😄😄:
De ha mondjuk nyertem volna😄 Akkor biztos SZÁJON csókoltalak volna😄😄😄 AHogy bullert is és akkor is Keveredett volna a nyálunk..SÕt juvit is😄😄😄:
de ahogy láttalak, a célegyenes végén már jóval a pirosban volt a fordulatszámmérõ. Ez vesz el rengeteg benzint.
T.T.
Igazad van Dranzi ugyan ez volt titokban a véleményem.mikor volt a kérdés versseny elött hogy indulhat-e? Hát én kérdés nélkül a NEM et nyomtam.Szerintem nem szabadott volna elengedni.Egyszerüen annyi esélyt eljátszott már itt hogy nem érdemli már meg...
Nem hivtam rögtön....Feljött MSN-re és kérdezte hogy nahh mivan??? És Én elmondtam hogy hát utsó kanyarban kifogyotta benzin aztán szevasz.
Enyit mondtam és nem vártam el és megsem fordult a fejembe hogy lökjél be.TE a VB cimért küzdesz nagyon hülye döntés lett volna ha azzal foglalkozol hogy engem lökdös bea célvonalon.Amugy mikor a 2.töltésemen voltam 2körrel több benzint raktam az autóba....szvsz
Enyit mondtam és nem vártam el és megsem fordult a fejembe hogy lökjél be.TE a VB cimért küzdesz nagyon hülye döntés lett volna ha azzal foglalkozol hogy engem lökdös bea célvonalon.Amugy mikor a 2.töltésemen voltam 2körrel több benzint raktam az autóba....szvsz
jóreggelt! ez a MacRoy sztem sokat képzel magáról... véletlenül feltéved a szerverre, meg a versenyre, aztán meg vág 1000el és még el is kezd óvni... hát pfff, nekem eddig sem volt szimpatikus a gyerek de most már végképp nem...
meg.csapatutasítás.mivel te késõbb jöttél a csapathoz,ezé csak másodhegedûs vagy😊))
ups and downs
jó8
de azt ne felejtsd el,hogy nem lett volna szabad nyerned😊))))
de azt ne felejtsd el,hogy nem lett volna szabad nyerned😊))))
ups and downs