F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bejön a fõképernyõ...connect, join..aztán fent van egy kék négyzet arra katt, beirod ezt h 84.3.187.92:34298, leokézod, kiválasztod az autót azt án go!
T.T.
Mosst? Lehet. Persze még le kell jönnie a modnak, meg felkell raknom aztán a pálya, és utánna meg meg kéne tanulnom hogy csatlakozok vele a netre. Még sose játszottam vele online.
Downhill!!
T.T.
T.T.
A templateket leszedtétek ti? Vagy csak a mod aztán ennyi? Van ott egy csomo dolog azon kívül is. (a modot töltöm)
Downhill!!
T.T.
Nekem ez a mod van meg.. De ez szerintem nem az.. Az rfcentralon fent van? Mert akkor leszedem aztán megnézem milyen.
Szóval ez: idtchamp0506v10_161
Szóval ez: idtchamp0506v10_161
Downhill!!
Ezt én is igy gondolom. 1 max 2. szerintem. Én is ugy szereteném hogy lenne egy oval vrsenyes (HNR) meg egy roados. Vagy valami jó kis Wtcc vagy V8 supercars vagy ilyesmi.
Downhill!!
sztem hülyeség ennyi ligában indulni.vagy csak én nem vagyok eléggé mániákus.mindenesetre nem bánom ha nem vok az
ups and downs
jaja, remivel a Mi-Jack csapatban! Nem tudom van e hely. de elég szükös már...majd megkérdem, ha van akkor gyere...cc1.1 elsõ pálya assen
T.T.
Na az komoly.. És indultok? Nekem is eredeti Rf van. Van még hely? Persze csak kérdezem.
Downhill!!
Na.. Az igen a két legjobb ember. Igazából nem értem mi van ezekkel. Minden ligába mennek. Bár ennyi szabadidõm lenne. Mennek Clioba HNRbe CC-be Hazso megy valami külföldi serveren is. Szóval nem tom😄
Downhill!!
na hajrá akkor srácok.
csekk fórum,lehet morcos leszel egy picit,de sztem nem túl nagy probléma:S
csekk fórum,lehet morcos leszel egy picit,de sztem nem túl nagy probléma:S
The only speedometer is in your head.
csak gyakni qrva jó a mod! Én se jelentkezek a Ligába, mert 2500ft a nevezezés...aztán most nincs kedvem fizetni.
T.T.
úgyvan,igazából már túl sok ligában bent vagyok,ide már nem akarok benevezni,ám jól hangzik ez igaz. aztán meg nem akarok úgy járni,hogy rf uninstall kell,mert olyan nagy lesz a játék mérete.igyis még lesznek modok amiket be kell majd rakni,sajnos😊
basszus, most jeletnezni akarok erre a cc bajnokságra..hirdetésben az van, h ingyenes, oldalon meg azt irják h 2500Ft..most akkor döntsék el
T.T.
Nem tudom igazából kik mennek. Nálunk most szünet van. Asszem szeptember 10-dike körül kezdjük ujra de nem vagyok 100%-ig biztos. Augusztusba Summer cup szokott lenni, de idén nem igazából tartottuk meg. Mindenki nyaralt stb. Majd folyt köv.
A cc-t mivel toljátok? Rfactor?
A cc-t mivel toljátok? Rfactor?
Downhill!!
asszem most lesztek rám kissé morcosak,és jogosan is,de elöbb beszélek iglivel😊
Szia petya.
rég láttunk itt,HNRrel mi újság,mert néhány pilótátok láttam megy abban a champcarban ahol freedom is indul😊
rég láttunk itt,HNRrel mi újság,mert néhány pilótátok láttam megy abban a champcarban ahol freedom is indul😊
Na, sziasztok, én mentem tanfolyamra (szerencsére uccsó nap😊)!
Naszóval, legyetek jók, ozt majd leszek, amikor leszek!Pusszantok mindenkit!
Naszóval, legyetek jók, ozt majd leszek, amikor leszek!Pusszantok mindenkit!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hello!
Semmi különös, éldegélünk mint a befõtt. Most gondolkozok egy Champ Car Seriesben való induláson Remivel
Semmi különös, éldegélünk mint a befõtt. Most gondolkozok egy Champ Car Seriesben való induláson Remivel
T.T.
Sziasztok!!!
Miujság erre felé? Rég nem irtam Szabi meg ilyesmik miatt. Mi van veletek?
Üdv.
Miujság erre felé? Rég nem irtam Szabi meg ilyesmik miatt. Mi van veletek?
Üdv.
Downhill!!