F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát de ez is normális!! Igy reális. Azokat a ligákat nagyon nem birom ahol mindent megengednek. Szinte a gép vezet. Az nem ér semmit.
Persze ez igy nagyon nehéz, fölleg olyan idõket menni mint amiket látok. Állitólag valaki 1:36-ot ment itt😄 na hát azt soha nem futom meg.
Persze ez igy nagyon nehéz, fölleg olyan idõket menni mint amiket látok. Állitólag valaki 1:36-ot ment itt😄 na hát azt soha nem futom meg.
Downhill!!
hát alapból a ligában low a megengedett...de az a low olyan mint az off..igy már tök fölösleges.😊 Meg engedélyezve van a clutch aztán jóvan
T.T.
Igy is pörög mint a ringispil😄 De majd megpróbálom ugy is.
Igaz már set is kéne hogy ez az idõ javuljon. Meg persze nekem is kell.
Igaz már set is kéne hogy ez az idõ javuljon. Meg persze nekem is kell.
Downhill!!
Csak egy kis kipörgésgátló.. A többi kikapcsolva . ABS meg ilyenek Törés full. Kipörgésgátló van rajta meg kuplung segítség.
Downhill!!
ez most nem úgy volt , de elvileg úgy kell
Itt most úgy volt, h mentem és akkor ahogy köröztem nyomtam a frapset. Szóval nem replaybõl volt a téma
Itt most úgy volt, h mentem és akkor ahogy köröztem nyomtam a frapset. Szóval nem replaybõl volt a téma
T.T.
😄 Nyugodtabb vagyok, hát bakker nem kell idegbeteg lenni az biztos.
ööö, milyen segitség volt beállitva?
ööö, milyen segitség volt beállitva?
T.T.
gondolom itt is az a menet mint még f1cnél,fraps nevü progival felvétel,aztán videóvágó program,melyböl rengeteg van,az lementi,és már nézheted is😊
The only speedometer is in your head.
nem rossz. Sõt elég jó, mondjuk most este volt teszt ott már 1.39et mentem, de van mit fejlõdni még
T.T.
Aham!! Látom én mi a gond:
1. Van ahol túl magas fokozatokban megyek. Free egy csomó kanyarban Pl célegyenes vége aztán az utánna jövö kettõ durvábban is 2-esbe megy én 3-asba mentem.
2. Sokkal nyugottabb mint én. Túlságosan rángatom.
1. Van ahol túl magas fokozatokban megyek. Free egy csomó kanyarban Pl célegyenes vége aztán az utánna jövö kettõ durvábban is 2-esbe megy én 3-asba mentem.
2. Sokkal nyugottabb mint én. Túlságosan rángatom.
Downhill!!
De az a durva hogy az Ai. 1:40.300-at ment.. Basszus a szemem kiguvadt amire megfutattam ezt az idõt. Nem nekem való ez az open Wheell. Nekem a burkolt lassabb autók jobban fekszeknek. V8 supercars az isten!! Esküszöm NASCAR után azok a 2-dikak nálam.. Eszméletlen brutál.
Downhill!!
The only speedometer is in your head.
Na lejött. Mentem is vele Assenben. Nem ismertem a pályát most barátkozom vele. Bot váltóval mint az igaziak és tök alap autó beállitással tudtam menni rajta egy 1:42:212 secet. Mennyire szar?
Downhill!!
a Stalker egy abszolúlt "atom" király játék! 😄 azzal sokat játszottam, és tetszett is 😛
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
ezt nem csípem a mostani játékoknál... mindegyik olyan sötét, hogy alig lehet benne látni... úgytûnik ez a divat :S hát nemtom meik a félelmetesebb... Doom3 volt fönt,de addig, míg az a tudós zombivá nem változott, na ott mondtam, hogy köszönöm, ebbõl nem kérek... 😊 nem azért, mert félelmetes volt, hanem mert az ilyen kaliberû gaméket nem szeretem...
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Én láttam, hát tényleg vannak benne félelmetes részek, de azért koránt sem olyan durva, mint a Doom 3 (mármint a játék). Én mostanába szoktam vele játszani, és gyakorlatilag végig sötét van benne, de van elemlámpa, amit persze nem tudsz a fegyverekkel együtt használni. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ööö, majd máskor megyünk, vmit meg kell beszélnem itt egy személlyel...szóval sorry lelõttem a szervert
T.T.
Jól van. Ha minden összeáll szólok. De szerintem játszál aztán majd szolók ha minden megvan. Ne várj órákat amire lejönnek a dolgok. Sajna elég lassan jön a mod.
Downhill!!