F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy néztem most délután,azzal sincs nagy gondom.Free-vel egy idõt megyünk.a többiek messze😊)
ups and downs
egyszer kieshetnél már,tényleg😊)) mondjuk SMben most közel voltál,de minden kerék fent maradt😊
The only speedometer is in your head.
mondom h lényegtelen😊.
ez a magyar futam elég szarul jött ki nekem.de sokkal jobbra úccse számítottam.a többi pályával már sokkal jobb a viszonyom😊
ez a magyar futam elég szarul jött ki nekem.de sokkal jobbra úccse számítottam.a többi pályával már sokkal jobb a viszonyom😊
ups and downs
nem tudom, én gyorsan hibára késztettem, aztán elõtte idegesitett h nem próbálkozok túl erõsen, közbe kellett lépnem.
T.T.
én meg amit befejeztem(csak kettõt nem) és ahol nem indultam(asszem az is kettõ) ott mindig pontszerzõ voltam😊))
ups and downs
nemtom mi bajod van ezzel.kiváncsi vok te meddig mentél volna mögötte ha nem hibázik.célegyenes elõtti kanyrnál kétszer is mellé mentem de el kellett rántanom a kocsit...
ups and downs
most várjál..én nyertem eddig többször nem?😊
11 pont elõnyöm lesz az utolsó futamon és kiesek😊) de ha nem és tényleg minden futamot még befejezek az idén akkor ahol nem indultam (bahrain) kivételével mindenhol pontot szereztem!😊 lol😄
11 pont elõnyöm lesz az utolsó futamon és kiesek😊) de ha nem és tényleg minden futamot még befejezek az idén akkor ahol nem indultam (bahrain) kivételével mindenhol pontot szereztem!😊 lol😄
T.T.
hát mostmár csak neked fér bele egy kisebb hiba,bullnak és bryannek sztem,7pont az egy ilyesféle peches futammal már lehet 12is
nyerjen bryan igy van, de azért küzdjön is meg érte. Most azt mondom, h oké bryan gyere nyerd meg, Bullerral mit kezdjek? Õt is tartani kell, és azért az nem egyszerü feladat.
T.T.
hmm, hmm, hát lehet h lesz, lehet h nem. Bizok benne h nem😊 Vagyis lehet h lesz, remélem az utolsó, ahol már lesz 10pont elõnyöm.
T.T.
pedig azt mondtad,hogy nyerjen bryan😊 mostmár végülis egy az egyben mehettek az egyéniért,csapat már max két futam és ti vezettek😊
na mostmár bryanról is készitettem képet,márcsak rólad kéne free,de téged kihagylak,mert te utálod az ilyeneket😊
De ez olyan h kinek mennyi idõ kell mig ráérez a dologra. Lehet vkinek 2 óra kevés, mert nem tudja mit kell, lehet nekem meg 30perc is, mert tudom h milyen viselkedésnél mit kell állitani...mondjuk ma törökben is elkaptam a fonalat elsõre. aztán h mi lesz belõle, passz. De pont azon a héten lesz az elsõ cc bajnokság is, kedden ráadásul! meg asszem szerdán clio is lesz, csütörtökön futam f1chl, vasárnap funcup😄
T.T.
hát azért ha van egy alap jó setupod, azért 1 óra alatt ki lehet hozni vmit. Nem gyõzelmet , de egy erõs pontszerzõt. sztem.
T.T.
hát igen😊 én boritékolom h mezõnyt követem. Szabályzatban benne van h max 170km\h a felvezetõ kör, mondtam reminek ez ránk nem vonatkozik, mert úgyis csak a többieket fogjuk követni, ilyen nem lesz h mi vezetjük fel a mezõnyt. Bár az utcai pályákat nagyon szeretem.
T.T.
hát kemény gyakorlások lesznek az biztos, mert itt nem lehet azt h na akkor futam elõtt 1 órával ott leszek, aztán gyakok vmit és akkor go...
sok sikert
sok sikert
T.T.
hát aki ezt megnyeri,az már vki lehet...
jah értem,azért soksikert😊 legalább összeszoktok remivel😊
én meg lehet rexalyval folytatom jövöre,Õ is jönne,én is mennék,szóval esély elég nagy most😊
jah értem,azért soksikert😊 legalább összeszoktok remivel😊
én meg lehet rexalyval folytatom jövöre,Õ is jönne,én is mennék,szóval esély elég nagy most😊
nemá,ilyen komoly ez a mezöny?😄
de akkor miért fizettek érte?:S
de akkor miért fizettek érte?:S
jóéjt petya,azért ez nem rossz ezzel a segitségekkel,nekem ABS,TC,és stab low kéne,a többi nálam is off,jah meg auto shift,mert még azt nem tanultam meg(meg nem is tervezem,amikor kell besegitek neki) bár hungary futamon szinte a gyors kanyarokban végig motorféket használtam,kettöt vissza,és mindjárt lassult a kocsi,és nem fékeztem el kockásra a gumikat mint a teszten,ez volt a mákom gzsolttal szemben,mert Ö nagyon elhasználta öket😊 na mind1,azért jó kis futamok vannak😊 azért majd figyelem ezt a ligát is,ill az eredményeket,hogy hogyan teljesítetek😊