F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
igen, elég közel😊) gondoltam, na akkor most ESC

T.T.

Freedom88
antijuve
ahogy néztem most délután,azzal sincs nagy gondom.Free-vel egy idõt megyünk.a többiek messze😊)

ups and downs

Jeff Gordon
törökkel is?

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
egyszer kieshetnél már,tényleg😊)) mondjuk SMben most közel voltál,de minden kerék fent maradt😊

antijuve
mondom h lényegtelen😊.
ez a magyar futam elég szarul jött ki nekem.de sokkal jobbra úccse számítottam.a többi pályával már sokkal jobb a viszonyom😊

ups and downs

Freedom88
hibázott miattam😊) ezt mondom, aztán h tõlem volt e vagy nem, az már lényegtelen

T.T.

Freedom88
😄 és ahol még ( itt 2 ) meg ott ahol még ( itt is 2 ) ott pontot szereztem😊)

T.T.

antijuve
pff.nemtom h az miattad volt-e.végülis mindegy.

ups and downs

Freedom88
igen?! Nemáááá

T.T.

Freedom88
nem tudom, én gyorsan hibára késztettem, aztán elõtte idegesitett h nem próbálkozok túl erõsen, közbe kellett lépnem.

T.T.

antijuve
én meg amit befejeztem(csak kettõt nem) és ahol nem indultam(asszem az is kettõ) ott mindig pontszerzõ voltam😊))

ups and downs

Jeff Gordon
elmúlt 4 futam 3 gyözelem,ismerös?

antijuve
nemtom mi bajod van ezzel.kiváncsi vok te meddig mentél volna mögötte ha nem hibázik.célegyenes elõtti kanyrnál kétszer is mellé mentem de el kellett rántanom a kocsit...

ups and downs

Freedom88
igy van. Nekem még lehet hibázni.

T.T.

Freedom88
most várjál..én nyertem eddig többször nem?😊
11 pont elõnyöm lesz az utolsó futamon és kiesek😊) de ha nem és tényleg minden futamot még befejezek az idén akkor ahol nem indultam (bahrain) kivételével mindenhol pontot szereztem!😊 lol😄

T.T.

Freedom88
ja láttam Addi mögött keményen nyomtad😊)

T.T.

Jeff Gordon
hát mostmár csak neked fér bele egy kisebb hiba,bullnak és bryannek sztem,7pont az egy ilyesféle peches futammal már lehet 12is

antijuve
nembaj.😊))

ups and downs

Jeff Gordon
és akkor festhetünk:S

antijuve
hát bmeg,nem látod h küzdök????😄

ups and downs

antijuve
és én nyerek,te kiesel én többszer nyerek,és én leszek akkor a vbmaister😄

ups and downs

Freedom88
nyerjen bryan igy van, de azért küzdjön is meg érte. Most azt mondom, h oké bryan gyere nyerd meg, Bullerral mit kezdjek? Õt is tartani kell, és azért az nem egyszerü feladat.

T.T.

antijuve
hát ja.nincs kegyelem😊)

ups and downs

Freedom88
hmm, hmm, hát lehet h lesz, lehet h nem. Bizok benne h nem😊 Vagyis lehet h lesz, remélem az utolsó, ahol már lesz 10pont elõnyöm.

T.T.

Jeff Gordon
pedig azt mondtad,hogy nyerjen bryan😊 mostmár végülis egy az egyben mehettek az egyéniért,csapat már max két futam és ti vezettek😊

antijuve
csak lesz egy peches futamod😛PP😄

ups and downs

Freedom88
milyen képet?

T.T.

Freedom88
😊))) nem engedhetem meg sajnos. Sajnos innen már nyernem kell.😊

T.T.

Jeff Gordon
na mostmár bryanról is készitettem képet,márcsak rólad kéne free,de téged kihagylak,mert te utálod az ilyeneket😊

antijuve
hát legközelebb gyere egy két órás setuppal.legfeljebb majd feljövünk Bullal😊)

ups and downs

Jeff Gordon
mozgalmas napok,és emellett még melózól is😊

Jeff Gordon
lol😊))

Freedom88
De ez olyan h kinek mennyi idõ kell mig ráérez a dologra. Lehet vkinek 2 óra kevés, mert nem tudja mit kell, lehet nekem meg 30perc is, mert tudom h milyen viselkedésnél mit kell állitani...mondjuk ma törökben is elkaptam a fonalat elsõre. aztán h mi lesz belõle, passz. De pont azon a héten lesz az elsõ cc bajnokság is, kedden ráadásul! meg asszem szerdán clio is lesz, csütörtökön futam f1chl, vasárnap funcup😄

T.T.

Freedom88
hát azért ha van egy alap jó setupod, azért 1 óra alatt ki lehet hozni vmit. Nem gyõzelmet , de egy erõs pontszerzõt. sztem.

T.T.

Freedom88
hát igen😊 én boritékolom h mezõnyt követem. Szabályzatban benne van h max 170km\h a felvezetõ kör, mondtam reminek ez ránk nem vonatkozik, mert úgyis csak a többieket fogjuk követni, ilyen nem lesz h mi vezetjük fel a mezõnyt. Bár az utcai pályákat nagyon szeretem.

T.T.

antijuve
itt se lehet mert akkor sehol se leszel😊)

ups and downs

Jeff Gordon
de lehet csak boritékolt utsó helyet ér gondolom😊

kösz

Freedom88
hát kemény gyakorlások lesznek az biztos, mert itt nem lehet azt h na akkor futam elõtt 1 órával ott leszek, aztán gyakok vmit és akkor go...

sok sikert

T.T.

Jeff Gordon
hát aki ezt megnyeri,az már vki lehet...
jah értem,azért soksikert😊 legalább összeszoktok remivel😊

én meg lehet rexalyval folytatom jövöre,Õ is jönne,én is mennék,szóval esély elég nagy most😊

Freedom88
elég komoly a mezõny
2. Nem fizetünk, mert nem fizetõs😊

T.T.

Jeff Gordon
nemá,ilyen komoly ez a mezöny?😄
de akkor miért fizettek érte?:S

Freedom88
mindig az utolsó 2 helyezettet figyeld😄

T.T.

Jeff Gordon
jóéjt petya,azért ez nem rossz ezzel a segitségekkel,nekem ABS,TC,és stab low kéne,a többi nálam is off,jah meg auto shift,mert még azt nem tanultam meg(meg nem is tervezem,amikor kell besegitek neki) bár hungary futamon szinte a gyors kanyarokban végig motorféket használtam,kettöt vissza,és mindjárt lassult a kocsi,és nem fékeztem el kockásra a gumikat mint a teszten,ez volt a mákom gzsolttal szemben,mert Ö nagyon elhasználta öket😊 na mind1,azért jó kis futamok vannak😊 azért majd figyelem ezt a ligát is,ill az eredményeket,hogy hogyan teljesítetek😊

Freedom88
jóéjt

T.T.

gordon 24
Énmeg elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek!

Downhill!!

Freedom88
oks

T.T.

antijuve