F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért hova gondoljak? addi tervezi a 2009es szezont...
ctdp-s ferrari is megfelelö lész,bár majd meglátjuk melyik mod lesz a nyeröbb,reméljük több közül válogathatunk majd😊 úgyhogy fejlesztök nem elkésni a modokkal😊))
ctdp-s ferrari is megfelelö lész,bár majd meglátjuk melyik mod lesz a nyeröbb,reméljük több közül válogathatunk majd😊 úgyhogy fejlesztök nem elkésni a modokkal😊))
The only speedometer is in your head.
ja csak a 2. számú bmw ( igaz,mert most érkeztem) jobban jött fel és nem tökölt el egy ferrari mögött😄
T.T.
egyébként futamon kb olyan érzésem volt mint 2002es maláj nagydij,két ferrari esö miatt kicsúszott mezöny vége aztán elkezdtek feljönni,most is csak két bmwt kirakták mezöny vége,aztán csak úgy jöttek fel mint a kb higany,mint a ferrarisok anno.
hova gondolkodsz te atyaúristen!😊)
Lehet ctdp06 lesz, mondjuk ott is szép a ferrari.
2009...atyám, hát addig már én rég nem leszek lehet köztetek.
Lehet ctdp06 lesz, mondjuk ott is szép a ferrari.
2009...atyám, hát addig már én rég nem leszek lehet köztetek.
T.T.
nem hinném😄D.de kösz te KÖ!!!😄 azt is kösz h megelõztél!nagyon lovagias tett volt😊))
ups and downs
lol😊))
én is megyek,mégse renó lesz ez,én már biztosan tudom,és még BT szempontjából is elönyösebb lenne,mert nem kéne új tag,bár nem ez motivált,hanem a csodaautó😛
FsOne 07 meg kijön mire nekünk kell,aztán sztem jó is lesz az nekünk jövöre😛 lesznek szép kocsijaink😊
bár ha addi ezt a 2009et komolyan gondolja,hogy kihagy egy évet aztán hipp hopp visszaugrik a ferrariba,hát az érdekes lesz😊
én is megyek,mégse renó lesz ez,én már biztosan tudom,és még BT szempontjából is elönyösebb lenne,mert nem kéne új tag,bár nem ez motivált,hanem a csodaautó😛
FsOne 07 meg kijön mire nekünk kell,aztán sztem jó is lesz az nekünk jövöre😛 lesznek szép kocsijaink😊
bár ha addi ezt a 2009et komolyan gondolja,hogy kihagy egy évet aztán hipp hopp visszaugrik a ferrariba,hát az érdekes lesz😊
te meg köszönd meg h megelõztelek, meg aztán addit, és igy tudtad te is õt, mert ha nem támadlak akkor még most is addi mögött körözünk
T.T.
kösz vazeg😊) 12 mp elõnyöm volt mikor visszajött a 3.kiállásról 13kör volt még hátra..maradt 2 tized a végére..h kilett ez számolva😄
T.T.
hát elvileg ja, de akkor is..
A motor szar, de a kasztni jól néz ki....
meg csaj is benne😊
A motor szar, de a kasztni jól néz ki....
meg csaj is benne😊
T.T.
nem tartja esélyesnek magát,amúgy itt sztem megnyerhette volna,nemtudom h elözted meg,hisz te visszacsúsztál a rajtnál,ö meg vezetett:S
de úgy h mindkettõnknek kiszakad tõbõl a kerék és pont úgy h eltorlaszoljuk az utat és ezzel legalább 20mp elõnyt adni Bryannek aki igy könnyedén zsebeli be a gyõzelmet.
T.T.
én lennék legjobban meglepve.talán majd jövöre,jah akkor már merci lesz
lassan kéne késziteni az évvégi tablót is,na majd szeptemberben😛
malajzia.na persze😄.Sm??azt te basztad el😄.
most vki más csessze el neked.mondjuk Bull,legalább õt is leszakítanám😄D
most vki más csessze el neked.mondjuk Bull,legalább õt is leszakítanám😄D
ups and downs
majd felmondja a bmw motor alattad a szolgálatot mondjuk az utolsó elötti futamon😛
hát de sajnálom azt a futamot,baromi sokat gyakoroltam rá:S
tessék ott volt egy peches futamom, meg malaysia 7.
érjétek be ennyivel..többi már nem létezik😊
érjétek be ennyivel..többi már nem létezik😊
T.T.
az igen,eleinte azt hittem,hogy azzal lesz vmi aki elöször elesik,de nem:S uhh,ez kemény