44995
F1CHL - Retro
-
#26913 nyisd már ki az szemed, haver....) -
#26912 Jóvanna látom!!!!!:)) -
#26911 nemtud semmit -
#26910 nincs semmi infóm -
#26909 ezt "semminek" veszem:) -
#26908 gzsoltiról tudsz vmit free? -
#26907 lol:))) -
#26906 hát...lehet h van másik is a városban -
#26905 ja:)) vaggy keresünk másik gyrosost:) -
#26904 egy kis kerülő:)) -
#26903 hát de nem megyünk arra:) Na majd meglátjuk -
#26902 nem.azt megadom.
(csak hát ha nem találkozunk akkor nehéz..,de ha gondolod holnap megadhatom) -
#26901 igen:) te is a gyros elől:) -
#26900 ok,ezt most megfutamodásnak vettem:) -
#26899 remek.:)
áh. mégse nem akarlak szétalázni:) -
#26898 hát kábé.de nekem nincs 08-am.majd holnap megveszem eredetiben:)
akkor?:) -
#26897 mondjuk ugyanaz a kettő, szóval csak átnevezem a könyvtárat, az exe fájlt és menni fog:) -
#26896 nekem sincs:) -
#26895 nincs fent, csak a 08 -
#26894 Free,nem fifa07-ezünk??:)
tökre unatkozom -
#26893 fuck..pedig nyerni kellett volna, na mind1..
fuck you, hajrá greece:) -
#26892 nso-n van egy "válaszcikk".mekkora egy szar ez az ns...akik írkálnak abba a lapba...szánalom
ja,UTE-DVSC 1-1.az Újpest a legvégén egyenlített:))) -
"A magyar válogatott hatodik lett az egyik leggyengébb selejtezőcsoportban, története során soha nem szerepelt ilyen rosszul. Ez olyan katasztrófa, amely után mindenkinek, akinek köze volt ehhez a szégyenhez, azonnal távoznia kell" - mondta a szakember az MTI-nek. "Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakult a helyzet, de én már két évvel ezelőtt megmondtam, hogy a magyar szövetség új vezetése Kisteleki István elnökkel és az elnökséggel nem a futballért dolgozik, nem hozzátesz, hanem kivenni akar belőle. Törvényszerű volt a nemzeti csapat kudarca és az sem véletlen, hogy a magyar-horvát Európa-bajnoki pályázat egyetlen szavazatot sem kapott. A futball nem egy bonyolult dolog. Aki sokat és jól dolgozik, az élvezheti annak a megérdemelt gyümölcsét, aki csak beszél és nem csinál semmit, az pedig megkapja méltó büntetését."
A német válogatottal játékosként 1990-ben világbajnok tréner hozzátette: a magyar szövetség (MLSZ) és a kapitány félrevezette a közvéleményt.
"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdődött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetőséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt először kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz, fölötte pedig keselyűként köröznek az elnökségi tagok, akik igyekeznek a szemétdombból kihalászni a nekik hasznos darabokat, de semmit sem tesznek az újjáépítésért. Szomorú vagyok, mert a játékosok és a szurkolók nem ezt érdemlik, de amíg nem kerül egy új, tisztességes vezetés az MLSZ élére, addig a magyar futball sem lép előre. Nálam nem fordulhatott volna elő, hogy 3-0-ra kikapunk Moldovában. Ha mégis megesett volna ez a szégyen, akkor én gyalog küldtem volna haza a játékosokat. Mi is szenvedtünk vereséget, játszottunk rosszul, de irányításom alatt egyszer sem alázták meg a magyar válogatottat."
Matthäus 2004. február 18. és 2005. december 18. között volt szövetségi kapitány, irányításával a magyar válogatott 11-szer nyert, 14 vereséget szenvedett és háromszor játszott döntetlent. -
#26890 hejes -
#26889 fricske,jobb verzsönt találtam,feltöltöttem azt is,210roger sanchez:) -
#26888 ennek örülök -
#26887 nem Peet csinálta
1. igen télleg az
2. igen télleg az
3. igen télleg az
ez is télleg igaz -
#26886 Peet,ezt te csináltad?:)
1.sztem indokolatlanul hosszú:)
2.autók:inkább senki ne nyúlt volna semennyire a kocsihoz...ez gáz már ahogy kinéznek.
3.zenék:How old R U a címe:D
meg a quality:DD -
#26885 énis csak azért néztem bele mert Peet annyira szépen kérte :)) ha nem versenyezne ott Ő meg Dranzi, még a link közelébe se megyek :DD -
#26884 Ajj ez a videó:D:D:D Az a McLaren brutál ronda:D:D a BMW k még ugy aránylag jól néznek ki:P:P de hát nekem marad továbbra is a TAHÓ F1 liga...kb 5 percet láttam belőle elég volt kösöznöm:) -
#26883 hát khmm szóval viccesen néznek ki a kocsik és akkor finoman fogalmaztam :) -
#26882 kösz..
nicncs -
#26881 fent van.véletlen nincs meg neked az Imperotól az Atlantis?
ebben a Baharini vidiben 3.szám -
#26880 ezért irtam,hogy belenézni -
#26879 25 perc ? apja fasza nézi végig:D -
#26878 danke -
#26877 jap.
feltöltöm ftps mappádba -
#26876 Peet: letöltenéd nekem ezt a számot?
Roger sanhez - another chance -
#26875 :DDD -
#26874 akkor gyorsan megeszem a pattogatott kukoricámat:)