F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát 28 eleje körül leszek itt EUban,azzal vajon mit érek?:S
The only speedometer is in your head.
am üdv mindenkinek ismét.. 😊 hazaértem 😄 hát elég érdekes fejem lett, nekem a régi jobban tetszett, ez túl rövid nekem :S dehát evvan, majdmegnõ... jah amõgyis minek vágni, ha úgyis megnõ? 😄
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
kösz,egy éve vártam erre😄 de tényleg,kissé csalódott voltam amikor közölted,hogy mégse,mikor már nagynehezen megnyertem a fogadást bryannel,aztán mégis elmentél te is,akkor át akartam menni,de bryan nem jött,és akkor mondtad te,hogy elhagynám bryant egy csapatért,akkor te mennél vele😊)
szóval nemtom,centin múlott h nem ott megyek most is,mert valszeg ha ezt nem mondod akkor megyek,mert ez ébresztett fel bennem egy olyan érzést,hogy a csapattárs fontosabb...
szóval nemtom,centin múlott h nem ott megyek most is,mert valszeg ha ezt nem mondod akkor megyek,mert ez ébresztett fel bennem egy olyan érzést,hogy a csapattárs fontosabb...
lol,nekem már több mint egy éves,és mostanában igencsak ki van téve a futamoknak,mert elég sok van,ugye már három liga lesz nekem is,bár ez a fun nem olyan komoly😊 mint nevében is van,fun.
hát akkor annyi...de meg is éri az árát, mert nem 3 havonta kell új kormányt venni...pl Karesz is, 3 hónapja vette, és már szar
T.T.
evvan,de kell vmi komolyabb,mert ezzel nem lehet olyan finom gázt adni mint pl bryanéval,az sokkalta jobb szvsz.
amúgy new cikk bmw siteon,már rég irtam,most volt mit.
amúgy new cikk bmw siteon,már rég irtam,most volt mit.
hát itt nálunk 26e tudnám legolcsóbban megvenni.bryan félét meg 13e-ért
Bajnokság állása:
1. Chelsea 4 7-4 10
2. Manchester City 4 4-1 9
3. Wigan Athletic 4 6-3 7
4. Liverpool 3 5-2 7
5. Everton 3 6-4 7
6. Arsenal 3 4-2 7
1. Chelsea 4 7-4 10
2. Manchester City 4 4-1 9
3. Wigan Athletic 4 6-3 7
4. Liverpool 3 5-2 7
5. Everton 3 6-4 7
6. Arsenal 3 4-2 7
T.T.
Dranzi! megvan geri új ligájának a honlapja,meg az oldal is😄 seth moddal mennek majd, 20%os tutam,ami 60kör esetében 12kör,nem nevezünk be?😄DD
csak vicceltem,nem muszáj,én se tervezem,de ha gondolod akkor... 😄
csak vicceltem,nem muszáj,én se tervezem,de ha gondolod akkor... 😄
ok.
hát akkor 9.én reggel 9kor kezdõdiik a futam.
Szervernyitás olyan 8:30körül, de lehet elõbb is.
Aztán 9kor elkezdjük a 20perces qual (no körlimit), majd egy 3perc szünet, aztán 20perces futam (no box), majd 5 perc szünet, aztán megint 20perces futam, forditott sorrendben(1.futam végeredménye visszafelé) (1 böx kötelezõ) aztán vége a versenyhétvégének😊
hát akkor 9.én reggel 9kor kezdõdiik a futam.
Szervernyitás olyan 8:30körül, de lehet elõbb is.
Aztán 9kor elkezdjük a 20perces qual (no körlimit), majd egy 3perc szünet, aztán 20perces futam (no box), majd 5 perc szünet, aztán megint 20perces futam, forditott sorrendben(1.futam végeredménye visszafelé) (1 böx kötelezõ) aztán vége a versenyhétvégének😊
T.T.
na az király pálya.
9én leszek,csak most hétfön nem valószinü,bryan meg tuti,mert csak kedden jön vissza
9én leszek,csak most hétfön nem valószinü,bryan meg tuti,mert csak kedden jön vissza
basszameg, pedig 9én futam.
Ezt csak én mondtam h gyak, tehetjük majd persze más napra.
Még nem tudok róla semmit, de biztosan meglesz futam elõtt.
Elsõ pálya pedig gyári lesz. Lehet Toban short, de majd meglátjuk
Ezt csak én mondtam h gyak, tehetjük majd persze más napra.
Még nem tudok róla semmit, de biztosan meglesz futam elõtt.
Elsõ pálya pedig gyári lesz. Lehet Toban short, de majd meglátjuk
T.T.
nemá? ez komoly?
lehet nem leszek itthon,bryan biztos😊
amúgy a kocsinkról lehet tudni vmit?
lehet nem leszek itthon,bryan biztos😊
amúgy a kocsinkról lehet tudni vmit?
roger that...
elõször lediktálom majd úgyis az ehetit, aztán meg az összesitettet.
HÉTFÕN ESTE GYAKORLÁS A FUNCUPRA!!!!!!
elõször lediktálom majd úgyis az ehetit, aztán meg az összesitettet.
HÉTFÕN ESTE GYAKORLÁS A FUNCUPRA!!!!!!
T.T.
majd elötte megnyitom a fórumot és irom egyböl,oks,nem lesz gond.
igen! felirok itthon mindent, megnézem a futamot, aztán akkor szépen összeirok mindent és lediktálom neked telefonban, úgyis ingyé van a matávos onnét. Szóval amjd toll papir vagy nem tudom, oldd meg😊
T.T.
mert faszok..na holnap 9-15 aztán irány ki Érd...ööö, majd felhivlak mikor megnéztem a futamot a ponttáblázat miatt...lediktálok neked mindent..oké?
T.T.
lol😊))
akkor csak azt mondtad,hogy szökitettem-e? mert koncerten sötétebb volt.
akkor csak azt mondtad,hogy szökitettem-e? mert koncerten sötétebb volt.
Valóban Peet már 20.-án is mondtam hogy hosszu a hajad...most már jó lenne csinálnál vele vmit mert ez nem állapot!!!!😄