F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
félreérted Karcsika.fél hétkor akartam kelni videót késziteni de csak fél 10kor ébredtem fel,és reggeli majd gyorsban felvettem mindent és összeállitottam az elejét a vidinek.Aztán amikor odajutottam,akkor beirtam h elaludtam,direkt nem irtam h jóreggelt,akkor lehetett volna úgy értelmezni mint ahogy te is tetted,attól mert beirtam h elaludtam,az lehet visszamenöleges hatályú is😛 ez nem olyan mint a törvény,hogy visszamenö hatálya nincsen😛 szóval Karcsika,megint igazam van😄 ergó neked nem😊)))
The only speedometer is in your head.
sziasztok
néhány reag:
1.Dranzer,a napi beosztásod...hát mindegy😛
2.mi ez az "am?"-(mert engem irritál:S)
3.Lujza suxx,Ferka rlz
4.mostanra ennyi
néhány reag:
1.Dranzer,a napi beosztásod...hát mindegy😛
2.mi ez az "am?"-(mert engem irritál:S)
3.Lujza suxx,Ferka rlz
4.mostanra ennyi
ups and downs
De én igen!!!! mentem pl most is dolgozni..sõt Tegnap is voltam...csak (tegnap egyes okok miatt haza kellet jönööm amit nem kommentálnák hogy miért😄) Nahh mentem DOLGOZNI!! Kedves FRICSKE!!! sziasztok😛
Hát jahh Peet...asszonya Jóreggelt délután 13kor....Oké értem én😄
De pl én sose tudok olyan sokáig aludni...hát Piitrö eltalik a félnap..utána megint alszol?? ez szörnyü szeritem😄 a másik meg hogy milyen meleg van már délután 1 kor!!!Urr isten ez borzasztó Piitör..hát veled sem járnék😄😄😄😄LOL😄😄😄
De pl én sose tudok olyan sokáig aludni...hát Piitrö eltalik a félnap..utána megint alszol?? ez szörnyü szeritem😄 a másik meg hogy milyen meleg van már délután 1 kor!!!Urr isten ez borzasztó Piitör..hát veled sem járnék😄😄😄😄LOL😄😄😄
jóreggelt
hát csak egy kicsit aludtál el... 😄 én már Fifáztam Stalkeroztam 2x is ráadásul efegyeltem is... Peet melegszik a gumi... :S narancssárga a közepe... igaz elsõ etupot 20 körre raktam másodikat 15re, de nem végleges még, viszont holnap off részemrõl :S 😞(
hát csak egy kicsit aludtál el... 😄 én már Fifáztam Stalkeroztam 2x is ráadásul efegyeltem is... Peet melegszik a gumi... :S narancssárga a közepe... igaz elsõ etupot 20 körre raktam másodikat 15re, de nem végleges még, viszont holnap off részemrõl :S 😞(
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
na re.
picsbe,elaludtam😞
intro teljesen kész,le van mentve minden,már csak összeillesztek,vágok feliratozok,lementek,feltöltök és kész is😊
picsbe,elaludtam😞
intro teljesen kész,le van mentve minden,már csak összeillesztek,vágok feliratozok,lementek,feltöltök és kész is😊
Good reggelt all
az király 😄 am nekem az angol vidiben az elsõ zene nagyon tetszett... 😊 meg végülis az összes, szal nemtom sok sikert a túlszárnyaláshoz. 😄
az király 😄 am nekem az angol vidiben az elsõ zene nagyon tetszett... 😊 meg végülis az összes, szal nemtom sok sikert a túlszárnyaláshoz. 😄
ha hétfõ volt akkor holnap kedd, és holnap meló, szóval jó éjt! nekem 8ra bent kell lennem. jó éjszakát
T.T.
feliratok az a legkevesebb...megnézni az embereket az a sok😊 Na mind1, majd holnap is munkaután csinálom, meg úgy amikor van idõm. Ma hétfõ volt igaz?😊
T.T.
hát 8versenyzö volt összevissza,tehát sok embert nem kell visszanézni,viszont volt sok esemény,tehát mozgalmas vidi lesz,oltás is lesz benne,szóval én már elterveztem magamban,sztem baromi jó lesz,legalábbis remélem😄
hát max feliratokkal tudok segiteni,ha gondolod😊
hát max feliratokkal tudok segiteni,ha gondolod😊
na gyerekek megpróbálom túlszárnyalni az angol vidimet😛 német is nekem jutott,az intro kész,most a zenéket válogatom,sztem holnap este kész lesz,és remélem tölthetö is lesz😛
szivesen.hát én nem barnitottalak,csak felhasználtam a képet amit küldték,sztem nagyon király lett,jobban nézel ki a Ferrari ruhában mint én,kb mint egy olasz macsó vagy én nemtom😄 de sztem jó lett😊 akkor maradhat honlapon?
á te jó ég, ma is olyan sok dolgom lesz :S nah tom, hogy nem nagyon érdekel titeket, de azért idefirkantom... ;D szal akkor megírom a nyilatkozatot, frissítem a honlapot... ez eddig olyan fél óra... aztán kéne ma még f1ezni is, S.T.A.L.K.E.Rezni is meg FIFA07ezni is 😄 szal sûrû lesz a napom 😛
nah jóreggelt kivánok... MrElf: Köszi, a tied is király! 😄 Píti mester: loool 😄 hát kicsit sötét a fejem.. 😄 de azért köszi, nem lett olyan rosz, de a tiéd jobban tetszik 😄 na de ne érts félre... 😄 am láttam a többi újítást, és királyak 😄 a cikk is tetszik... grat 😊
Dranzerovics Dranzernek😄 üzenem h a honlap frissült pár dologgal,és nézd meg a rólad c részt is,meg fogsz lepõdni😊 vagy tetszik,vagy lecseszel miatta😄 ez majd reggel eldõl😊
na jóéjt mindenki
na jóéjt mindenki
oks,akkor mindjárt összehozok vmit,csinálok ligafórumra is😊
simán, de csak az elsõ 2 kap duplát és csak akkor ha ferkások 😄
1. Bayern München 3 3 - - 10-0 +10 9
2. Arminia Bielefeld 3 2 1 - 7-3 +4 7
3. VfL Bochum 3 2 1 - 6-4 +2 7
4. Hamburg 3 2 - 1 3-2 +1 6
5. Schalke 04 2 1 1 - 6-3 +3 4