F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
madj olyan 2 óra felé tudunk menni.
ha az iNDEXF1 FTP-n eléred akkor a mappámban lesz egy Pannónia Ring nevezetü fájl. Na azt majd csomagold ki, azon a pályán megyünk
ha az iNDEXF1 FTP-n eléred akkor a mappámban lesz egy Pannónia Ring nevezetü fájl. Na azt majd csomagold ki, azon a pályán megyünk
T.T.
Neki nincs olyan messze, inkább tõlem van távol, nekem még villamosozni is kell, mert nem tudták meghosszabbítani a 3-as metrót. <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#szomoru2>#szomoru2>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
há ja
na pl a mekivel simán megtudod ezt csinálni h akkora leszel beosztva, feltéve a ha rébuszosként jössz melózni
na pl a mekivel simán megtudod ezt csinálni h akkora leszel beosztva, feltéve a ha rébuszosként jössz melózni
T.T.
hát vmi olyasmi féle lesz😛 mázli h nincs oly messze a suli,mint bryanosnak😊
The only speedometer is in your head.
az a kellemetlen benne😊
na összeállitottam az órarendet,úgynéz ki,hogy kedden és pénteken szabad vagyok,tehát akkorra keresek vmi meló félét mütét után😊 amúgy csütörtöki napok elég sux
na összeállitottam az órarendet,úgynéz ki,hogy kedden és pénteken szabad vagyok,tehát akkorra keresek vmi meló félét mütét után😊 amúgy csütörtöki napok elég sux
re,na megvolt a 3.tárgyfelvétel,ez se kellemes,ilyenkor van nagy tolongás,lelassul a rendszer,és ilyenkor kell türelem😊
de majd úgyis megtapasztalod dranzi pajtás😊 azért jó sulit neked,már amennyire jó lehet ez😊
de majd úgyis megtapasztalod dranzi pajtás😊 azért jó sulit neked,már amennyire jó lehet ez😊
reggelt no akkor go suli :S qrvára nincs kedvem menni na dehát evvan :S nah ezentúl egy másik Dranzert fogtok hallani... ez megtört lelket 😄 na bye all 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
vazzeg most látom h nyert a madrid is,pfff,ráadásul 5-0ra😞
bayern meg csak X😞 na sebaj,úgyis bajnokok lesznek ebben a szezonban,meg a Chelsea is😊 szóval np😊
bayern meg csak X😞 na sebaj,úgyis bajnokok lesznek ebben a szezonban,meg a Chelsea is😊 szóval np😊
jóéjt karcsika,megyek én is.
free,neked is éjt,meg egészségetekre
zsófynak puszi
bryanos,hát evvan,azért ne szomorkodj😊 szávay ágink még áll😊
free,neked is éjt,meg egészségetekre
zsófynak puszi
bryanos,hát evvan,azért ne szomorkodj😊 szávay ágink még áll😊
Karcsika is elteszi magát holnapra😊 Jó éj Juvácskám: Piitör nekedi si..jah meg dranzinak is sok sikert holnap a sulihoz😊 Frcsikének is meg ZSofiettának is😊 Pusszantásos
Na megyek leguritok egy sert az egyik kollégával, aztán majd holnap jelentkezek...sziasztok, jó éjt!
T.T.
ha gondolod töltsd le azt a wtcc modot , amit linkeltem officialon. aztán holnap zúzhatunk pár karikát macauban
T.T.