F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õszintén én sem értem h most mi bajuk van Ralffal.mert az utóbbi idõben szem összekapta magát.:S
ups and downs
igen én is olvastam,hát azért ez már erös túlzás,öt hamiltonhoz hasonlitani,még a Glockra azt lehet mondani,hogy van értelme beültetni,de ezt a japót?? hát én nemtom... amúgy azt sem értem miért Ralfot pécizik ki,idén Trullinak kettövel van több pontja,és az elözö két évben mindig Ralf szerzett több pontot,ráadásul futamon is indult az elsö kockából,tehát nem értem nagyon ezt a toyotát,na mind1...
The only speedometer is in your head.
jaja szép volt
idei chl évnek már mind1,és ennek már nemsokára vége,és tét a vb cim,meghát azért nem akarnék 7.lenni,ezt az 5.helyet tartanom kell😊
evvan
nagyon remélem😊 mikor kezdik?😊
idei chl évnek már mind1,és ennek már nemsokára vége,és tét a vb cim,meghát azért nem akarnék 7.lenni,ezt az 5.helyet tartanom kell😊
evvan
nagyon remélem😊 mikor kezdik?😊
szép volt Talma!!épp elõzött volna😊
Peet,te oda többet készülsz mint CHL-re...mié?
pont egy izraelitõl tudott kikapni...😞( Agi gooo
ma lemossuk a HSV-t!
Peet,te oda többet készülsz mint CHL-re...mié?
pont egy izraelitõl tudott kikapni...😞( Agi gooo
ma lemossuk a HSV-t!
ups and downs
3-4 ismét,de én kicsit csalódott vagyok,mert csapat vb-ben elvesztettük a vezetést,és sztem már nem is szerezzük vissza:S
2.lett,de azért piszok mázlija volt😊 ütköztek elötte ketten,ráadásul egyik a point leader volt😛
GO TALMA!!!!
lol ez a mezöny,utsó helyröl egy Lamborghini nevü ürge indult😄
lol ez a mezöny,utsó helyröl egy Lamborghini nevü ürge indult😄
köszi karlovics😊))
jó lenne 1-2 bár sztem nem jön össze.én még lefutom biztonság kedvéért még1x a versenytávot aztán majd go😛
jó lenne 1-2 bár sztem nem jön össze.én még lefutom biztonság kedvéért még1x a versenytávot aztán majd go😛
eszem ágában sincs,de nagyszerü,páran hisztiztek,és máris oda rakták a futamot,lol.
kösz, mindjárt futom a qual köröm! csak 1. lettem a szabadedzésen igy meg kell várnom mire mindenki lefutja
T.T.
na, én mentem, jójt!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
jajj, ne fedd már fel!😄
oksa, nemfontos, mondom, csak ha van idõd! De ha még ma este meglesz, csak megköszönni tudom😊!
rendben Zsófietta,ma este meglesz csak néhány filmet beszerzek😛
no akkor én mondom azt h jó étvágyat vagyis jó éjszakát majd ha mentek csicsizsba 😊 mondjuk én még nem megyek, csak úgym ost elfoglalom magam 😊) nah akkor sziasztok 😊 Go Retró Topica
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Hát, nemtom... szélesebb, keskenyebb, magasabb ijjjj, na majd meglájjuk