F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe😊)
Peet, majd idegesitsd...igy h:
Free itt van mögötted 2 tizedre, most 1, na jó most 3, 4, fékezz LÁMA jön a kanyar!😊)
Peet, majd idegesitsd...igy h:
Free itt van mögötted 2 tizedre, most 1, na jó most 3, 4, fékezz LÁMA jön a kanyar!😊)
T.T.
ja értem.érthetõ is.teljes mértékben.
ha itt lennétek az LOOl lenne.én azért indulnék😄. a közönséget szeretem😊. szval nyugodtan nézhetnél😄
ha itt lennétek az LOOl lenne.én azért indulnék😄. a közönséget szeretem😊. szval nyugodtan nézhetnél😄
ups and downs
már rámférne.Anglia óta nem sikerült...pedig sokszor ott voltam h na most végre összejön,de nem😞😊).
ups and downs
hát jah,ráadásul egy kis megfázás is elkapott,most fújom az orrom,szóval csodás igy😊
amúgy ligafórumra válasz: nos,mivel valszeg utoljára lesz itthon Péter bátyja,mert már Ö is 71éves és nemhiszem,hogy többet jön(bár ne legyen igazam,de ezek a repülöutak biztos egyre fárasztóbbak) és amikor itt van,általában este elszoktunk menni valahova,mindig máshova,és ezt egy futam miatt nem fogom kihagyni,föleg,hogy ennek az évnek már úgyis mind1,mégha annyi pontom lenne mint bullnak vagy neked,akkor egy kicsit gondolkoznék,de lehet akkor se jönnék.amúgy nem kizárt hogy nálatok leszünk,mivel szüleid mondták,hogy vmikor menjünk át,szóval ez is elképzelhetö,nemtudom még hogy lesz,de idöben szólok.és akkor megnézhetem Bryant verseny közben😊) najó,nem zavarnálak ám😊
amúgy ligafórumra válasz: nos,mivel valszeg utoljára lesz itthon Péter bátyja,mert már Ö is 71éves és nemhiszem,hogy többet jön(bár ne legyen igazam,de ezek a repülöutak biztos egyre fárasztóbbak) és amikor itt van,általában este elszoktunk menni valahova,mindig máshova,és ezt egy futam miatt nem fogom kihagyni,föleg,hogy ennek az évnek már úgyis mind1,mégha annyi pontom lenne mint bullnak vagy neked,akkor egy kicsit gondolkoznék,de lehet akkor se jönnék.amúgy nem kizárt hogy nálatok leszünk,mivel szüleid mondták,hogy vmikor menjünk át,szóval ez is elképzelhetö,nemtudom még hogy lesz,de idöben szólok.és akkor megnézhetem Bryant verseny közben😊) najó,nem zavarnálak ám😊
The only speedometer is in your head.
hát soksikert
hmm,nem,csak tanulnom kéne,de a francnak sincs kedve,szerdától meg vendég is lesz nálunk,tehát bele kell húznom,asszem ma este meg is kezdem😛 de egyébként itt vagyok,csak nem szólok most bele ezekbe a dolgokba😛
hmm,nem,csak tanulnom kéne,de a francnak sincs kedve,szerdától meg vendég is lesz nálunk,tehát bele kell húznom,asszem ma este meg is kezdem😛 de egyébként itt vagyok,csak nem szólok most bele ezekbe a dolgokba😛
The only speedometer is in your head.
hát faszom,én nem óvok.max az óvás után is sztem a helycsere lenne a reális,de tök mindegy sztem h én vok elsõ vagy õ.ha baleset lesz és épp engem trafálnak majd el,akkor megszívtam,de akkor már tényleg nagyon mérges leszek.
ups and downs
figyelj, ez olyan dolog, h vágott. Vágás az is ha szélesiti a pályát. Ilyen helyzetben mindennek jelentõsége van.
T.T.
hát nem tudom...:S.igazából én úgy érezném h "veszett fejsze nyele",ergo,ha már idõben nem tudtam megverni,akkor óvással igen:S.
piszkálja a csõröm,de hát....talán vmi kivizsgálást megér:S.de annyira szar h ugyanannyi pontja van mint nekem,én meg óvogatom
piszkálja a csõröm,de hát....talán vmi kivizsgálást megér:S.de annyira szar h ugyanannyi pontja van mint nekem,én meg óvogatom
ups and downs
irta MSN-nen nekem h ha vmi büntetést kapna, elfogadná...ha akarsz, óvdd meg, aztán meglátjuk.
T.T.
hát...nekem sincs több magyar-pálya féleség😊)
akkor neked az a célod mint nekem Magyarországon...nekem nem sikerült teljesíteni.😞(
bízok magamban,rajttól sztem vezetek majd😄
akkor neked az a célod mint nekem Magyarországon...nekem nem sikerült teljesíteni.😞(
bízok magamban,rajttól sztem vezetek majd😄
ups and downs
Menjetek csak! Nekem jó lesz a futamon a 3.hely is. Nektek van gyõzelmi kényszer, nem nekem😊 Van még olyan pálya amit nagyon szeretek.
T.T.
😊
nálam se történt tragédia.Bullt le kell rajtolni és kész.Magyarországon ez egész jól sikerült😊).
nálam se történt tragédia.Bullt le kell rajtolni és kész.Magyarországon ez egész jól sikerült😊).
ups and downs
nektek abból lehet jó, h nem foktok látni hétfõn és szerdán egész nap 😊 hát azt nemtom h hogy fogsz megnézni 😄 na de majd egyszer 😛
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"