44995
F1CHL - Retro
-
#27393 kóka volt! de lemondott. Aztán most h ki..nem is érdekel -
#27392 Persze neki is van valami alap képzése, De most valami hiper lószar Mozdonyra tanul.. De kb 17 éve tutti tolja. -
#27391 Fünyiró modtól nem jobb:) -
#27390 akkor már inkább Ferenc:). (ki a lófasz most a gazdasági miniszter??:D) -
#27389 én úgyse indulok:) Szóval azt csináltok amit akartok:) -
#27388 igaz. -
#27387 Ha megnézed, nem akarsz Wtcc-zni. Ezt garantálom!:D Szerintem a legjobb rf mód. -
#27386 nem egész szezonra,csak egy-egy futamra.de ha te ilyen finnyás vagy,akkor mindegy -
#27385 hátsó kerekes bmw faszán fog kinézni seat hdv-vel vagy forditva:) -
#27384 érdekes. Mert amikor kiképeznek vkit, akkor 2 diesel, 2 villany...én is igy leszek. -
#27383 és ha egységesítjük a fizikát?:S -
#27382 köszi Viktor!:) -
#27381 nem ismerem a modot,de lehet h majd megnézem:) -
#27380 én meg úgy nem vennék részt... ha már autó akkor hadd válasszak én. Pl: én nem ülnék be a bmw-be, mert nem jön be. Seat fekszik nekem. -
#27379 Nem az 34 éves. Csak eddig a dieselkell nyomult.. Nem volt szüksége a villany voncsira.. -
#27378 sajnos ez a félelme nem is alaptalan... köszönjük meg szépen a gazdasági miniszterünknek:) -
#27377 azt tom,de végülis meg lehet oldani,ha kiválasztunk futamonkén egy fajta kocsit h azzal induljunk -
#27376 hát akkor sok sikert:) -
#27375 V8-ban nem gondolkodtok? Az nagyon vad! És minden 2007-ban a bajnoikságban lévő pálya megvan. -
#27374 akkor még elég fiatal.
elektromos loooool:DDD nem makett izé ez:) Villanyosmozdonyok ezek:) -
#27373 de pl Bull a mod miatt nem indul(t volna)...én mondjuk ki se próbáltam.de ehhez a WTCC-hez most lenne kedvem. -
#27372 wtcc-vel egy gond van. Nem egyenlőek az autók. Igy vki marha sok előnyre tehet szert egy jó autóval. -
#27371 Ja lehet.. Most tanul elektromos Mozodonyra. Eddig Diesellel járt. Szeretne "fejlődni" mert sok vonal szünik meg, aztán fosik nehogy ne kelljen. -
#27370 én benne lennék:) de csak februárban inditsuk,mert akkor ráérek mindenre:) mint ahogy te is:) -
#27369 lehet. sztem nem. De mivel úgyse leszek itthon, igy aki akar kezdeményezzen egyet nyugodtan. Olyan moddal ami neki tetszik. Nekem ez a megáne nagyon bejön. -
#27368 sztem is:S -
#27367 én is WTCC-re gondoltam igazából,sztem az egy király mod.mostanában ha van időm,akkor nyomok vele futamokat.de majd megkérdezem a többieket. -
#27366 sztem a mod az ami nem jó:S -
#27365 Hát az f1-nem az erősségem. Ha csinálnátok esetleg Wtcc ligát vagy zárt kasztnisat azzal szivesen nyomulnék.. -
#27364 hmm, megjegyzem a nevét. Hátha találkozok vele. -
#27363 kevésnek kevés..vagyunk 4-5en. Ja és nem is leszek én, szóval ha vki átveszi, akkor hajrá! -
#27362 Az nem roszz meló.. Nekem az egyik rokonom is Mozdonyvezető.. Kömíves Miklósnak hivják. Zalaegerszegi csóka, lehet találkozol vele. Sokat jár szombathelyre. -
#27361 kevés jelentkező? -
#27360 funliga nem hiszem h indul. Ok: ismert -
#27359 manapság az bőven elég:))
egyébként ha indul nálunk funliga nem csatlakozol? (vagy akár F1-ben is?) -
#27358 Hát az egész Ligát. BMW-t elhagytam évvégén, átmentem a McLarenbe. De aztán jött a MÁV és elvitt engem Szombathelyre, mozdonyvezető képzésre. Dec 10-től. Csütörtökönként van a futam, én akkor ott vagyok lent sz.gép és net nélkül, ergo nem tudok résztvenni a futamon.
Most talán ha többiek is beleegyeznének és megoldható lenne mindenkinek, akkor vasárnapra áttennénk a futamot, de ebből se sok minden lesz. Persze senki hibájára nem róható ez fel. Ha persze jó az indok. -
#27357 Jaja minden nap naprakész vok:D Illetve csak felületesen, de ja::DD -
#27356 szevasz petya,rég láttunk errefele,de már látom,hogy azért olvasóként jelen vagy:) -
#27355 Na hogyhogy? Az egész Ligát, vagy csak a csapatot? -
#27354 atlantis ment