44995
F1CHL - Retro
-
#27433 hjó:) de az nem olyan mégse:) -
#27432 Na akkor még 1x menni fog.. Eddig csak 2x volt. -
#27431 úgy van h egy kóddal sokszor, asszem 1 kód, 5 alkalom. 3szor lehet új kódot kérni. De ha irsz a trymediának, adnak kódot, ha látják h eredetiben már megvetted, nem nagyon szarakodnak. -
#27430 3-4?:S
utána vmi emailt kell írni -
#27429 Nekem Racel Sikerült:DDD -
#27428 Impossible is nothing:)))) -
#27427 Rf-et hányszor lehet aktiválni? Veszek uj gépet (már készül) és megint törölnöm kellett. -
#27426 olyan setupot kell csinálni:) -
#27425 de ha még elkészitek az autót müllernek a 2. futamra, utolsó helyről feljönni macauban lehetetlen. -
#27424 hát tégla az... az nincs:) kötél az talán akad:D
de mi van az egyenes részekkel?:D -
#27423 Hát ja. És azzal a lépéssel megnyerette a VB-t Prialuxal.. Igaz nem tudott rajthoz állni a 2-dikon se Müller ugyhogy 8. -
#27422 hát tényleg nem a legjobb:) -
#27421 nem tudom tárkininek miért kellett erőltetni farfust. Tudta h nem fér el, erre bazd kilöki, hát mondom a qrva anyád:) -
#27420 Az a mod egy kula:D Már bocs. Ha Nascarral akarsz menni akkor inkább NR 2003. -
#27419 De az már nem azért volt.. Amikor Müller kiesett még 12-dik volt. Ha Müller bent marad akkor ott ér célba. Utánna Müller kiesett 11-dik. Majd a hülye tarquini elintézte Farfust 9-dik. És utána meg előre engedték. Ha nem esik ki müller akkor Tarquini sem löki ki Farfust Müller is bent marad. Müller 3-dik. A második futramon mondjuk 7-dik és ő a vb. De ez mind ha' -
#27418 ez egyébként nem hülye ötlet. Körpályákon jót lehet funolni. Kérdés h nem lesz e egy idő után unalmas a körpálya. Ja és van e elegendő kötél és tégla itthon:D -
#27417 vannak hülyék, sőt lesznek is. -
#27416 akkor menjünk Nascar moddal:)))) -
#27415 BMW Powa mindig:) -
#27414 i dontknow:) -
#27413 Hát wazz tök elegem van belőlük:D Az ember irja, hogy default set, és belső kamera tudod. Irom az időt. Erre a fasz: az szar idő.. Én saját settel a motorházteteőn ülve megyek 5 seccel jobbat. De könyörgöm wazz, én defaulttal mek belső nézetben!! Hogy lehet valaki ennyire ronyó?:D -
#27412 akkor se nyert volna prialux mert 9. volt az utolsó körben, igy ergo ő indult volna a 2. futamon a 9.helyről. Csak volt előtte egy bmw-s és gondolom rászóltak a fülére, h engedd csak el, mert bay lesz. igy 8.lett, aztán második futamon meg pole-ból simán nyert. Szóval volt egy kis bunda is benne, de hát ilyen a sport úgylátszik. -
#27411 hát én örültem neki:) -
#27410 olvastam a "vitádat" a WTCC GAME topicban:DD (ezt most csak úgy mondtam) -
#27409 ezért fontos, h kikkel is indulsz. iNDEXF1 Szerveren fent van a WTCC mod, az tuti. 1.250-es verziós rFactorral -
#27408 Ja hogy bassza meg! Elbaszta a seat. 40 kg val majdnem pole . Annnyira kihegyezték azt az autót, hogy 7 kört birt. Lehet nem kellett volna az edzésen ilyet viritani.. Aztán akkor nem állt volna meg. -
#27407 azé minden buzit nem kéne idecsődíteni:)) (startandgo meg mittomén:D) -
#27406 mondd meg neki h megyünk Szombathelyre! 9 hónap aztán ott leszünk nála!:) -
#27405 ja,nemtom h jól írtad-e:) -
#27404 az is:) bár az mennyiségfüggő:) -
#27403 elvileg van sztem. De akkor több helyen meg kell hirdetni, aztán hadd jöjjenek. Na de akkor az meg lehet hogy olyanok is jönnek akik tarolnak mint Gatti. Szóval erre is oda kell figyelni.
El lehet persze tervezni. Lehet hendikepp módszer is. Ahogy funcupban is, súlyokat kiosztani versenként, ahogy eredetileg is van a WTCC-ben. Ahol az a geci prialux nyert és nem Müller...vaddafakk:( -
#27402 Nem gyó irtam?:D Ebből látszik milyen soikat iszok:D -
#27401 dettó:)) nekem is:D -
#27400 a Jack Daniels?:))) -
#27399 THX atadom:D -
#27398 azt vágom. engem se igazán -
#27397 Én nekem is a holden tetszik Fölleg a Jack Danielses. aZ NAGYON ÜT.. -
#27396 igen,ez volt az alapkoncepció,de szólj bele nyugodtan:)
meg nem azt mondtam h na most én mindenképp csinálok egy ilyet,csak ha lenne érdeklődő... -
#27395 gondolom taurusra vagy flirtre. Ezek a legújabbak. Na de akkor sok sikert nekije! -
#27394 Holden vs Ford. nekem előbbi szimpatikusabb:)