F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Free! Kb milyen idõt mentek Curitibába? Seted van hozzá? vagy valakinek? Mert gykorolnék kicsit . (remélem semmi nem jön közbe)
Downhill!!
jólvan bocsánat h kérdeztem😊). csapat:német BMW tím ha lehetne😊).ja,de azt nehéz vezetni😊). meg mintha egyel kevesebb fokozat lenne benne mint a SEAT-ban:S
ups and downs
ja, ja😊)
Hát esõben én is ott leszek a szeren az tuti!
Megegyezünk abban, hogy az utolsó futamokon mindig az mondja el a taktikáját, aki hátrébbról indul? Szóval most én mondom majd meg és te igazitod hozzá ahogy akarod, de nem is kell elmondanod nekem. Vagy ha igen, hát akkor elmondod.
Hát esõben én is ott leszek a szeren az tuti!
Megegyezünk abban, hogy az utolsó futamokon mindig az mondja el a taktikáját, aki hátrébbról indul? Szóval most én mondom majd meg és te igazitod hozzá ahogy akarod, de nem is kell elmondanod nekem. Vagy ha igen, hát akkor elmondod.
T.T.
na,lassan összeáll a monzai vidi tracklistája.az uccsó szám már biztos😊.meg még egy. sok ötletem van,remélem meg tudom õket csinálni.
ups and downs
hát basszus, úgy mint Te. Nem mentél rossz idõt a Pannónia Ringen, csak nem ismerted se a modot, se a pályát. Mondjuk a pályát most se, de van idõd tesztelni rajta. Aztán hajrá! jön gordon24 is. Szóval móka lesz az bõven😊 Amúgy melyik csapattal lennél?
T.T.
oké,nem vasárnap éjjel fogom leszedni😊).
gondolkozom a WTCC-n is,mert jó móka végülis,mondjuk nemtom h a többiek mit mennek,vagy hogy állnak:S. hát holnap megmondom h megyek-e vagy nem.
gondolkozom a WTCC-n is,mert jó móka végülis,mondjuk nemtom h a többiek mit mennek,vagy hogy állnak:S. hát holnap megmondom h megyek-e vagy nem.
ups and downs
nem sok az. Sztem azért próbáld ki szombaton, ha ráérsz pár karika erejéig, h ne égi csapásként érjen vasárnap reggel.
WTCC, meg ahogy gondolod. Ha akarsz jössz, ha nem akkor meg nem.
WTCC, meg ahogy gondolod. Ha akarsz jössz, ha nem akkor meg nem.
T.T.
Funcupra megyek én,még a modot le kell kapnom ha minden igaz.😊).
WTCC:nemtom.kicsit a vasárnap estével van gondom:SS
WTCC:nemtom.kicsit a vasárnap estével van gondom:SS
ups and downs
Szia Zsófy,kösz egyikse,elég szarul vagyok,igy kihagyom mindent😊
The only speedometer is in your head.
Akarsz beszélni róla😊? Mondjuk nemtom mikor leszek ujra gépközelben😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Jóreggelt, jómunkát, jótanulást!
ÉN már suliban😞
ÉN már suliban😞
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Lassacskán kezdõdik a qual, majd ha tudok gyorsan irok az eredményrõl, ha nem akkor majd futam után, bejelentkezek MSN-nen és akkor irom az eredményt! Még 20 perc a qualig
T.T.
ez a szar egyetemi tárgyfelvételes kibaszás sokkal jobban idegesit:S
gyalázat ez a pálya,ill csak az elsö szektor,ott faszán összeszedek a 2,6seces hátrányból durván 2secet...