F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Record Sound bevan ikszelve.és ott van h Detect best sound input és Use windows input. ott mit kell?
ups and downs
Hát köszönöm! Megvagyok melózom (sajna😄) Én is Drukolok Gordonnak de ez a chase most nagyon ne kéne.
Ezen felül jövõhéten kezdjük ujra a szünet után a ligát. Most hétvégén megyek a Fezen-re (Fehérvári zenei fesztiválra) Csak ilyen idõbe elég szar lesz sátorozni😄 Kb ennyi.
Ezen felül jövõhéten kezdjük ujra a szünet után a ligát. Most hétvégén megyek a Fezen-re (Fehérvári zenei fesztiválra) Csak ilyen idõbe elég szar lesz sátorozni😄 Kb ennyi.
Downhill!!
hát free,ott mentünk el a mekid mellett,gondoltam is,hogy be kéne ugrani vmi sajtos burger félére,hátha meglepödnél😊)) de sajnos idöre mentünk😊
The only speedometer is in your head.
köszi a kérdést,igen,csak ez a kis megfázás most betesz,föleg,hogy tanulni kell,tehát nem jött a legjobbkor,de ezt leszámitva okés minden😊 szurkolok Gordon 5.ciméért😊)
és veled?😊
és veled?😊
öhm,ez azért lehet mert sztem szar a hangkártya,nem véletlen,hogy nemtudok beszélni se TSen,aztán amikor te vettél fel vmit,akkor meg volt hang nálad,tehát evvan... nemtudom miért sux,de az
hát fél hétre van kíírva ahogy láttam,de ha az elõtte lévõ meccs tovább tart akkkor...akkor késõbb
ups and downs
nm.
Lesz vagy 4 BMW😊 3-4 Seat, lesz alfa romeo is, lehet lesz peugeot 407 is...hmm, ha leszünk 10-11en, már jó lesz.
Lesz vagy 4 BMW😊 3-4 Seat, lesz alfa romeo is, lehet lesz peugeot 407 is...hmm, ha leszünk 10-11en, már jó lesz.
T.T.
az rendben,de mi asszem maxra vettük a hangerõt a gépen,és úccse hallottunk semmmit:S. pedig nagyon jó lenne a motorhang.
ups and downs
meglehet. De nekem is alapból elég halk a motorzaj, az adobeban pörkölök neki oda hang ügyileg.
T.T.
Na az fasza tegnap próbálgattam 1:27 eleje ment. Akkor gyakorolgatok még😄 Gtr2 Wtcc moddal 1.25 i sikerült, de azért Rf kicsit más.
Downhill!!
igen. A BMW-ben alapból 5 fokozat van, élõben is. De bivaly erõs. Gyorsabb mint a 6 sebességes Seat
T.T.
1.26 asszem. Minden off kivéve a kuplung. Nincs beállitásom hozzá, simán alapsetuppal megyek, az is tökéletes.
T.T.
én kérdeztem Iglit hogy ami kimentett .avi-nak van e hangja a WMP-ben.azt mondta h egy kicsi van.de mikor mi Peet-tel csináltuk az EU vidit,akkor semmilyen hangot nem hallottunk,pedig felvettük a hangot.nem lehet h a Fraps-en van vmi "elállítva"?
ups and downs