F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát automatánál vezetés közben semmit sem kell váltani,ám nekem ez hosszútávon nem fekszene,olyan mint a dodzsem,semmit nem kell csinálni kb,csak kormányozni meg nyomni a gázt,ezért én jobban szeretem a manual transmissiont,ahol dolgozni kell😛
The only speedometer is in your head.
amúgy ma vezettem egy automata váltós kocsit,hát kezdetben jó fura volt,hiányozott a harmadik pedál,meghát fura volt,hogy bal láb az pihenhet,de ettöl független jó volt,ám én nem vennék magamnak olyat,én váltani akarok még egy jó ideig😛
mondjuk sztem ez most senkit se érdekelt,dehát gondoltam offolok egy kicsit
mondjuk sztem ez most senkit se érdekelt,dehát gondoltam offolok egy kicsit
The only speedometer is in your head.
ja. kitalálok vmit. Asszem, de mondjuk igli is ir...
olyanra gondolok, h bemegyünk mIRC-re és akkor teszek fel egy kérdést, válaszol és te teszel fel egyet, olyat mint csináltam Károllyal, az tetszett.
olyanra gondolok, h bemegyünk mIRC-re és akkor teszek fel egy kérdést, válaszol és te teszel fel egyet, olyat mint csináltam Károllyal, az tetszett.
T.T.
hát sebaj.azért ez ígyis egy nagyszerû teljesítmény volt!és párosban még elõdöntõs
ups and downs
Nem nagyon! Szerintem nem jó az rf Nr része legalábbis ezen az állasponton vagyunk többen.
3 lehetõség van.
1 minden marad a régiben azaz az Nr2003-as lesz (lehet COT-al)
2 Van készülõben egy uj játék az Arca Remax siries-t dolgozza fel, ha lesz hozzá nextel mod akkor lehet ezzel.
3 ez csak privi vélemény: Nem kéne ezt erõltetni 10-15 emberrel szar. Én szivem szerint hagynám semmi értelme. De talán ha uj game lenne jönének emberkék+
Persze a 3-dik pont az az én véleményem nem biztos hogy a többiek is igy gondolják.
3 lehetõség van.
1 minden marad a régiben azaz az Nr2003-as lesz (lehet COT-al)
2 Van készülõben egy uj játék az Arca Remax siries-t dolgozza fel, ha lesz hozzá nextel mod akkor lehet ezzel.
3 ez csak privi vélemény: Nem kéne ezt erõltetni 10-15 emberrel szar. Én szivem szerint hagynám semmi értelme. De talán ha uj game lenne jönének emberkék+
Persze a 3-dik pont az az én véleményem nem biztos hogy a többiek is igy gondolják.
Downhill!!
detect best sound
Sound Device (odajön milyen hangkártya van a gépbe)
Sound Input What U Hear
Sound Device (odajön milyen hangkártya van a gépbe)
Sound Input What U Hear
T.T.