44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    szavaztam egy gportálos képre: "Keszenjek, hogy szavaztel!"

:DD
  • Jeff Gordon
    háát karcsi muszáj,ezt választottam:)
    amúgy ma reggel 8kor délben és 5kor mentem suliba,igaz nincs messze kb 25-30perc háztól-házig,de azért amikor már harmadjára megy az ember ugyanoda,akkor már tényleg kivan mindene:DD
  • Jeff Gordon
    hát ez ritka nagy szívás volt ma.
    de eredményes nap: két mf és egy kmf:P

de amint látom a tied sem volt kutya... azért grat a gólhoz
    soksikert a latinhoz

• MrElf
    Uram isten Peet:S:S És hogy birod?? ez nagyon durva.....suli milyne messze van tőled?
  • antijuve
    Zsófy: :(((((((((((((((( ha lementél add át üdvözletünket:).és jobbulást neki
    Peet: omg....

Ami a mai napot illeti:én is szereztem egy autogrammot.A közgáz előadás...hát lol.Ez a hárpia tényleg az angoltanáromra hasonlít...minden tekintetben
    Foci:most legalább megvoltunk öten.De ami rossz jöhetett az mind megtörtént.Szóval vhogy (nemtom hogy hogyan sikerült) fenékre csücsültem,és rosszul érkeztem.Szóval kábé járni alig bírtam,de hát ugye ment a meccs.Azttán mikor végre ez elmúlt,akkor meg a kapusunkkal találkoztam.Hát jól összefutottunk.Úgyhogy mostmár a karom és a nyakam meg a fél oldalam fájt.Mire ez elmúlt a kapuban fejbe nyomtak egy lasztival.Még mindig fáj a jobb arccsontom...nemtok normálisan rágni.
    De az egyetlen gólunkat az utolsó pillanatokban legalább én szereztem....

mostmeg minnyá latinozok....

szép napot mindenkinek.
  • Jeff Gordon
    ne is mond,nekem már a tököm kivan a mai nappal,de még1x vissza kell mennem...
    kezdődött ugye,hogy reggel 8ra kellett menni,irtunk egy zh-t 10körül itthon voltam,de 12re mennem kellett vissza aláiratni.aztán nagy semmi 14ig,majd egy másik tárgyból megint aláirás,de órát nem tart,így most megint hazajöttem,mert a köv órám majd csak fél6kor kezdődik,és mondván addig mit csináljak ott? úgyhogy megint mehetek vissza,ma háromszor megyek a suliba:)
  • Zsófy
    Sziasztok!
    Közérdekű közlemény! Freecske nagyon beteg... Láza is van:((((( Nemtudom!!! Lehet lemegyek még ma érte:( Csak ne lenne ilyen rosszul!!!
  • antijuve
    na elpályáztam az egyetemre vissza.helló
  • antijuve
    úgy legyen.
  • antijuve
    reggeltet!!!:))
  • Eagleheart
    ez szép elköszönés volt, azért ha minden igaz akkor évvégén már velünk versenyezhet Free.
    ligát meg sztem addig még az alapemberek nagyrésze megvan nem fenyegeti veszély, nekem ma se az a fontos h 24-en induljunk neki egy futamnak. kicsit másabb lesz ez az évad ez biztos, de remélem idén is jókat fogunk versenyezni és talik is bőven lesznek, hiszen azért Free is itthon lesz hétvégénként

• antijuve
    Én is elköszöntem!
    Régi hsz-eket olvastam még tavaly nyárról és őszről...mennyivel más volt minden.

Sziasztok,jó éjt!
  • gordon 24
    Jó utat! És sok sikert!!
  • Jeff Gordon
    sziasztok
    holnap szivás nap lesz,úgyhogy én innen mára elköszönök
    jóéjt
  • antijuve
    Szia!Jó utat!
  • Freedom88
    Nincs is igazán normális "búcsúszöveg" legyetek jók, jóéjt! Pénteken re
  • Zsófy
    Drágám! Tudom, hogy már ágyban vagy, de én is szeretnék nagyon sok sikert kivánni Neked! Egy tuti: nagyon fogsz nekem hiányozni, és bizony nem lesz könnyű az első időszak, de remélem, majd belerázódunk!
    NAGYON SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zsófy
    Köszönöm, én is remélem, hogy minden rendben lesz! Azért, ha netközelben leszek, irok nektek, mert pesze nem szeretném, hogy megszakadjon a kapcsoltunk!

Freecske most kapott kegyetlen hűtőfürdőt, mert sajna nagyon lázas, ugyhogy drukkoljunk neki, hogy holnapra jobban legyen!
  • Freedom88
    köszi, megengeded erre nem tudok válaszolni
  • Jeff Gordon

• antijuve
    Hát Free,tegnap vhogy nem sikerült úgy elköszönni:).Úgyhogy írok neked egy kis búcsú hsz-t,mert...ööö írok na.
    Szóval ott kezdem h gratulálok,mint ahogy a többiek is.Tényleg remek dolog,hogy azt csinálhatod amit a legjobban szeretnél.És mint a többiek is mondták és én is leírtam:a másik felem meg szomorú.Úgy tűnik sehogyse tudsz indulni jövőre,de nem is ez a legfontosabb.Hanem hogy nagyon messze leszel tőlünk.Nem mondhatjuk h "na,nem megyünk le a Parkba?".Illetve mondhatjuk,csak hát te nem leszel ott:).Szóval főleg nem a pályáról fogsz hiányozni,bár onnan is nagyon.Bull-lal épp beszélgettünk ma erről hogy elfogyunk.És ezt nagyon nem akarjuk,hogy így legyen.Szóval te mint "alaptag" nagyon nagyon fogsz hiányozni.Érdekes lesz jövőre.De tényleg az a legrosszabb hogy nagyon ritkán tudunk találkozni,nyilván a hétvégéidet nem akarjátok ránk "pazarolni".
    Azt mondtad hogy a ligát csak a Forma 1 tartja össze,a versenyzés.Ha ez így van,akkor sajna megszakadnak a kötelékek.De remélem,hogy tévedsz.Én legalábbis nem értettem ezzel egyet.Ha így lenne,szerintem nem találkoznánk ennyit egymással stb.Na sebaj.Szóval az elmúlt hmm majd két év alatt egész jól megismertük egymást többen.Én személy szerint nem is gondoltam erre.És hát kb fél év után találkoztam veletek.Hát érdekes egy nap volt.Aztán jöttek sorban a dolgok:szülinapod,1.nagytali.Ebben az évben pedig olyan emlékekeket is szereztem,amik nagyon sokáig meg fognak maradni.Gondolok itt legfőképp a két kirándulásra.Hát Mátrafüred az valami kegyetlen jó volt,még ma is magam előtt látom Bullt ahogy az asztal alá búj,vagy a maciját és a vihart meg a pókerezést...:)).KÖ:))
    Na persze nem lehet minden tökéletes,vitáztunk satöbbi satöbbi.Néha biztos te is utáltál engem és is utáltalak téged:D,de hát istenem,ki nincs így ezzel.Utóbbi időben már majdnem minden szombatunkat nálatok töltöttük:)).Hát az a piás est meg no comment:)).De jó volt:).
    Nemtom mit írjak még...biztos később eszembe jutna ez-az.
    Hát Free,annyit tudok mondani,hogy nagyon sok sikert kívánok Neked!Remélem azért még fogunk együtt versenyezni:)).Visszavárunk!:)

Zsófy:hozzád is szólok picikét,mint rendszeres fórumolvasó.:).Hát,nagyon nehéz lehet most Neked is.Nagyon szurkolok nektek!Erőt és kitartást!Bár nyilván nehéz,de én tudom hogy sikerül megoldanotok:).

Nahjó,pá:)
  • Freedom88
    mesés:(
  • antijuve
    ohh,szépen nézhet ki
  • Freedom88
    megvan....bezöldült:S
  • antijuve
    lábad h van?
  • Freedom88
    lázas vagyok....
  • antijuve
    szóval semmi:)
  • antijuve
    szasz mester!na miújság?:))
  • Freedom88
    irtam ide.
  • Jeff Gordon
    az a jobbik választás:P
  • antijuve
    szia Igli!Pussz Katának:)
  • Eagleheart
    na cs
  • Eagleheart
    most kapcsolt be online
  • Eagleheart
    nem meló, Katához megyek, majd holnap dolgozok
  • Jeff Gordon
    vajon FreeF1 ír még ide nekünk vmit? mindenesetre ha nem,akkor tényleg minden jót pajtás:)
  • Jeff Gordon
    köszi igli

szevasz,jó munkát,np,mi se nagyon:(
  • Jeff Gordon
    hehe,hát az nem én vagyok:D
  • Eagleheart
    grat Peet meg Dranzi!

na én el, legyetek jók. fórumon irtam h nem érek rá mostanság semmire se...de hamarosan visszatérek a pályára :)
  • antijuve
    aki őstehetség..:D
  • Jeff Gordon
    majd kanadában elkapjuk:))) mondjuk én kb 8kört készültem a futamra,szóval ez a helyezés nekem pompás ahhoz képest:)