44995
F1CHL - Retro
  • Eagleheart
    nem 5 éves statisztika...nekem is vodám van és tudom h mennyivel gányabb a vétele Tmobilehoz képest, a hangminőség meg egyenesen katasztrófa...ugyanazzal a telóval természetesen. csak az ár miatt vok vodás, egyébként otthagynám mint a szart
  • Freedom88
    jó éjszakát
  • Jeff Gordon
    :DD
  • Freedom88
    de ő már teljes alvásban van és beszél:DDDD
  • Jeff Gordon
    igy szokott lenni,amikor már fáradt:DD egyszer én is láttam már félkómásan,nemtom mikor,egyszer mentünk hozzátok,és Ö már félig aludt:)
  • Freedom88
    nem is fogom, most is beszél vmit csak nem értem tisztán:D
  • Jeff Gordon
    jaja,bennem akkor tudatosult amikor Kimi lett a World Champion.jó lesz az nekik...
  • Jeff Gordon
    azért ne ébreszd fel:) majd holnap mond rá vmit:)
  • Freedom88
    már alszik, itt mellettem az ágyban
  • Freedom88
    jaja, hát a mclaren már csak ilyen marad
    azt néztem ma ami furcsa lesz h gecilton 22-es rajtszámmal lesz, csapattársa meg 23...nc:)
  • Jeff Gordon
    minden elismerésem Zsófy:) egyszer meglátogathatunk egy meccseden?:)))
  • Jeff Gordon
    eleinte official fórumra akartam irni,de meggondoltam magam:

mekkora szánalom ez a McLaren Mercedes csapat,most megalázkodtak,és hirtelen elismerték,hogy jobban "beszivárogtak" az adatok mint azt korábban gondolták... hirtelen elismertek mindent,és hirtelen minden költséget magukra vállalnak...
    jé,milyen érdekes,amikor végetért a szezon,illetve kémtárgyaláson(belga futam idején) teljesen mást mondtak,nahát,mennyit változik a világ.
    ezek piszok csalók,álszent banda az egész.
  • Zsófy
    Köszönöm:) Jujj, tök jó volt:D
  • Jeff Gordon
    Zsófyetta,gratulálok a röpikupátokhoz:))
  • Zsófy
    A kis sudri nemigazából engedte, h beleolvassak, de amennyit elcsiptem aranyos volt:D
  • Freedom88
    és az a 6 ország:

Üzbegisztán,Pakisztán,Türkinisztán, Szudán, Algéria, Vatikán
  • Tigristank
    Viszont az árakat elnézve a Vodafone olcsóbb.
  • MrElf
    Ht én azért legfedetség problémával sose találkoztam még vodánál:) Azért nem hiszem hogy lassan közel 10 éve itt vannak és nem tudtak volna kiépiteni egy normálsi hálózatot:) Igli nem az 5 évvel ezelötti statisztikákat kell nézni:D:D Azóta rengeteg elöfizetöjük van külhonban pedig a vodafon egy igen erös..ha nem a legerössebb szolgáltató.Szóval szerintem nicsn velük probléma egyszerüen annyi hogy az anya cégnek olyan országokat kell támogatni ahol tudjék megéri befektetni.itthon két hatalmas konkurenciájuk van, amivel nem igazán tudnak mit kedeni van kb 20% piaci részesedésük az böven elég nekik szeritnem.Más 6 országba meg ők vezetnek.CUPP:D
  • Eagleheart
    vodának lefedettsége is szar még mindig, el nem tudom képzelni h nekik értelmes szélessávú netük legyen
  • Freedom88
    t-mobilenál nincs korlátlan jelenleg ha úgy tudom, csak olyan van ahol az adatforgalomért fizetni kell
  • MrElf
    Hát nézd...ÉN VOdafüggö vok.De ilyen téren Tmobile sokkal elörébb jár ez tény.De aztán 1 év múlva lehet a Voda már akkora elönybe lesz hogy senki nem éri utol.Szóval én azt modnom egyenlöre Tmobile.
  • Jeff Gordon
    kicsit fura ez T-Mobile,hogy mindehol 1000fölött van a letöltése:S mondjuk lehet igy van.ki kell próbálni:)
  • Jeff Gordon
    hát nemtudom karcsi,én ilyen szempontból a Vodafonet részesíteném előnyben,bár az is igaz,hogy az extrem használatért(havi több mint 5GB forgalom) plussz pénzt kell fizetni.
  • MrElf
    Bocs igy lesz a jó! Ez a link az elözö hsz-emből!!
  • MrElf
    Hát Fricske körbe jártam ezt a témát már jó párszor.Ha vezeték nélküli akkor számolnod kell olyannal hogy pl rossz idö esetén nagyon geny lesz a gapcsolat.Talán azzal is hogy nagy ping(de ez nem mindig igaz) .Ha vezeték nélküli akkor T-Mobile.Jelenleg ők rendelkezenk al egnagyobb lefedetséggel ezen a téren és ők a legmegbihatóbbak is.Szóval amit kiirnak sebességet az nagyából tartják is. Felkészült vagyok ám:):):P Nahh szóval van erről egy nagyon jó cikkem a számodra:) érdemes végig olvasni is:)

http://index.hu/tech/hsdpatura/
  • Freedom88
    ja, jól jött volna akkor másra, de nem bánkódok...ez van.

Peet: milyen vezeték nélküli netet ajánlanál? többiek is mondhatnak véleményt!
  • Jeff Gordon
    gratos:) de 40e-red bánta:) de legalább megvan:)
  • Freedom88
    visszakaptam a jogsim, örültök neki?:)

nem:)
  • Jeff Gordon
    oks,akkor megnézem én is:)
  • Freedom88
    ja, elég jó meccs, mindjárt kezdődik a 2.félidő
  • Jeff Gordon
    most értem haza,de még a tv-t nem nyomtam be,NSOn úgy tünik h szoros a meccs:)
  • Freedom88
    nézed a kézimeccset?
  • Jeff Gordon
    +1 percet:)) csak a pontosság kedvéért:)
  • MrElf
    Egyébként Fricske ZSUZSA!!!!
  • MrElf
    Dél után 3 és fél órávalT!!!:D
  • Freedom88
    Bryan:

Ha gondolkodsz még a fun bajnokság témába vmikor is, ajánlom a renault clio modot. Egyenlő autók! Tuti jó irányitás! Én már ismerem, de mivel úgyse indulok nincs előnyöm benne. Ha kell h megnézd segitek beszerezni
  • Freedom88
    te már ott beteg voltál hülye gyerek b+
  • Jeff Gordon
    sziasztok,mentem,kb 15körül re:)
  • Jeff Gordon
    de ugy értem,hogy neked tetszett-e?:)) gondolom te is láttad:)
  • Eagleheart
    dél utánt