F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár Kimi azt mondta h a versenytempójuk jó lesz...hát remélem igaza van,mert ez így...😞(( nagyon verik õket:S
ups and downs
hát nem igazán,nem is értem,ha második etapban is ilyen távol lesznek akkor megette a penész az egészet,de azért a futamon Monzában egy meki 1-2 csúnya lenne😛
The only speedometer is in your head.
nekem igen😛 Én ugy vok vele hogy a Ferrarit utálom mint a szart...Aztán utálom a Mercit is😄😄 De ha már a kettö közül választani kell akkor inkább Merci😛 De a favorit a Willanó akik nagyon jol mennek most is😊
a franc😞 remélem nincs gond
na a mekik jó nagy szarban vannak ahogy olvasom,még az se kizárt,hogy két szezonra eltiltják öket? hát lol,nekem nem fognak hiányozni...
na a mekik jó nagy szarban vannak ahogy olvasom,még az se kizárt,hogy két szezonra eltiltják öket? hát lol,nekem nem fognak hiányozni...
Nézd már juvika!!! 1.Én szoktam igy köszönni. 2. Senkie se mossa lerólunk hogy szinte egyszerre irtunk,magyarul egyszerre keltünk,Magyarúl mi...khm..khm..😄😄
<#nezze>#nezze><#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2><#pias>#pias><#taps>#taps><#taps>#taps>
ups and downs
Nahh HElló BElló😊 Én is ki kecmerektem végre az ágyól😛
Mizujs? Látom zajlik az élet😛 Képzeld Peetör ,meg Juvika,meg Fricske..Túl vagyok 13 óra melóóóón😛 Azt hittem eéfáradok de az utsó 3 órára még jobban felpörögtem ugy mint még soha😛 Lehet ezt nevezik a Holt pont átlépésének?😄😄
Mizujs? Látom zajlik az élet😛 Képzeld Peetör ,meg Juvika,meg Fricske..Túl vagyok 13 óra melóóóón😛 Azt hittem eéfáradok de az utsó 3 órára még jobban felpörögtem ugy mint még soha😛 Lehet ezt nevezik a Holt pont átlépésének?😄😄
nem hiába vezette a világranglistát,ha Justine Heninre gondolsz😛
bb
bb
nem mondod...Nagymamám most utazik vissza Miskolcra. IC-re felszállt, ami Hatvanig személy, onnan IC-ként közlekedett tovább.
T.T.
lol ezaz adatlap Bryanos😄
antijuve felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Bak
Életkor: 80-85 között
Neme: fiú
Város: Budapest
MSN azonosító: nem
Skype azonosító: 😛
Foglalkozás: nincs
Hobby: van
Iskola (elvégzett / jelenlegi): PH;PR
antijuve felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Bak
Életkor: 80-85 között
Neme: fiú
Város: Budapest
MSN azonosító: nem
Skype azonosító: 😛
Foglalkozás: nincs
Hobby: van
Iskola (elvégzett / jelenlegi): PH;PR
Jancsy,Startandgo EU futamon lévö csapattársad,talán igy ismered😊))
amúgy ehhez képest asszem én korrekt müveket készitettem😊
amúgy ehhez képest asszem én korrekt müveket készitettem😊
na gyerekek bemutatom a TPF1es BMWt,csodálatos lett,Bryan mostmár láthatod hogy lehet elcsúfitani egy szép autót😄

de azért 25millát gondolom te is elfogadnál ezért a teljesitményért😛