44995
F1CHL - Retro
-
#27672 ÉN mindkettőt szeretem:)
Persze, h lehet:) Azt még én is fincsin csinálom, sztem:)
Nem mondott semmit, de nagyon meglepődött, h írtál neki, és örtült, mint majom a farkának:D És asszem vissza is irt:) -
#27671 delet -
#27670 Neked is Drazni szia:) ÉN is minyá lépek munkálkodni szóval én is SZiasztok!! Este tali:) -
#27669 hú most jut eszembe, hogy milyen borzalmas logom van :D no mindegy go suli. kellemes napot mindenkinek! -
#27668 amúgy jóreggelt srácok! -
#27667 lol! én a Peetet írtam be! :D -
#27666 jóéjt szintén.
sziasztok:) -
#27665 éjt -
#27664 időnként teszek majd, annyira azért nem érdekel a dolog...max mindig csak 1-2 meccset fogok megtenni, nem hajtok a 400x oddsra :)))) -
#27663 aktiv játékos leszel? :D
soksikert:))
amúgy ilyen hobbi szinten nem rossz játszani,bár én végképp kiszálltam belőle,néha gondolkoztam rajta,hogy egy két meccset,de meggyőztem magam,hogy elég,egyszer nyertem nagyot,többet nem lesz:) -
#27662 slavia praha - sevilla bocsiiiiiiii -
#27661 mindkettőt vendéggyőzelemre tettem és mindketten nyertek is .)) hétvégére majd visszarakom a nyeremény felét -
#27660 steaua - sevilla meccset, illetve a rangers - lyon-t -
#27659 éjt bryanos. -
#27658 grat iglie,mit tettél meg?:) -
#27657 re, látom ma is kevés hsz született :)
viszont hála a remek tippemnek nyetem 752ft-ot a tippmixen 2 meccsből...azaz csak 572ft-ot mert 200ft volt maga a fogadás :) -
#27656 na én elköszönök!sziasztok!!Gab,holnap találkozunk!:)) -
#27655 ja bocs...én akkor félek karesztől:D -
#27654 én beirtam azt a szót,hogy karcsika,ez jött ki a második oldalon asszem:D -
#27653 jaa...akkor összekevertem:)) -
#27652 Akkor miért ez a link neve? :D
http://www.mccdcares.com/Bryan_2003.jpg -
#27651 nemtom ki.beírtam giglibe hogy Karesz és kidobott egy ilyet.:) -
#27650 ez ki ez?
amúgy nagyobba kéne sztem:)))) így nem látható eléggé:D -
#27649 :))) ezt karesznak
-
#27648 szval az én kurva fejem??hát kössz:) -
#27647 "a te Kurva fejed nem birja" azt hogy én bugyuta vagyok:D -
#27646 mármint az én fejemet nem bírja Margit???hát b+ NOOB!!:D -
#27645 Ki ő szereti ha bugyuta vagyok:) Sőt mások is cska a te Kurva fejed nem birja:D:D:D:D szóval ezvan Juvvika:D (majdnem sudrikát irtam:D:D:D:D) -
#27644 anyád kibír még???:D -
#27643 Ne idegeljé fel!!!:D Tomikánál mikor voltunk már lázas volt te majom:D....szóval már lent katicába szarul volt .Tomikánál meg már lázas votl a szivem:P:P SZÓVAL NYASGEM!!!!!:D:D -
#27642 nem is találkoztam vele mikor beteg volt b+.mondtam h kihagyok futamot b+???minnyá rádköhögök b+ és elájulsz:D -
#27641 Hát az B+ hogy ilyen nyápicok vagytok:D Fricske lebetekszik rátok köhög azt már készen is vagyok AZ B+meg....de ha egy ilyen miatt kihagyol egyetlen egy futamot is....akkor a kis fejedet fogom széjjel cspani KIS NOOOB!!!!:D:D: -
#27640 ezen mi olyan vicces b+?:D -
#27639 Ohh juvika:S:S Te is elkaptad Fricskétől:D:D Sudri is beteg ugy tudom:P most te is kezded:D:D Azért jobbulást:):) -
#27638 pápá -
#27637 na léptem Érdre! Holnap re! Sziasztok! -
#27636 frankfurti leves nálunk ma meg tegnap volt:))
a krumplistésztát imádom.a túrósat már nem túlzottan:))
kicsit betegnek érzem magam...remélem azért nem fordul komolyabbra:( -
#27635 ja és pusztuljon el a MÁV Humánpartner szolgáltatása, mert iwiwen üzengetnek nekem, h jaj, nem is vagy még mozdonyvezető ne irdd ki a nevedhez, meg h vmi probléma van a papirokkal, hivjam fel őket munkaidőben 8-12 között..mondom fasza, nagy munkaidő. Hétköznap! SZOMBATHELYEN VAGYOK vazeg akkor nem pesten, na nc. majd pénteken úgyis megyek be lerendezem őket.
ma meg a jogsit se kaptam vissza, mert h túl sokan vannak, szóval holnapra kaptam időpontot. -
#27634 Szia Szivem! Már most éhes vagyok, szóval....:) -
#27633 uhh édesen?:S hát egyértelmü,én szalonnás oldalon vagyok:P
olyat is lehet kérni a szakácsnénitől? :DD
jut eszembe,hogy tetszett amit a bnődnek irtam?:)