44995
F1CHL - Retro
-
#27792 200-as tét volt: 1156-ot -
#27791 mennyit nyertél volna? -
#27790 így van.go igli:) -
#27789 kurva tippmixem elment a fasszopó Torino-Roma meccsen, hülye Roma nem birt nyerni, szar 0-0át jáccott :(((( pedig mellette mindegyik bejött..na mind1 :) majd jövhéten több sikerem lesz reméljük -
#27788 jaja.zsinórban kétszer nyert
-
#27787 eléggé.megnyerte.grat neki:) -
#27786 hu Ekström is jól tolja:D -
#27785 már nem:D -
#27784 ja,még csak elődöntős:D -
#27783 jaja.németek megnyerték a nemzetek tornáját.pedig Schumi lefulladt,de Vettel utána nyert kettőt:).Schumi meg az egyéni döntőben van -
#27782 kéne,Eurosporton megy?:) -
#27781 re:)
Race of Champions-t nézitek?:)) -
#27780 asszem,hogy ezt visszahozzuk isteni csoda kéne,és megfelelő beállítások,amit se dranzi nem tud csinálni se én... tesztpilótánk meg nincsen:)) szóval buktuk van egy olyan érzésem:)) egyéniben még kis esély látszik azért:) -
#27779 fogalmam sincs, de azért annyira nem sérült meg. -
#27778 pá Free
hát bocs Igli:)
5%os törésnél h sérülhetett meg Bull autója amikor 20-szal megkoccintottam? -
#27777 szevasz -
#27776 na csákó, majd jelentkezek -
#27775 most komolyan ennyi tellett tőled felém? :)))))))))) tegnap szerveren 5% törés vót, illetve anti Karcsika patch h ne nyerhessen :DDDDDDDDD -
#27774 lool -
pálinkásat,az uraknak:)) -
#27772 5%-ra -
#27771 tegnap be volt kapcsolva a törés szerveren??? -
#27770 akkor örülök h nem tetszik:) -
#27769 nem azt mondtam h tetszik:) -
#27768 örülök h tetszik:) -
#27767 micsoda irás:)) Hát ettem homokot néha, de ez vele jár. -
#27766 írok.
na kivel kezdjem?
Karesz:kétszemélyes csapat vagyunk,nem három:)).Más:a Transformers egy kaki:)).Najó,nem ítéllek el hogy szereted:D
Peet:hát ezek a filmek...na izé:).A BB 1-2ről nem mondok a semmit mer nem láttam,a másik kettő nem tetszett.vhogy olyan viccesek,pedig elvileg nem kéne annak lenniük:).
Free:mi az hogy kapus??azt nem kapusnak hívják,hanem kalitkalakónak:)).Jó lehetett nézni ahogy repkedsz:D.Remélem nem ettél sok homokot:)
Zsófy:egyszer majd szivesen megnézünk meccs közben:D.Én pl tök béna vok röpiből,szval tudom értékelni ha vki már tud vmennyire játszani:D. Ja,és hát h influenzás vagyok-e?Nemtom:).Már nincs lázam hálistennek.Tegnap se nagyon volt már.Sőt,mostmár a gyomrom is meggyógyult és a fogam se fáj annyira.Most már csak a torkom fáj,de annyira nem vészes(leglábbis jelen pillanatban).Az egyetlen probléma h éjszaka átizzadok mindent és utána meg fázom és nem tok aludni és fel kell kelnem blablabla....:) Hű de sokat panaszkodtam,elnézést.
Igli:szervusz:)
kikaptunk Angólától:)
-
#27765 jóregg -
#27764 reggelt Károly:D -
#27763 Rőpi???Esés?? SZARUL ESÉS?:D:D Nézz a bal kezemre:D:D Ripityára törtem:P
Tranformer 2?Mikor kijötz az egy én már tudat alatt ott legbelül tudtam hogy igen lesz IGen:P CSka azmég Peetroovics oly messze van.Nem lehetne megoldani vmi törvényel hogy Karcsika elöbb nézhessemeg?:P:P
És bocsi a tegnapiert hogy ugy eltüntem de nagyon kiborit hogy eddig volt kb 20 FUn race és abból egyet sem fejeztem be.:( Remélem az egész évem ilyne lesz. Egyébként már gondolom mi a problém remélem tudom is majd orvosolni,de hát ez már csak Dzsuvikára meg a Tomikára tartozik nem itt a kruva nagy közönségemre ÉRtve VOK BAZDKI???....LOL:P NAhh ....JAhhh még annyit hogy JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT MAJOMOK!!!!!!!! -
#27762 nem, vasárnap este..hétfőn sztrájk..nincs vonat. -
#27761 azt a csapattársaimnak mondtam mikor egy nagy ugrásom után azt hitték szarul estem, pedig nem:) na jóccak -
#27760 éjt kollega.hétfő reggel mész vissza?:) -
#27759 azt hittem h azt mondtad nekik,hogy nyugodtság van :D:D -
#27758 na de hát majd máskor folytatás...jóóóócakát -
#27757 néha igen néha nem, néha majdnem meghaltam néha nem:)) De olyanokat repültem:) Sokan csak néztek, h annyyyám, mondom easy rider kicsihuszár kapus voltam:) -
#27756 tök jó lehetett neked,és elérted a labdákat?:) -
#27755 az én meccseimre kellett volna kijárni, vér profik voltunk:) Főleg a strandröpinél. Én voltam a repülőember. Minden elérhetetlennek tünő ladba után én repültem, tök jó volt. Törtem össze magam hétről hétre...
Zsófya kérdezi Juvikától h infulenzás vagy e? -
#27754 amikor még szeretett:))) -
#27753 Hát az nagyon nem most volt... azok a régi "szép" idők:D