F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most készülök elég rendesen az olasz futamra(sajnos nem chl) éshát 20,1nél járok,erre gerrarddal beszélek és 20perc után már 18,9et ment,szóval nem értem,hol talál ennyit... lehet kormány is jobb,de ennyi lenne benne? nemhiszem.lehet béna vagyok,el kéne fogadni😊)
The only speedometer is in your head.
csak az a gond h a qualn még második voltam 22ezreddel lemaradva, aztán sajnos hibáztam, és beragadtam pár ember mögött. Van ilyen. Tiszta Monaco az a pálya.
T.T.
hát azért gratula,nem kis teljesitmény ez,ahhoz képest hogy a cél az volt h kergeted a mezönyt😛
mennyi jó zene volt a 80as években,leszedtem egy 20cd-s albumot még korábban,most hallgatom végig,de nagyon jók😊
ám ez oké,de szülöknek kicsit bonyolultabb beadni,nekem volt úgy,hogy inkább a Jurátusban maradtam +2órát,mert nem akartam magyarázkodni,igy meg egyszerübb volt,megaztán jól elvotunk ott,csak a bagószag... Ami azt illeti biztos megtaláljátok a számitásotokat
ups and downs
ebben sajnos nemtudok segiteni,mert ilyen szar tárgyam még nem volt😊
mondjuk azt nem értem,hogy mit tudnak erröl ennyit szövegelni?:S
ups and downs
😛
ja,biztos van vmi olyasmi ott.rosszabb esetben is kiülök a Mikszáth térre😊))
ups and downs
Andi meg azt mondta h az elsõs tantárgyaknak nincs sok közük a joghoz😊)
ups and downs
a tantárgy vmi társadalmi etika alapfogalmai....jólhangzik😊)
ups and downs
Szerdai napod tényleg rossz, én már délben végzek. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szörnyü ez a beiratkozás.. ismét hatalmas tömeg... pfff