F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nm
Ja, majd anyagiliag h lehet ezt elintézni, az a nehezebb...
Bryan: kimegyünk majd a dévóval😄
Ja, majd anyagiliag h lehet ezt elintézni, az a nehezebb...
Bryan: kimegyünk majd a dévóval😄
T.T.
köcsög rohadék skót bíró!!!nem ad meg egy 10000%-os tizenegyest és még ki is állítja Gerát.csak a meccset döntötte el a köcsög...áhh
ups and downs
Jaja! juniusban volt 16-17-én! Nagyon fasza volt.
Jövõre is lesz (ha jól tudom)
Wtcc 2007 versenynaptár
Jövõre is lesz (ha jól tudom)
Wtcc 2007 versenynaptár
Downhill!!
Az biztos! Volt szerencsém idén látni õket élõben Brnoban! Hát huhh. Nagyon fasza. Remélem jövõre is kijutok.
Downhill!!
hát én már útálok egyedül menni. Ergo nem is megyek.
WTCC nagyon király élõben, ahogy tudnak menni az vmi elképesztõ ez tény
WTCC nagyon király élõben, ahogy tudnak menni az vmi elképesztõ ez tény
T.T.
Aha! érthetõ! Na mind1.
Én sokat fogok vele menni vlszeg mert off is imádok versenyezni fölleg WTCC-vel. (jobban kedvelem a NASCAR-nál is) mind igaziba mind játékban😄
Én sokat fogok vele menni vlszeg mert off is imádok versenyezni fölleg WTCC-vel. (jobban kedvelem a NASCAR-nál is) mind igaziba mind játékban😄
Downhill!!
nekem megvolt a 06, törten. Nagyon tetszett, de mivel nagyon online nem nyomták ergo nem sokat mentem vele.
07el is igy voltam. Marad inkább az rF.
07el is igy voltam. Marad inkább az rF.
T.T.
Nem szereted a race-t? Vagy jobban bejön az RF? miért nem akarod(nem megvenni ugy álltalában)
Downhill!!
THX! Remélem nem szállnak el agyilag az árával! Ha 10-alatt tartják mint a 06-ot akkor van esély egy dobozosra! Reménykedem.
Downhill!!
Azzal megy csak ja! De hát mind1. Mi bajod lehet? Majd ha megszerzed esetleg warezba elkell tüntetni mindent a géprõl aztán felrakni! Ha meg megveszed akkor meg azért nem gáz! De te tudod én nagyon élvezem.
lehet menni versenyt is benne igaz 2 autó van Magyarul 12 Jordi gene és 12 Andy Prialux egy versenyen de nagyon fasza.
Brands Hatchbe mentem edzés minden. Megfutotam a legjobb idõm ott 1.37.339. 9-dik helyre elég 95%-os Ai-val!
Na mind1 szerintem kurva nagy. Kell az eredeti!
lehet menni versenyt is benne igaz 2 autó van Magyarul 12 Jordi gene és 12 Andy Prialux egy versenyen de nagyon fasza.
Brands Hatchbe mentem edzés minden. Megfutotam a legjobb idõm ott 1.37.339. 9-dik helyre elég 95%-os Ai-val!
Na mind1 szerintem kurva nagy. Kell az eredeti!
Downhill!!
Leszedtétek a Race 07 demot? Nagyon állat!!! Fúú de komoly! Remélem minnél hamarabb megjelenik már! Ezt megveszem asszam nagyon nagy!
Downhill!!
jah hát igazad lehet,mondjuk amikor én balatonról jövök általában fél óra alatt itthon vagyok újpesten,ami a város másik végén van.általában a rakpartot szoktam választani😊
The only speedometer is in your head.
jól irod! Jaja ott vagyok még mindig!
Én nekem nincs bajom petsel! Tudni hol kelll menni! Vannak olyan utak ahol 30 perc alatt a legnagyobb csucsba átérsz dél pestrõl észak budára. Csak tudni kell merre menj😄
Én nekem nincs bajom petsel! Tudni hol kelll menni! Vannak olyan utak ahol 30 perc alatt a legnagyobb csucsba átérsz dél pestrõl észak budára. Csak tudni kell merre menj😄
Downhill!!
elsö sorral egyetértek.
másodikkal is,illetve az elejével,kivétel a sulival,én azt szeretem.az élet tényleg szar(általában😄 nem mindig😛)
másodikkal is,illetve az elejével,kivétel a sulival,én azt szeretem.az élet tényleg szar(általában😄 nem mindig😛)
Hát, éppen ezaz, én is hiányoltam magam!😊
Szar az élet, szar a suli, világvége hangulat (Norbi anyukája sikeresen felhúzott, de segáz...) amugy minden igazán csodásmesés...
Szar az élet, szar a suli, világvége hangulat (Norbi anyukája sikeresen felhúzott, de segáz...) amugy minden igazán csodásmesés...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Szia Zsófy,én is.és már hiányoltunk is😊
mizujs? minden rendben?😊
mizujs? minden rendben?😊
igen arra emlékeztem,már mondtad korábban h mit dolgozol,azt hiszem a Dallmyrnél,nem?:S lehet nem igy kell irni
ez végülis nem hangzik rosszul😊)) mondjuk csak pesten ne kelljen sokat vezetni,mert az katasztrófa
ez végülis nem hangzik rosszul😊)) mondjuk csak pesten ne kelljen sokat vezetni,mert az katasztrófa
sziasztok! Észrevettem, h egyre kevesebbet irogatok ide... :'(
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hát nem ! Italautomatákat ellenörizgetek. Adagolás tisztaság müszaki állapot stb.
Végülis elautózok x 100km-et bemegyek egy helyre kitöltök egy papirtmajd ujra elautozom 100km-et megint megnézek egyett ezt csinálom kb reggel 8-tól 2ig majd megfordulok és hazajövök! Ezt csinálom egész héten😄
Végülis elautózok x 100km-et bemegyek egy helyre kitöltök egy papirtmajd ujra elautozom 100km-et megint megnézek egyett ezt csinálom kb reggel 8-tól 2ig majd megfordulok és hazajövök! Ezt csinálom egész héten😄
Downhill!!
akkor jó melód van szerintem,vezethetsz amit gondolom szeretsz,a munka se olyan rossz nem?
hát ez vicces,ám igazad van,inkább ne kockáztassatok ezzel...
akkor gondolom mindenfele mész a kocsival😛
akkor gondolom mindenfele mész a kocsival😛
Egy Peugeot partner! Most kaptam, mert az eddigibe már beletettem 200 ezer km-et és lecserélték! Vettek egy vadi ujjat,Van benne 10000 ezer km (mind én raktam bele 2 hónap alatt) és ömlik belöle valahol a gázolaj.
Ugyhogy meg kell csináltatni mert
1 olyan büdös van benne hogy nem lehet kibirni
2 félõ hogy esetleg kigyulad
Szóval ennyit egy vadonatuj Peugeotról! HDI de szar😄D
Ugyhogy meg kell csináltatni mert
1 olyan büdös van benne hogy nem lehet kibirni
2 félõ hogy esetleg kigyulad
Szóval ennyit egy vadonatuj Peugeotról! HDI de szar😄D
Downhill!!
dejó neked😊)))
ez ismerös nekem is,vizsgaidöszakban én is igy vagyok😛
milyen kocsi volt?😊
ez ismerös nekem is,vizsgaidöszakban én is igy vagyok😛
milyen kocsi volt?😊
Dolgozom hogy bassza meg!
Irdoai meló mert szétment a 3 honapos céges dög! Most servicebe van én meg ithhon szopok ezzel a sok papirral! Kb annyi papir van itt hogy bokáig járkálok benne 😄
Na leszedted a BMW-T?
Irdoai meló mert szétment a 3 honapos céges dög! Most servicebe van én meg ithhon szopok ezzel a sok papirral! Kb annyi papir van itt hogy bokáig járkálok benne 😄
Na leszedted a BMW-T?
Downhill!!
Van egy uj game! Ingyenes! Lehet online is tolni vele.
Ráadásul ha jól tom elégé szeretitek a BMW-ket!
Ma jelent meg(asszem) BMWm3 challange
Ha gondoljátok :szedjétek!
Ráadásul ha jól tom elégé szeretitek a BMW-ket!
Ma jelent meg(asszem) BMWm3 challange
Ha gondoljátok :szedjétek!
Downhill!!