F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, az én szobámat átfessük vmi más szinre, vagyis én festek, aztán a többiek meg pakolnak...
Hát én zúzok sztem pár karikát nagy gyorsan.
Hát én zúzok sztem pár karikát nagy gyorsan.
T.T.
jó étvágyat. Én meg gondolkozok h megyek még pár karikát Monzában! Igazából alig lesz idõm rá készülni, mivel hétvégén festés lesz itt homeban
T.T.
én meg bementem végre 25 alá,igaz nem sokkal,de ennél még ezzel a setuppal is tudok jobbat.aztán h mit lehet még állítani,nem tudom.nem valami technikás pálya😊
ups and downs
no jószarul megy még😊 De még idõvel kifejlesztem a tökéletességet. Te kitérdekelsz most, Buller a lényeg! tõle jobb vagyok...
T.T.
én már mentem kb 70et ma,eredmény 1:20:6 és még igyis kapok Dranzitól két tizedet asszem,Ö meg be akar menni 20 alá,úgyhogy nemtudom,én már nem nagyon találok többet a pályán:S
The only speedometer is in your head.
aztán majd a többit meglátjuk. de a C kategória is megy majd vhogy mellette, azt h hogy még nem tudom.
T.T.
de tényleg,ilyen digitális lassitás aránya meg digitális irányitás aránya 100%on aztán a digitális gyorsitás 50en... pff
hát vazzeg rájöttem,hogy az egész kormánybeállitásom egy nagy szar,tpf1ben már átállitottam,megis lett az eredménye,elég közel vagyok Dranzerhez😛
én is azért kérem magam igy ez tök jó.Mondjuk holnap 12-18ban vagyok, de nem érdekes. Zsófy úgyse ér rá, végülis sok mindent nem vesztek.
T.T.
HAlihó jó reggelt😊Fricske az tök jó müszak😊 Az olyan mint ha suliba lennél .Sõt az egész délután elötted van😊 Jobbat nem is kivánhattál volna😊
ciactok! Na eddig azért nem irtam, mert ég a pofám, hogy nem néztem meg eddig a third waccsot. De most már nem égek😊 Puszi!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)