F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okos😊 ECDL vizsga?😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Igen, tudom, hogy nem irtam, nincs mentségem😞 amugy, köcce vagyogatok, és sztem lassan már össze is kéne röffenni, régen volt augusztus 19-e,vagy mi... az az igazság, hogy hiányoztok....
a floppi müködik mágneses elven a CD/DVD optikai elven,tehát jó amit karcsi irt😊
The only speedometer is in your head.
köszi.
excelben hogy tudom megnézni egy oszlopban h hánszor szerepel egy szó az oszlopban?😊)
excelben hogy tudom megnézni egy oszlopban h hánszor szerepel egy szó az oszlopban?😊)
ups and downs
kettöre tudok:
-egy embernek lehet több postafiókja is
-igen tartozhat,gondolj csak arra,pl Chellonál a legjobb internetes csomaghoz jár 4email cim,de azok mind egy postafiók alá tartoznak,mert egy az elöfizetö. legalábbis én igy tudom.
aztán lehet nem igy van,ha legyen ön is milliomost játszol,akkor inkább állj meg 😊)))
-egy embernek lehet több postafiókja is
-igen tartozhat,gondolj csak arra,pl Chellonál a legjobb internetes csomaghoz jár 4email cim,de azok mind egy postafiók alá tartoznak,mert egy az elöfizetö. legalábbis én igy tudom.
aztán lehet nem igy van,ha legyen ön is milliomost játszol,akkor inkább állj meg 😊)))
akartok segíteni?
na válaszoljatok:adatbázis kezelõ tulajdonságai(4-et)
egy embernek egy postafiókja lehet?
egy postafiókhoz több email cím is tartozhat?
email küldésekor fogadó és a küldõ postafiókja ugyanazon a szerveren kell h legyen?
egyelõre ennyi pls help😊))
na válaszoljatok:adatbázis kezelõ tulajdonságai(4-et)
egy embernek egy postafiókja lehet?
egy postafiókhoz több email cím is tartozhat?
email küldésekor fogadó és a küldõ postafiókja ugyanazon a szerveren kell h legyen?
egyelõre ennyi pls help😊))
ups and downs
Pfffffff😄😄Szia Zsofika😊 Tegnap irtam neked MSN en de nem válaszolingoltál...szégyeld szerte széjjel magad😊 Jol vagy amugy?😊
😞? persze-persze, igy legalább felhívhattad a másik ribid, ugye, Karcsika?😛
Jahammm😛
Igen, de majd csak hozzászokom...
Igen, de majd csak hozzászokom...
Isteni csoda kell hozzá,hogy eltudjak indulni,igy nem is eröltetem a gyakorlást,a pályát tudom milyen,veszélyes nem leszek,és ha max indulok futamon nem leszek annyira gyors,mintha készültem volna,tehát én leszek a last😊)
biztos alvás lesz... 😄
részvét Zsófy,akkor ma sokáig bent leszel.
részvét Zsófy,akkor ma sokáig bent leszel.
Hali!Jap, Drágaság, ma nálunk alszol😊Majd irok, h mikorra gyere!
Semmi gáz Bryan, megszoktam, h nem köszönsz😄 ÖÖÖ nemtok mást irni, levan szívódva az agyam:S még egy lyukasóra, ozt két fakultéjsön😊 imádom:')
Semmi gáz Bryan, megszoktam, h nem köszönsz😄 ÖÖÖ nemtok mást irni, levan szívódva az agyam:S még egy lyukasóra, ozt két fakultéjsön😊 imádom:')
mentem én is egy azaz egy mért kört,és 27,4 persze böven van benne,sztem ha komolyan gyakorolnék akkor 26eleje,de az is még +1,2sec körül van hozzátok,persze az már eredmény ha 1secre kapok csak ki😛
nem😊 elvileg ilyen halvány narancssárga lesz. Ma veszem meg a festéket és akkor majd meglátom mégis milyen lesz.
T.T.
Milyen szinüre akarod a szobádat? GOndolom Rikitó rózsaszin és Piros szinüre...javits ki ha nem igy van😄😄😄
értem.ha nem leszel,akkor term kezelem a dolgot.annak a három embernek...😊)
ja Zsófy,neked még nem is köszöntem😊)
ja Zsófy,neked még nem is köszöntem😊)
ups and downs
heh, qrva jó😊 minden wtcc futamot letöltök ami ebben az évben volt. Curitibaban volt az 1-2 futam. Hmm, mire lejön mondjuk, de sebay!😊
T.T.
hát nem
Elvileg Érden. De hogy gyakorlatilag hogy lesz még nemtudom. Azért irtam 50%ra, h leszek vagy nem. Ha leszek természetesen nyitom a szervert ,ha nem akkor meg nem.
Elvileg Érden. De hogy gyakorlatilag hogy lesz még nemtudom. Azért irtam 50%ra, h leszek vagy nem. Ha leszek természetesen nyitom a szervert ,ha nem akkor meg nem.
T.T.
ahogy mondta várhidi is , látás zavarai voltak..mondjuk akkor kérhetett volna hamarabb cserét..
T.T.
hát szegény kóvájgott rendesen.utána néha furán jött ki a beadásokra.pl az elsõ gólnál:SS
szar érzés lehet
szar érzés lehet
ups and downs
azé a fülöp marcis eset nem volt gyenge...szépen megszédelgett...Nekem is volt egyszer egy ilyen fejbe csatt, de én két-három mp-re elvesztettem az eszméletem, aztán felébredtem, mintha mi sem történt volna, mondjuk a fejem szét akart robbani...
T.T.
Ja !ugyhogy gyüjtsetek! Jó lenne ha sokan mennénk!
Viszont most dolgom van ugyhogy lépek!
Jó éjt sziasztok!
Viszont most dolgom van ugyhogy lépek!
Jó éjt sziasztok!
Downhill!!