F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
és ezt én irtam, nem igli

T.T.

Eagleheart
Karesz: mikor a Zsókavár utcánál vagytok, csörögjetek, aztán mi is megyünk át a Pólusba

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

antijuve
<#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas>

ups and downs

MrElf
INFÓ INFÓ INFÓ rexalyról!!
Kicsit megnyugodtam amugy de nem értem ide miért nem ir és azt sem hogy mia gondja:S:S
Szia margo!

Azt szeretném kérdezni hogy a Westend City Centerben van egy szalon õket ajánloták! Nem tudod véletlenül az jó? vagy ha nem akkor tudsz ajánlani egy jót Pesten akik megbizhatok mert végre rá szántam magam csak szeretném biztos és normális kezekre bizni a nyelvem mert azért még kicsit tartok a dologtól ezt Rexaly irta 9.22.-én 23:16 kor.
Hogy valóban õ az a rexaly akit keresek😄 vagy nem azt nem tom de ne megy elterjedt név ez...szóval remélem õ az😊

antijuve
messzendzser

ups and downs

Jeff Gordon
re,itt vagyok😊

The only speedometer is in your head.

antijuve
no comment😛

egyébként helyiség😊

ups and downs

Zsófy
Sziasztok!
A nunimról le lehet szálni,jó??? Mármint,ha ma is szutyi lesz a buli, elõvehetjük😄
Fürgyetek le, nem akarok büdi emberekkel lenni egy helyiségben (szerintem helységben, de free mondta, h szerinte az ugy nem lesz jó...) naszóval nem akarok lenni, ja és a szarcsimbókokat is kotorjátok ki a nem kivánatos részekbõl, mert asszem (habár szerencsére még nem találkoztam vele) undi😄
Naszóval, várunk titeket, ozt póker (lehet, h nem leszek vmi aktiv, elõre is bocsi)

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

MrElf
thx.lükike😛

antijuve
rendicsek

ups and downs

MrElf
4 napja oké..PFFF:S:S az se rával hogy kb hetente egyszer fent van kb 1mp re...mert igli is irta hogy ö látta 3 nappal ezelött kb 2mpre😄 hát köszi😄 de legalább ha látjátok kérdezzetke már tõle pár dolgot hogy mia rák van vele:S:Smeg hasonlók:S

antijuve
Peetttttt hol vagy???

ups and downs

antijuve
jóóvanna,csak piszkállak,nem kell a szivedre venni.azé aggódsz akié akarsz,de én négy napja láttam msn-en.

ups and downs

antijuve
Karesz,te mint szakértõ:miért piros a taknyom?????😄D

ups and downs

MrElf
Nézd Juvika látom TE nem vagy a "vlaki miatt agódok mert szeretem és nem szokott iylet csinálni" hive!!...sajnállak nagyon . Igenis Zola nem szokott ilyet csinálni hogy fogja magát hetekre eltünik,egy darab SMS-re sem válaszol és az össze mobil száma kivan kapcsolva.magyarul sehol nem lehet elérni😞😞
És bocs hogy merek aggódni utána. Nem haragszok meg semmi de nem szeretem mikor megmondják kit hogyan és miért szeressem/szeressek😊
TÉged is nagyon csiplek mert egy kis sudri vagy😊 Meg jo fej vagy😊 Ha veledl enne hasonló hiddel téged is ugyan igy keresnélek.😊

Freedom88
most away, majd leszek....

T.T.

Freedom88
pedig most azt fogok😊

T.T.

antijuve
😊))

ups and downs

antijuve
bmeg Karesz,hagyjad már rexalyt békén!!!😊.csak gerjeszted itt a negatív energiákat a nagy semmi miatt!!

ups and downs

antijuve
ne fürgyé le

ups and downs

Freedom88
te is igy szoktad?😊)

T.T.

antijuve
ez azz folytassátok és akkor sikerülhet alulmúlni még ezt a színvonalat is😛P

ups and downs

Freedom88
ahogy én is szoktam? bennehagyod?😊

T.T.

MrElf
ne aggódj Fricske én is kakilok elötte hogy utána a szar csimbóko...nahh nem folytatom😄😄😄 sietek😄😄😄

Eagleheart
mekkora egy fasz vagy Te <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Freedom88
faszom, én meg épp szarni mentem volna, erre Eagle befosott egyet most olyan illat van, hogy el lehet ájulni. fürdeni se mehetek, hiszen egybe van a dolog. Szóval tök szar! büdös leszek Karesz! 😊))

T.T.

Eagleheart
looool

MrElf
(az egséz persze kitaláción alapszik,mielött vki komolyan venné😛)

MrElf
FRICSKE BMEEEEEEG!!! hagyál már békén nem látod hogy elakarok menni fürdeni hogy ne legyek büdös mikorra oda érek hozzátok???? NEM NEM látod..a kurva életbe már..ELnézést hogy ilyen rondán beszélek de ez az idióta kihozza belõlem az Állatott😄😄 szóval elmentem pancsizni majd még re a BIG tali elött😛

MrElf
Ja..ja😊)))

Freedom88
ja😊))

T.T.

antijuve
loll,Addi mostmár Alonso fan...két hónapja még Lujzafan volt.változik a világ

ups and downs

antijuve
szavaztam

ups and downs

antijuve
"jóllvan,nem kell ennyire reklámoznod magad!!!"😄

ups and downs

antijuve
helyes😄

ups and downs

Eagleheart
cikk bmw, offialon szavazás

Freedom88
bevallom , megtörtél...én hibáztam😊)

T.T.

antijuve
szóval igen😛)

ups and downs

Freedom88
lófaszokat😊

T.T.

antijuve
<#levele><#levele><#levele>

ups and downs

Eagleheart
interjú kész

antijuve
te képzelõdsz😊. és leszorítottál az útról😛

ups and downs

MrElf
HÁt bazd meg😄 Én nem nyalom senki seggét.Egyszerüen Bullernak adok igazat ennyi😛 NAhh amugy én és SKyliné akkor majd érkezünk okécska? 18 kor talizunk majd FErenciek terén és akkor majd ot a nálatok lévö TEzskóba bemgyünk vásárolgatunk amit tudunk és akkor majd onna felcsobbanunk hozzátok ba-be😊

Tigristank
Mint te a Török Nagydíj után? <#vigyor5>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
még a féktávon kaptam egy apró lökést, mely épp elég volt h ne tudjam a sikánt bevenni

T.T.

antijuve
faszt löktelek meg😊.utána mentem beléd,mert ugye a sikánnál átugrottad a fekvõrendõrt😛

ups and downs

Freedom88
mert meglöktél.😊 az se tudtad hol vagy, úgy befingattalak😄

T.T.

antijuve
leszarom.utána jól átvágtad a sikánt😛P
de te csak ne szidalmazz KÖ

ups and downs

Freedom88
te balfaszoskodtál elõttem Addi miatt. Én csak beszúrtam a teknikát.

T.T.

antijuve
és?na de õ folyton ezt csinálja!!!

ups and downs