F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karesz: mikor a Zsókavár utcánál vagytok, csörögjetek, aztán mi is megyünk át a Pólusba
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
INFÓ INFÓ INFÓ rexalyról!!
Kicsit megnyugodtam amugy de nem értem ide miért nem ir és azt sem hogy mia gondja:S:S
Szia margo!
Azt szeretném kérdezni hogy a Westend City Centerben van egy szalon õket ajánloták! Nem tudod véletlenül az jó? vagy ha nem akkor tudsz ajánlani egy jót Pesten akik megbizhatok mert végre rá szántam magam csak szeretném biztos és normális kezekre bizni a nyelvem mert azért még kicsit tartok a dologtól ezt Rexaly irta 9.22.-én 23:16 kor.
Hogy valóban õ az a rexaly akit keresek😄 vagy nem azt nem tom de ne megy elterjedt név ez...szóval remélem õ az😊
Kicsit megnyugodtam amugy de nem értem ide miért nem ir és azt sem hogy mia gondja:S:S
Szia margo!
Azt szeretném kérdezni hogy a Westend City Centerben van egy szalon õket ajánloták! Nem tudod véletlenül az jó? vagy ha nem akkor tudsz ajánlani egy jót Pesten akik megbizhatok mert végre rá szántam magam csak szeretném biztos és normális kezekre bizni a nyelvem mert azért még kicsit tartok a dologtól ezt Rexaly irta 9.22.-én 23:16 kor.
Hogy valóban õ az a rexaly akit keresek😄 vagy nem azt nem tom de ne megy elterjedt név ez...szóval remélem õ az😊
Sziasztok!
A nunimról le lehet szálni,jó??? Mármint,ha ma is szutyi lesz a buli, elõvehetjük😄
Fürgyetek le, nem akarok büdi emberekkel lenni egy helyiségben (szerintem helységben, de free mondta, h szerinte az ugy nem lesz jó...) naszóval nem akarok lenni, ja és a szarcsimbókokat is kotorjátok ki a nem kivánatos részekbõl, mert asszem (habár szerencsére még nem találkoztam vele) undi😄
Naszóval, várunk titeket, ozt póker (lehet, h nem leszek vmi aktiv, elõre is bocsi)
A nunimról le lehet szálni,jó??? Mármint,ha ma is szutyi lesz a buli, elõvehetjük😄
Fürgyetek le, nem akarok büdi emberekkel lenni egy helyiségben (szerintem helységben, de free mondta, h szerinte az ugy nem lesz jó...) naszóval nem akarok lenni, ja és a szarcsimbókokat is kotorjátok ki a nem kivánatos részekbõl, mert asszem (habár szerencsére még nem találkoztam vele) undi😄
Naszóval, várunk titeket, ozt póker (lehet, h nem leszek vmi aktiv, elõre is bocsi)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
4 napja oké..PFFF:S:S az se rával hogy kb hetente egyszer fent van kb 1mp re...mert igli is irta hogy ö látta 3 nappal ezelött kb 2mpre😄 hát köszi😄 de legalább ha látjátok kérdezzetke már tõle pár dolgot hogy mia rák van vele:S:Smeg hasonlók:S
jóóvanna,csak piszkállak,nem kell a szivedre venni.azé aggódsz akié akarsz,de én négy napja láttam msn-en.
ups and downs
Nézd Juvika látom TE nem vagy a "vlaki miatt agódok mert szeretem és nem szokott iylet csinálni" hive!!...sajnállak nagyon . Igenis Zola nem szokott ilyet csinálni hogy fogja magát hetekre eltünik,egy darab SMS-re sem válaszol és az össze mobil száma kivan kapcsolva.magyarul sehol nem lehet elérni😞😞
És bocs hogy merek aggódni utána. Nem haragszok meg semmi de nem szeretem mikor megmondják kit hogyan és miért szeressem/szeressek😊
TÉged is nagyon csiplek mert egy kis sudri vagy😊 Meg jo fej vagy😊 Ha veledl enne hasonló hiddel téged is ugyan igy keresnélek.😊
És bocs hogy merek aggódni utána. Nem haragszok meg semmi de nem szeretem mikor megmondják kit hogyan és miért szeressem/szeressek😊
TÉged is nagyon csiplek mert egy kis sudri vagy😊 Meg jo fej vagy😊 Ha veledl enne hasonló hiddel téged is ugyan igy keresnélek.😊
bmeg Karesz,hagyjad már rexalyt békén!!!😊.csak gerjeszted itt a negatív energiákat a nagy semmi miatt!!
ups and downs
ne aggódj Fricske én is kakilok elötte hogy utána a szar csimbóko...nahh nem folytatom😄😄😄 sietek😄😄😄
mekkora egy fasz vagy Te <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
faszom, én meg épp szarni mentem volna, erre Eagle befosott egyet most olyan illat van, hogy el lehet ájulni. fürdeni se mehetek, hiszen egybe van a dolog. Szóval tök szar! büdös leszek Karesz! 😊))
T.T.
FRICSKE BMEEEEEEG!!! hagyál már békén nem látod hogy elakarok menni fürdeni hogy ne legyek büdös mikorra oda érek hozzátok???? NEM NEM látod..a kurva életbe már..ELnézést hogy ilyen rondán beszélek de ez az idióta kihozza belõlem az Állatott😄😄 szóval elmentem pancsizni majd még re a BIG tali elött😛
HÁt bazd meg😄 Én nem nyalom senki seggét.Egyszerüen Bullernak adok igazat ennyi😛 NAhh amugy én és SKyliné akkor majd érkezünk okécska? 18 kor talizunk majd FErenciek terén és akkor majd ot a nálatok lévö TEzskóba bemgyünk vásárolgatunk amit tudunk és akkor majd onna felcsobbanunk hozzátok ba-be😊
Mint te a Török Nagydíj után? <#vigyor5>#vigyor5>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
faszt löktelek meg😊.utána mentem beléd,mert ugye a sikánnál átugrottad a fekvõrendõrt😛
ups and downs