F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
meg hogy megbeszélné a belga rajtnál történteket!mi a francot kell azon megbeszélni??hülye köcsög,nem volt semmi.futamon meg úgyis elverték de nagyon
ups and downs
Nem volt még egy olyan nyilatkozata, mikor nem nyert, h õ hibázott volna. Ráfogta Sutilra, meg a SC-re, h rossz helyen parkolt a boxban, meg kutyafasza, lényeg az volt h Õ nem hibázott.
T.T.
hamarosan olvasható 😊
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
" Üzenem annak a köcsögnek aki nyert Imolában, h vegyen vissza magából, mert az idei évben én vagyok a seggnyalók királya és nem Õ. Azt hiszi mert nyert egy futamot, királynak érezheti magát? Basszameg, hát már kicsi a Földközi-tenger ahhoz, h az arcon nagyságát meghatározzam."
T.T.
" Üzenném a kedves Bryannek, hogy vegyen vissza magából, mert kezd idegesiteni, hogy mindig a legjobb idõre törekszik az adott pályán, bár én újonc vagyok, de a pofám akkora mint a Földközi-tenger. Én vagyok a legjobb, leszarom Bryan-t"
😄
T.T.
jólenne majd személyesen dumálnunk vmikor, talán jövhéten ha ráérsz
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
The only speedometer is in your head.
sziasztok😊