F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
T.T.
The only speedometer is in your head.
a Chelszki megin ikszelt😊
Werder-Bielefeld 8-1😛😄 woww
ups and downs
ups and downs
azt nemtudom miért nem megy:S pedig jó játék nagyon,és online egész jó lenne😛 én kipróbálnám szivesen😊
megnézném a CM3-at itthon,csak ahhoz kéne a laptop,az meg foglalt most.
és nálad a CM3 se indul😞
ups and downs
startandgoban el kellett volna indulnod,amikor ott versenyeztünk freeéknél😊)
bár asszem ott úgy lenne,ha meglehetne oldani,hogy meg kell várni az összes embert,addig nem lehet tovább menni(pl egy hetet ugrani) tehát pl ha te két óráig keresel játékosokat én meg csak 10percig,akkor elvileg várnom kell sokat.de nemtudom meg lehetne oldani online,talán az újabbakkal,viszont nekem csak a 3 van meg😊
Elmaradt a futamom😞 Mármint az volt, hogy nesz egy ladies cupa, dehát ketten voltunk és 5 mp-t vertem a csajra gyakszi közbe, aztán Free beleült(😄) az ölembe, én pedáloztam, õ kormányzott, Károly meg váltott, igy 8 mp-re nõtt az elõnyünk, a csaj meg beijedt😄 Szóval errõl is lemaradtam, pedig bizti nyertem volna életem elsõ futamán😄
Na, én lassan el, puszilok mindenkit!!!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
hát nemtudom,elözö kormánnyal négy kerékkel csúsztam a kanyarokban,most szinte sose csúszom meg,de nem vagyok gyorsabb,hát lol,na mind1,futamon majd meglátjuk😊
Nem is tûnik rossz pályanak, remélem lesz itt verseny. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szegény Zsófy😞
egész gyorsban hazaértünk,szerencse.
na majd délután re ismét
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)