44995
F1CHL - Retro
-
#29712 hát soksikert:)
legfeljebb itthon maradsz:D vagy elindulsz gyalog éjszaka:) -
#29711 amivel megyek be vonat reggel Sárbogárdról jön asszem, felsővezeték nincs nagyon már arra felé, legalábbis a kollega szerint és nagyon nem is kezdik el csinálni, mivel tök felesleges, éjszaka majd megint leszakitja...
Aztán a Budapest-Győr vonalon is egy Taurus lekapta a felsővezetéket, szóval nc:)
Majd lesz vhogy. NA csááó:) -
#29710 jóéjt,miért? -
#29709 jóccak! holnap irány Sm! csak azt nem tudom h érek le:S -
#29708 köszi. -
#29707 grat!!!! -
#29706 hát amúgy nem volt rossz futam,igaz buktam vagy 20secet de 5th-re behoztam,drazi meg winnelte,és igy 14pontot szereztünk,tboy megcsak 4th lett.így mekire is feljöttünk 3ptre és dranzi meg vezet 3pt-al -
#29705 SPACE B+!!:)
hanyadik lettél Peetieee? -
#29704 kb :D
most az van,hogy aki 5x elhagyja a pályát mind a négy kerékkel,tök mind1 h időt veszít-e vele az - pont ,vagy időbüntetés már nem is tudom:S -
#29703 mindentellehetképzelni,bártomiboyelégjóottéshátmivelőaligavezetőnekinyernikéne,merthanemakkorérdekelsszabályoklépnekéletbe.) -
#29702 hátezvanPeetsajnálomhogyilyenlettazottanilégkörremélemazértlegalábbDranzermegnyeri ismétabajnokságot :) -
#29701 ez a liga egy szánalom,komolyan... na mind1,mindenki beleköt mindenkibe.
cromwell lassul egy hatalmasat a visszafordító utáni gyors bal jobbosban,erre szépen bekacsázik elém az ideális ívre,én meg fékezzek hatalmasat és rántsam ki az autót,h ne menjek neki... hát nc,egyszer nyert véletlen,nagy arca lett... utána véletlen kilöktem,semmi kedvem nem volt megvárni,amiért ilyen szemét volt velem,de akkor meg úgyis megóv,szóval mind1... már csak hat futam kb:S -
#29700 biztos agyongyakta magát:D
büntess Tomi!!! -
#29699 oks, hát sok sikert, addig én amit tudok készitgetek -
#29698 re.
phu,esélytelen ez a futam,tboy mindenkitől gyorsabb majd egy seccel :S
én 8.vagyok a practiseon de a második kb 2-3tizedre van...
free,öt és félhat körül tudok csak jönni,ezen a futamon már el kéne indulnom :S -
#29697 .
.
aha,biztos jó volt -
#29696 eléggé:) -
#29695 re.
hát igen,nem kissé :))) de azért jól ment.bár sztem igy gyorsan kopik a motor... -
#29694 hello
Balázs (Zsófy bátyja)
Ági meg Zsófy puszilkózott:DDD -
#29693 regg
ki vezet jól?vagy mi?:) -
#29692 re
jól vezet mi?:) Hát én igazából sajnálom az autót, mert qrvára nem erre van tervezve:SSS -
#29691 omg
na ezzel búcsúztam.zsófy ezt mutasd majd meg engösznek :DD -
#29690 re.
zsófy nagyon köszi,az adósod vagyok:)
majd ma délelőtt folyt köv.addig is éjt mindenkinek:) -
#29689 majd:).remélem tavasszal sikerül rászánnom magam:) -
#29688 vhogy úgy:)) bár nem a legerotikusabb fogások :D -
#29687 te mikor mész már jogsizni? -
#29686 nem is nagyon kell tudni:) -
#29685 sztem vkin szivesen alkalmaznád:D (bár nemtom h mik is ezek pontosan:D) -
#29684 uh,hát én azt nagyon nem szerettem... vhogy az orvosi dolgok távol állnak tőlem,de a rautek és a heimlich féle müfogásra még emlékszem :D -
#29683 ja, hát biztos ana menstruált:)) -
#29682 Köszönöm a gratokat:) Peet, én is épp az átlagos cuccot a felvételihez akartam irni érvelésnek!
Jajj, de nincs kedvem elsősegély tanfolyamra menni:( -
#29681 igaz:) -
#29680 megint? még mindig:) -
#29679 reggelt bryanos.
hát ehhez érdemben nemtudok hozzászólni,de nekem a Sharapova jobban tetszik:))
amúgy hamiltonnak megint nagy a szája... -
#29678 francba!
Sikoly Sharapova megverte Ana-t -
#29677 reggelt
ja, baro lesz, tedd rá bátran! -
#29676 éjt -
#29675 semmigond.igazából ezt úgy könnyü megitélni ha látja az ember. nem lenne gond,ha felirat felmenne arra az alkatrészre,de nem.igy olyan természetellenes.nahát majd megoldjuk.
Free! ha lecserélném,akkor egy FreeZsófy felirat az jó lenne? :) -
#29674 'éjt! -
#29673 ok,nemtudtam h ez az oka