F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát magyarul.
Leszedem a Frapsot. Felteszem, belépek a játékba és elinditom azt a Replayt amit aviba kiraknék, és ez rögziti? Majd kilépek elinditom egy Movi makerrel és ott mi a tehendõ? Mivel aviba lesz nem? Akkor hogy csinálsz belõle picit?
Leszedem a Frapsot. Felteszem, belépek a játékba és elinditom azt a Replayt amit aviba kiraknék, és ez rögziti? Majd kilépek elinditom egy Movi makerrel és ott mi a tehendõ? Mivel aviba lesz nem? Akkor hogy csinálsz belõle picit?
Downhill!!
nem, sajnos nem. De ezt a fájlt beteszed egy windows movie maker, vagy vegas vagy adobe premiere programba, õ lementi szépen ilyen 40-50mb-ra, pindura szépség vesztéssel csak.
T.T.
ÁÁ! Az nagyon sok!... Nem lehet valahogy ugy átkonvertálni a VCR filét, hogy Windows media player megnyitja? Olyanra gondolok mint az mp3 wma. Hogy csak más kiterjesztést add neki.
Downhill!!
próbáld ki...de elõre szólok, h elég nagy fájlokat készit..szóval olyan 30-40mp ... 5-600 megádba is kerülhet😊
T.T.
THX.. Rákerestem Isohunton van egy full versios téma.. Remélem az nem kapcsol le 30 secnél!
Downhill!!
fraps
lehet h csak 30mp-s...vagyis 30mp jelenet után kikapcsol. Elvileg lehet vhogy regelni, de faszom tudja már h
lehet h csak 30mp-s...vagyis 30mp jelenet után kikapcsol. Elvileg lehet vhogy regelni, de faszom tudja már h
T.T.
És erre hogy keressek rá? Torrentrõl szedném le, de ha ezt beirom minden szart kihoz.. Szóval tudnál valami konkrétabbat?
Downhill!!
Ti szoktatok videokat csinálni. Nem tudtok ajánlani egy olyan progit ami VCR filét át tud alakitani Avi vagy WMV formátumra?
Downhill!!
Ja én is ellene szurkoltam! Ja és nagyon jól jött a végén a sárga.. Mivel majdnem elkapta még Kyle is! De hála istenneke elöbb intették be a sárgát mint megelõzte volna.. Szóval 3-dik lett de nem rajta mult! Kicsit elgumizták a végét.. Egész versenyen pedig nagyon meggyözõ volt. Na mind1.. De kevés az az 50 pont! van még 5 futam.. És ahogy ismerjük Jhonson nem fogja megtenni azt a sziveséget hogy ront. Szóvallll.. Hát nagyon nem lesz könnyü.
Downhill!!
nem fogják,szerintem.
más: kár hogy tegnap johnson nyert😊) rég szurkoltam így ellene,jó lenne ha Miami elõtt is lenne egy kellemes 50pontos elõny,de felõlem lehetne 180 is😄D
más: kár hogy tegnap johnson nyert😊) rég szurkoltam így ellene,jó lenne ha Miami elõtt is lenne egy kellemes 50pontos elõny,de felõlem lehetne 180 is😄D
The only speedometer is in your head.
Petya.az utóirattal teljesen egyetértek,tényleg nemtudom mit akarnak,Hamiltont lazán kizárhatták volna Japán futamról veszélyes vezetés miatt,itt is kaphatott volna rajthelyest a gumik miatt,a kémügy miatt kizárhatták volna az egyéniböl,mert a komplett autójuk egy nagy csalás,és ezután még õk fellebbeznek,nagyon remélem h az FIA röhögve fogja elutasítani... Nemtudom milyen fényt vetne az f1re,ha egy csapat pilótája lenne a bajnok,akik végigcsalták az évet,adatokat loptak,és még ígyis kikaptak a pályán,de mégis visszaadták nekik...
Hivatalos:
A BMW és a Williams csapatokat nem büntetik meg annak ellenére, hogy az autóikban használt üzemanyag hõmérséklete nem felelt meg a szabályoknak.
Mindkét csapat esetében a verseny során vett üzemanyagminták hõmérséklete a megengedettnél alacsonyabb volt.
Joe Bauer, az FIA technikai delegáltja elmondta, hogy a négy autó esetében az üzemanyag hõmérséklet 12-14 celsius fokkal volt a környezeti hõmérsékletnél alacsonyabb, miközben a Forma-1 szabályzatának 6.5.5 cikkelye kimondja, "Az autókban az üzemanyag hõmérséklete legfeljebb 10 celsius fokkal lehet alacsonyabb az üzemanyagot körülvevõ hõmérsékletnél".
Azonban hosszas mérlegelés után az interlagosi versenybírók úgy döntöttek, nem büntetik meg a csapatokat. Ezzel megerõsítették, hogy a Brazil Nagydíj végeredménye hivatalos.
Ez azt jelenti, hogy Kimi Raikkönen hivatalosan a 2007-es év világbajnoka.
Viszont a gyökér Mclaren felllebez a döntés ellen!. Na most ez milyen? Egész évet végig csalták. Kiderül hogy a Hungaroringen is szabálytalan autóval menetek. Az esõs futamon nem büntették meg a szabálytalan Hamiltont, A kémügy, és még sorolhatnám! És ezek után fellebeznek😄 Hogy mekkor egy féreg csapat ez!!!
A BMW és a Williams csapatokat nem büntetik meg annak ellenére, hogy az autóikban használt üzemanyag hõmérséklete nem felelt meg a szabályoknak.
Mindkét csapat esetében a verseny során vett üzemanyagminták hõmérséklete a megengedettnél alacsonyabb volt.
Joe Bauer, az FIA technikai delegáltja elmondta, hogy a négy autó esetében az üzemanyag hõmérséklet 12-14 celsius fokkal volt a környezeti hõmérsékletnél alacsonyabb, miközben a Forma-1 szabályzatának 6.5.5 cikkelye kimondja, "Az autókban az üzemanyag hõmérséklete legfeljebb 10 celsius fokkal lehet alacsonyabb az üzemanyagot körülvevõ hõmérsékletnél".
Azonban hosszas mérlegelés után az interlagosi versenybírók úgy döntöttek, nem büntetik meg a csapatokat. Ezzel megerõsítették, hogy a Brazil Nagydíj végeredménye hivatalos.
Ez azt jelenti, hogy Kimi Raikkönen hivatalosan a 2007-es év világbajnoka.
Viszont a gyökér Mclaren felllebez a döntés ellen!. Na most ez milyen? Egész évet végig csalták. Kiderül hogy a Hungaroringen is szabálytalan autóval menetek. Az esõs futamon nem büntették meg a szabálytalan Hamiltont, A kémügy, és még sorolhatnám! És ezek után fellebeznek😄 Hogy mekkor egy féreg csapat ez!!!
Downhill!!
grat kimi, hajrá Talma, uccsó az nemizgat 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
jA!! Most Gordon vezet! Mostmár csak az kell hogy Talma a 125-ben Gordon NASCARBAn és végem van!!! Grat Kimi és gogo Talma és Gordon!
Downhill!!
hehehehe,szar mekik,jól megszivták😊) alonso lassú volt nagyon,hamilton meg felesleges kockázatot vállalt,de úgyis ráfogja vkire majd....
ezt a hsz-t karcsinak küldöm,volt amikor nem utáltad csobit?😊)))
"Bocs kösz...😄Nahh azt szeretném mondani hogy innetõl fogva én csak remivel és csobbal fogok beszélgetni mert én nekem az idegrendszerem nincs ilyen balhékra felkészitve!Sajnálom...persze a liga szabályait betartva fogok nyilatkozatot irni minden verseny után és persze a pályán is ugy fogok viselkedni mint eddig....hozzá teszem minardi private teszt van/lesz mindörökké és ezen a néven:Nem Teszt nap Freedomra gyúrok....köszönöm"
pedig ezt te irtad😊)
"Bocs kösz...😄Nahh azt szeretném mondani hogy innetõl fogva én csak remivel és csobbal fogok beszélgetni mert én nekem az idegrendszerem nincs ilyen balhékra felkészitve!Sajnálom...persze a liga szabályait betartva fogok nyilatkozatot irni minden verseny után és persze a pályán is ugy fogok viselkedni mint eddig....hozzá teszem minardi private teszt van/lesz mindörökké és ezen a néven:Nem Teszt nap Freedomra gyúrok....köszönöm"
pedig ezt te irtad😊)
csak azért h f1cvel mennyek még😊 Lehet hiányozni fog. De természetesen nem állok senki útjába. Nem indulok, nincs semmi probléma belõle.
más1:Groove Kávöridzs: 21st centur
más2: hajrá😊 3 ember kell.
más1:Groove Kávöridzs: 21st centur
más2: hajrá😊 3 ember kell.
T.T.
én nem mondtam,hogy ne jelentkezz,csak kettö dolgot nem értek ezzel kapcsolatban: elsö,két-három hete az egészet leszóltátok h szar. második,chlben is viszonylag mondhatni hogy eléggé sikeres vagy,milyen kihivás lenne ez? semmilyen sztem.Igazából azért hoztunk nyilvánosságra ezt dranzival,hogy itt megyünk,h nekünk szurkoljatok,persze lehet az zavaró,hogy nem nyerünk meg mindent,hát ez sajnos viszont miattam van... ezért ajánlottam fel,hogy nyugodtan mehetsz a helyemen,viszont akkor végig kell csinálni az évet.
más1: vki tudja magyar vidi elsö számának címét? intro utánit.
más2: lassan kellene egy új banner 😊 lesz rajta egy ferrari,egy mclaren és egy BMW.
más1: vki tudja magyar vidi elsö számának címét? intro utánit.
más2: lassan kellene egy új banner 😊 lesz rajta egy ferrari,egy mclaren és egy BMW.
hm,oks,viszont akkor valószinü -1team,nemtudom dranzer abbahagyja-e de beszéltünk erröl,és neki sem tetszenek,az f1chl top pilóta vagyok és belépek,majd félgázzal megverek mindenkit,de elötte két héttel leszóltam az egész ligát.ezt most nem kifejezetten csak rád értem.mi azért léptünk be,hogy küzdhesünk a csapat és egyéni cimért,de mondjuk ha belépsz karesszel akkor erre maradt semmi esély,engem nem zavar,mert nem mondom h ne gyertek,de viszont akarok két ligában szarrá vereti magam.tehát marad chl akkor.
hello!
Dehogy indulok...ha nem engedi hát nem, engem nem nagyon érdekel. Csak úgy funból akarok menni.
Dehogy indulok...ha nem engedi hát nem, engem nem nagyon érdekel. Csak úgy funból akarok menni.
T.T.
Free,indulj akkor az én helyemen tpf1ben,komolyan.én visszalépek akkor.
a festéshez annyit:
a számozás sztem jó ötlet.abban viszont igaza van Peetnek hogy mondjuk Igli vagy akár õ is jobban megérdemelné a 6-ost mondjuk.
a sisakhoz:hát ez elég necces.lehet h most én is vmi speckót akartam volna,de én aztán frankón megvok így is,tehát nekem nem lételemem ez.meg jó ez a Kubica sisak.
a számozás sztem jó ötlet.abban viszont igaza van Peetnek hogy mondjuk Igli vagy akár õ is jobban megérdemelné a 6-ost mondjuk.
a sisakhoz:hát ez elég necces.lehet h most én is vmi speckót akartam volna,de én aztán frankón megvok így is,tehát nekem nem lételemem ez.meg jó ez a Kubica sisak.
ups and downs
Bryanos! Qual után indulj el hozzánk, aztán pókerezünk egy jót! jön Peet is, meg Zsófyetta is.
T.T.
ja,de pont te akarod csak csinálni... legalábbis én mástól nem hallottam eddig még.
de közösen csináljuk, akkor fele munka, számozást meg kéne csinálni, többi nem érdekes. ennyit meg nem nehéz megcsinálni.
T.T.
erre mindenképp válaszolnom kell úgyérzem,tudom Bryannek már a könyökén jön ki az egész,nem tehetek róla,most nem én eröltetem a dolgot.
szóval,a helyzet a következö,tavaly ugyebár úgy volt,hogy mindenki megcsinálja magának,ám nem csinálta senki,és nem lett volna az egészböl semmi,ha én nem csinálom meg,viszont hideget és meleget is kaptam miatt,gyakorlatilag éjszakába nyúloan csináltam,hogy miért? hogy nektek tetszen,megérte? semmiképp. de megmondom miért.Reminek csináltam egy nagyszerü sisakot,és végigmente vele az évet? Dehogyis. Megérte vele szenvedni? Nem hinném... Szóval azaz igazság,hogy konkrétan semmi kedvem ehhez,hogy megint átfessek 22autót,mert a társaság úgyse értékeli,és már elnézést,de ez kb igy van.Félre ne értsetek,a rajtszámozással én is egyetértek,mert igy legalább meglátszik,hogy ki dolgozott keményebben az elözö évben,legalább igy látszik,ez tény.Viszont ebben is vannak olyan dolgok amikkel nem értek egyet,pl Remi a fél évet kihagyta,tény,hogy többet készült,de a felénél megunta,akkor Ö jobbat kap mint mondjuk igli,aki végigcsinálta az évet? szóval ezzel itt nem értek egyet.De nekem végülis mindegy,hogy 6os vagy 10es vagy 8as kocsi,de a 6os szépen néz ki az autón nagyon,mármint az originalt,és olyat nemtudok csinálni 10esbe vagy 8asba. A másik,semmi kedvem ezekhez az egyéni kérésekhez,tök jó,hogy mindenki lead mindent,és majd úgyis itt van Peet aki megcsinálja,hát jelzem fognak nézni nagyot,mert tényleg nem fogok vele egyáltalán törödni,mert nem érzem úgy,hogy megérné... Pláne,úgysincsen kedvem neki állni,hogy még a sisakot is elveszik... mert én nem azért megyek vele,mert jól néz ki a helmet,hanem mert kiminek drukkolok,na mind1,hát röviden,nem is,kiccit hosszabban ennyi lenne.nyugodtan be lehet másolni ligafórumra is,nagyon ne hirdessétek ezt a patchet,mert én idén nem fogok vele semmit csinálni,egyedül meg sztem sok lesz neked.De ha megcsinálod,akkor soksikert kivánok,és ezesetben egy kocsit a Ferrari átszámozását elvállalom,semmi mást.Sorry,de ebböl elegem lett az idei év alatt.
szóval,a helyzet a következö,tavaly ugyebár úgy volt,hogy mindenki megcsinálja magának,ám nem csinálta senki,és nem lett volna az egészböl semmi,ha én nem csinálom meg,viszont hideget és meleget is kaptam miatt,gyakorlatilag éjszakába nyúloan csináltam,hogy miért? hogy nektek tetszen,megérte? semmiképp. de megmondom miért.Reminek csináltam egy nagyszerü sisakot,és végigmente vele az évet? Dehogyis. Megérte vele szenvedni? Nem hinném... Szóval azaz igazság,hogy konkrétan semmi kedvem ehhez,hogy megint átfessek 22autót,mert a társaság úgyse értékeli,és már elnézést,de ez kb igy van.Félre ne értsetek,a rajtszámozással én is egyetértek,mert igy legalább meglátszik,hogy ki dolgozott keményebben az elözö évben,legalább igy látszik,ez tény.Viszont ebben is vannak olyan dolgok amikkel nem értek egyet,pl Remi a fél évet kihagyta,tény,hogy többet készült,de a felénél megunta,akkor Ö jobbat kap mint mondjuk igli,aki végigcsinálta az évet? szóval ezzel itt nem értek egyet.De nekem végülis mindegy,hogy 6os vagy 10es vagy 8as kocsi,de a 6os szépen néz ki az autón nagyon,mármint az originalt,és olyat nemtudok csinálni 10esbe vagy 8asba. A másik,semmi kedvem ezekhez az egyéni kérésekhez,tök jó,hogy mindenki lead mindent,és majd úgyis itt van Peet aki megcsinálja,hát jelzem fognak nézni nagyot,mert tényleg nem fogok vele egyáltalán törödni,mert nem érzem úgy,hogy megérné... Pláne,úgysincsen kedvem neki állni,hogy még a sisakot is elveszik... mert én nem azért megyek vele,mert jól néz ki a helmet,hanem mert kiminek drukkolok,na mind1,hát röviden,nem is,kiccit hosszabban ennyi lenne.nyugodtan be lehet másolni ligafórumra is,nagyon ne hirdessétek ezt a patchet,mert én idén nem fogok vele semmit csinálni,egyedül meg sztem sok lesz neked.De ha megcsinálod,akkor soksikert kivánok,és ezesetben egy kocsit a Ferrari átszámozását elvállalom,semmi mást.Sorry,de ebböl elegem lett az idei év alatt.