F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okés,hát majd meglátjuk,lehet csatlakozok,attól is függ,hogy hol lesz,ha valencia akkor tutira😊)
The only speedometer is in your head.
most még nem,holnap zárt helyi,tanulgatok még du-án kicsit,estefele sztem abszolválok pár karikát😊))
T.T.
Huhh.. Akko jó hogy nem mentem! A Titanicra akarok kimenni majd. Na akkor jó tesztet!
Downhill!!
igy van 1500Ft volt...majd teszek fel képeket és linkelem😊 csak most hamarosan teszt lesz.
T.T.
azt hiszem a diák beugró olyan 1500 pénz körüli,tehát neked kicsivel többet kellett volna fizetni
re.kipróbáltam kicsit ezt Watkins Glen pályát rFben,eszeveszett jó kis track,lehet menni rendesen,260alû ritkán mentem.
Jaja! És ráadásul Ferraris! Szóval nekem is õ a kedvenc Schumi után.
Most mondták be 22%-al csökkent a nézetsége az f1-nek Németországban😄
Most mondták be 22%-al csökkent a nézetsége az f1-nek Németországban😄
Downhill!!
hááát azért sztem nem jobb tõle. Sõt alonso jól meghúzta magát az utóbbi idõben. Hamiltonnak ritka nagy lett a pofája...de legalább kikapott, ez a jó dolog.
T.T.
Persze ez igaz.. Sok mindenre rá kell jönni. Egyenlõre csak a replayt egy az egybe felvettem aztán abból kivágtam 4 percet. Csak azért mert elég durva csata volt.. Ezt mutattam meg a race topikba.. De majd megtanulgatom használni faszán..
Hamiltonnal kapcsolatba meg én azt gondolom, hogy 100x jobb mint Alonso. De mind2 lelöném😄
Hamiltonnal kapcsolatba meg én azt gondolom, hogy 100x jobb mint Alonso. De mind2 lelöném😄
Downhill!!
lelõném azt a köcsögöt...
Belekell jönni, nem lehet rögtön oscar dijas moviekat késziteni.
Belekell jönni, nem lehet rögtön oscar dijas moviekat késziteni.
T.T.
Hát ja én is ilyesmit érzek! Megnézném hogy õ mit gondol.
(ja müködik ahogy elmondtad, Persze még béna vagyok vele de lesz ez jobb is!)
(ja müködik ahogy elmondtad, Persze még béna vagyok vele de lesz ez jobb is!)
Downhill!!
Szia Dranzi<#integet2>#integet2>.szerintem már rég aludt,amikor én belinkeltem.
Szóval leirom akkor úgy mindent😊
Felteszed a gépre a FRAPS-et. Beállitasz mindent. Melyik gombra kezdje a felvételt, és persze ugyanazzal a gombbal állitod meg. Szóval elinditod a frapset, belépsz mondjuk (példa) rFactorba. Ott igaz Replay Fridge betöltöd a replayt. Rátekersz ahol kell, megnyomod a felvételt gomb felveszi, nagyon baba. Megvagy amivel megkell h legyél.
Megvan mondjuk a Movie Maker igaz, mert alap XP progi. Elinditod, szépen beimportálod a fájlokat. Teszel alá zenét ha akarsz, átmeneteket a videókhoz, feliratot stb. Aztán mittom én ott hogy van, de van ilyen lementõ részleg. Beállitod h milyen minõségben, mekkora képfelbontás stb. Elkezdi menteni (az h mennyi idõ alatt menti le sok mindentõl függ...gép erõssége/minõség/nagyság), szóval ez kész vagy csinál õ ebbõl egy avi fájlt passz mekkora méretben. Nekünk az f1chl videók 200-300mega...15-20perc kb. felirattal, zenével, minden szarsággal együtt.
Felteszed a gépre a FRAPS-et. Beállitasz mindent. Melyik gombra kezdje a felvételt, és persze ugyanazzal a gombbal állitod meg. Szóval elinditod a frapset, belépsz mondjuk (példa) rFactorba. Ott igaz Replay Fridge betöltöd a replayt. Rátekersz ahol kell, megnyomod a felvételt gomb felveszi, nagyon baba. Megvagy amivel megkell h legyél.
Megvan mondjuk a Movie Maker igaz, mert alap XP progi. Elinditod, szépen beimportálod a fájlokat. Teszel alá zenét ha akarsz, átmeneteket a videókhoz, feliratot stb. Aztán mittom én ott hogy van, de van ilyen lementõ részleg. Beállitod h milyen minõségben, mekkora képfelbontás stb. Elkezdi menteni (az h mennyi idõ alatt menti le sok mindentõl függ...gép erõssége/minõség/nagyság), szóval ez kész vagy csinál õ ebbõl egy avi fájlt passz mekkora méretben. Nekünk az f1chl videók 200-300mega...15-20perc kb. felirattal, zenével, minden szarsággal együtt.
T.T.