F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj Te Juvika én úgy örülök hogy veled leszek jövöre😊 Most Gattira ugy felkaptam a vizet hogy szerintem még ember nem volt a a földön akire ennyire haragudtam volna.Szóval még egyszer sorry a hangnemért nem nektek szánom hanem annaka Sudri idiótának. Jahh és hiányoztok nagyon mert nicns netem és most is volt kb 20 percem hogy itten irogassak nektek😊 SZóval cupikálok mindenkit!! És nagyon nagyon vigyizzetek magatokra. Jahh látom már mennek rFactor tesztek én meg kimaradok a jó ból😊 De legalábba REmsusom örülhet hiszen eljött az õ ideje😊😊 Nahhh smaccantok mindekit sziaaaztok😛
Bryan: küldjé zenét a vidihez, ha már Te akartad vmennyire csinálni😊 de vmi tényleg normálisat.
T.T.
Peet: megvan a photoshoppan h kell sisakot könnyen késziteni, a számozás is, a konvert is, a kocsi nézõ is...
Hamarosan akkor összeülünk...oks?
Hamarosan akkor összeülünk...oks?
T.T.
Hali rövid leszek és tömör. Gattinak válaszólnék az óvás topica.légyszi vki másolja majd oda át,csak mert ott vmiért nem marad bejelentkezve.szóval.
Gatti:kurvára leszarom hogy mit óvogatsz rajtam és azt is leszarom hogy ha kapok büntit.de egy vmit ne felejts el a liga legszánalmassabb embere vagy az én szemembe.te óvogatod itt a népet egy pinduri kocért, (egyébként azt is leszarom mekkora volt,azt sajnálom hogy nem baszódtál bele a falba és nem estél ki a gecibe.)amikor rajt balesetet rajt balesetre halmozol.de tudod mit ha egy figyelmeztetésnél többet kapok azt most elmondom hogy braziliába max két körig jutsz.jahh és még vmi egyszerüen egy szánalmas görény vagy.
Légyszi másolja ezt át neki vki.elöre is köszönöm.jahh és senki ne jöjjön azzal hogy túl durva én ezt nem fogom.jó éjt cupp
Gatti:kurvára leszarom hogy mit óvogatsz rajtam és azt is leszarom hogy ha kapok büntit.de egy vmit ne felejts el a liga legszánalmassabb embere vagy az én szemembe.te óvogatod itt a népet egy pinduri kocért, (egyébként azt is leszarom mekkora volt,azt sajnálom hogy nem baszódtál bele a falba és nem estél ki a gecibe.)amikor rajt balesetet rajt balesetre halmozol.de tudod mit ha egy figyelmeztetésnél többet kapok azt most elmondom hogy braziliába max két körig jutsz.jahh és még vmi egyszerüen egy szánalmas görény vagy.
Légyszi másolja ezt át neki vki.elöre is köszönöm.jahh és senki ne jöjjön azzal hogy túl durva én ezt nem fogom.jó éjt cupp
most kinéztem én is egy kicsit,sikerült volna a 13,0,de pont az utsó kanyart fékeztem el alaposan😊)) nembaj,jó ez😛
The only speedometer is in your head.
torrent,növéred fent van egy két helyen,ahonnan lazán le lehet tölteni a gamét😊
The only speedometer is in your head.
JUjjjj ezt régen nagyon imádtam😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
ups and downs
Hát én is ezt kérdezem mi másról😄?
Na tisztázzuk le: videóról beszéltek?😛
ha ütõset akarsz:
Rammstein-Stein um stein
"draußen wird ein Garten sein,und niemand hort dich SCHREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIII!!!!"😊
Rammstein-Stein um stein
"draußen wird ein Garten sein,und niemand hort dich SCHREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIII!!!!"😊
ups and downs
de igenis szoktam nézni, csak te nem szoktál odaengedni a géphez, jó???!!!
Fáj a hátam!!!
Fáj a hátam!!!