44995
F1CHL - Retro
-
#29672 aha:S mert ez a voda ez télleg gáz ott :S
lehet megcsinálom még... -
#29671 ja, na mind1:S
jó éjt -
#29670 ja hogy ezért akartátok...ezt nemtudtam -
#29669 igen,ezért akartam odairni a mi nevünket :S
mármint te kocsidra a tiédet enyimre az enyémet -
#29668 király, bár az a vodafone felirat téllég gáz, de most már mind1, jó lesz ez -
#29667 Free,kocsi ilyen lenne:
Bridgestone feliratot leszedtem,azért került a szárnyra a chl,mivel ugye a gumi michelin.
vélemény?:) -
#29666 jah,és természetesen gratulálok Zsófyetta remek átlagához:)) -
#29665 nekem tök mindegy.én mindenhogy király vagyok:DD -
#29664 igen ez előfordulhat.csak továbbtanulásnál hátrány a sok kettes,a kevesebb pont miatt. -
#29663 sztem meg qrvára nem számit. Lehet vki 2sel ment át mindenhol aztán sikeresebb mint aki tiszta 5sel...
Nekem se volt egy hú de fasza átlagom, de elértem amit akartam! -
#29662 ez így nem teljesen igaz:) -
#29661 huh,az igen,gratula zsófy,nekem csak kb 3,8körüli lesz:) aztán lehet nem :) de mostmár tuti 3fölött leszek :D -
#29660 grt az átlaghoz, még jó h semmit se érsz vele :) -
#29659 na,ezt most érelmezem -
#29658 Csapd, le nyugodtan, már megszoktam!
Nem ordibálok veled, hisz nemtudod, milyen mikor olyat irsz vkinek, amivel kicsit megbánthatod...
Lehet, hogy égett, az nem hat meg, de akkor hogy éghetett régebben... -
#29657 ez jó magaslabda, de inkább nem csapom le, mert még ideges leszel, ahogy most is:)
NA JÓ AKKOR MONDOM HA MÁR ITT ORDIBÁLSZ VELEM!
Szted nem égett a fejem mikor először találkoztál a többiekkel és bemutattalak?:) -
#29656 Akkor lehet keresni mást... Csak vigyázz, nehogy bemutatsd a haverjaidnak, mert akkor te is nagyot égsz, h milyen csajod van. Végülis... ma kaptam ki a félévit (nem vok megelégedve vele), de csak 4,82-es az átlagom... Pusz! -
#29655 fő az optimizmus :P -
#29654 áhh nem,rF-ben látom majd eleget:) -
#29653 persze.Nem kell akkor a Kubis?:) -
#29652 Peet,ha van Sutil-os akkor azt nekem be tudod rakni majd?Ha nincs akkor mindegy. -
#29651 copy that. -
#29650 nem oder, hanem order, és kimi08 -
#29649 na elkezdem a skincsomagot,ma meg kéne csinálni a mekit teljesen:)
Free,akkor Kimi08 helmet? vagy Kimi 07 vagy MS? oder?:) -
#29648 meg, idehozott a vonat -
#29647 csak vicceltem. -
#29646 köszönöm szépen -
#29645 -
#29644 kurvaaa élet!!!! üüüü -
#29643 tunnnddddiii bünddddiiii megjööööötttéll???:DD -
#29642 grt grt -
#29641 Bryan:
Spanyol
USA -
#29640 nagyon köszi,optimális eredmény született. -
#29639 Hehe:DD
végülis igaza van -
#29638 uhh hirtelen úgy láttam,hogy "sajnálom a picit" :DDD -
#29637 hát ez lol:D
Barrichello az autosport.comnak adott interjúban elmondta, az RA108 jobb ugyan, mint a tavalyi, de beismerte, egyéb túl sok hozzáfűzni valója nincsen: "Nem tudok sok jót mondani róla. Könnyű azt mondani, hogy jobb, mint a másik, mivel az előző szörnyen rossz volt."
"Itt-ott voltak kisebb problémáink a szerdai napon, de apró dolgokkal kellett csak foglalkoznunk. Kezdetnek nem rossz, majd meglátjuk, hogyan alakul tovább"- mondta Barrichello, miután a szerdai teszten a 16. (utolsó előtti) helyen végzett, 3,5 másodperccel lemaradva az éllovas Kimi Räikkönentől. A brazil ugyanakkor csatlakozott a többi pilóta véleményéhez, szerinte sincs sok jelentősége a teszteléskor megfutott köridőknek.
"Biztos vagyok benne, hogy ez az autó jobb, mint a 2007-es, már csak azért is, mert annál nehéz rosszabbat csinálni"- ezt már a Gazzetta dello Sport riporterének válaszolta. "Néhány fennakadásra számítottunk, mert a 2007-ben az autó nem volt elég stabil fékezéskor, de úgy tűnik, hogy ez a probléma most már nem áll fenn. A köridők lassúak voltak, mert az első napon nincs értelme nagyon hajtani"- árulta el Barrichello, aki azt is hozzátette, hogy jelenleg egy új aerodinamikai csomagra várnak. -
#29636 lool Kiesett Federer!:S:S sajnálom picit:(( -
#29635 re
grt Peet! -
#29634 Peet: kéne még a hex mod a tárhelyre, de este most nem müködött..murfnak akadt gondja vele
jó éjt -
#29633 igen :DD