F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól játszanak, de a Lyon nem csinál semmit.
sokkal jobb volt a Barca-Inter, mindketten fociztak...itt csak egy csapat van....
Mind1, alszok én, majd zúzz már egy eredményt légyszives még az este. Alvó módban lesz a telóm
sokkal jobb volt a Barca-Inter, mindketten fociztak...itt csak egy csapat van....
Mind1, alszok én, majd zúzz már egy eredményt légyszives még az este. Alvó módban lesz a telóm
T.T.
Nem tudok objektív lenni, én izgulok végig 😄.Amúgy nekem tetszik a meccs, fõleg a németek játéka 😊.
ups and downs
hát nem vmi jó meccs....
Bayern továbbjutott ez 100%
Megyek inkább aludni, holnap irány Dombóvár, este Siófok.
Bayern továbbjutott ez 100%
Megyek inkább aludni, holnap irány Dombóvár, este Siófok.
T.T.
2-3. olvasásra nagyjából sikerül felfogni...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
Budapest-Pécs autópályán
50mp környékén milyen egészségeset káromkodik a csávó😊 Hajrá Magyarisztán!😊
50mp környékén milyen egészségeset káromkodik a csávó😊 Hajrá Magyarisztán!😊
T.T.
még a Kókuszban is benne volt az RTL-en.Villámkarrier tényleg, nem is értem miért nem vette meg a MU.Most Rooneyval álompárost alkotnának.
ups and downs
Ráadásul két hétig óriási sztár volt,amíg nem jött a visszavágó😊)
Beckhammel hasonlíthatták.. Nem rég beszéltük öcsémmel, most jött vissza Iránból,a Hévíz csapatához..
Beckhammel hasonlíthatták.. Nem rég beszéltük öcsémmel, most jött vissza Iránból,a Hévíz csapatához..
The only speedometer is in your head.
ja, még néztem is a meccset (2. félidõt), nagyon poén volt.Szerencsétlen MTK, egy pontot azért megérdemeltek volna, mert a végén volt pár helyzetük még.
ups and downs
mint a Béla...tudod a Koplárovics😊) Nem csinált elõtte semmit, rúgott egy gólt az MU-nak, aztán se csinált semmit 😊 De qrva sokan ismerik a nevét.
T.T.
az szép,grt Chelsea. Szerintem is,MU utáljuk,de nagyon...
Viszont az se semmi: MTK-Vasas 2-3
58.percig vezetnek a hazaiak,becserélnek egy játékost,feljön,három percig nem csinál semmit,majd 5perc alatt rúg 3 gólt.Gyakorlatilag 8perc alatt megfordította a mecceet, és ez is maradt a vége. Mondhatni, jó csere volt😄
Viszont az se semmi: MTK-Vasas 2-3
58.percig vezetnek a hazaiak,becserélnek egy játékost,feljön,három percig nem csinál semmit,majd 5perc alatt rúg 3 gólt.Gyakorlatilag 8perc alatt megfordította a mecceet, és ez is maradt a vége. Mondhatni, jó csere volt😄
jha, de 9 simán lehetett vna, ha 1 méterrõl belövi az üres kapuba Malouda.Persze a 7 még gombócból is sok 😊.
ups and downs
az durva volt, mikor a 16oson belül volt 1 védõ és 4 Chelsea játékos.És kihagyták 😄
ups and downs
De feldobtok vmit? vagy mindig nekünk kell? Mivel Bryannel elég sokat beszélünk MSN-nen, igy marad itt, amit csak úgy megemlítünk egymásnak és publikus is.
Na de mind1...
Na de mind1...
T.T.
Szó sincs róla, hogy ne lennétek jók... Én speciel naponta legalább 3x nézek ide fel. De focihoz és futamhoz mit szóljak hozzá? Mióta volt másról is szó?
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Vissza a gyökerekhez 😊)
Azért gratula, de mi sem panaszkodhatunk a 14 fõvel, ha összejön.Misivel nem beszéltem, mert msn-en sose láttam.
Holnap foci 13:00kor.Fél egyre jöhetsz a suli elé, ha nem jött közbe semmi.
Azért gratula, de mi sem panaszkodhatunk a 14 fõvel, ha összejön.Misivel nem beszéltem, mert msn-en sose láttam.
Holnap foci 13:00kor.Fél egyre jöhetsz a suli elé, ha nem jött közbe semmi.
ups and downs
reménykedek én is!😊
F1CL futam: 19en indultunk én 18.ról, nem mentem qual
3 kör volt hátra 9. voltam, támadtam a 8.at, egy megcsúszás, szárny le, majd áthajtásos igy 12. Qrrrva jó volt, ennyien lenni!!! Mennyi elõzés volt...áh király volt!😊
Úgylátszik 3an maradtunk ezen a fórumon, a jányoknak nem vagyunk elég jók....
F1CL futam: 19en indultunk én 18.ról, nem mentem qual
3 kör volt hátra 9. voltam, támadtam a 8.at, egy megcsúszás, szárny le, majd áthajtásos igy 12. Qrrrva jó volt, ennyien lenni!!! Mennyi elõzés volt...áh király volt!😊
Úgylátszik 3an maradtunk ezen a fórumon, a jányoknak nem vagyunk elég jók....
T.T.
ja. Bryan légyszi vedd fel a kapcsolatot vele, mert hétvégén nem leszek, aztán gondolom már a ausztráliai futamra jönne. Csapatot válasszon, szabályzat lényegi részét meg vegye tudomásul. Kérdése van, válaszolj neki vmit, kösssszi! Majd azért beszélek vele én is.
T.T.
Free, MisiX msn-je, ha esetleg már nem lenne meg: [email protected]
chaten írt,hogy jönne mégis õ is
chaten írt,hogy jönne mégis õ is
ups and downs
jó meccs lehetett 0-1rõl 3-1😊
Kíváncsi leszek a visszavágóra,a Barca szerintem nehéz helyzetbe hozta magát,de nem megoldhatatlan a dolog,viszont arra vigyázniuk kell,hogy ne nagyon kapjanak gólt.
Én örülnék az Inter-Bayern döntõnek,és az utóbbi végsõ gyõzelmének.
Kíváncsi leszek a visszavágóra,a Barca szerintem nehéz helyzetbe hozta magát,de nem megoldhatatlan a dolog,viszont arra vigyázniuk kell,hogy ne nagyon kapjanak gólt.
Én örülnék az Inter-Bayern döntõnek,és az utóbbi végsõ gyõzelmének.
túr szerint épp nem dolgozok a BL döntõ napján, ha tényleg igy van, meg kell nézni vhol közösen. Aztán egy jó meccsen, gyõzzön a jobbik (nem a politikai pártra gondolok 😊 )
T.T.
hát itt van ilyen lehetõség hogy Boot DVD, de az vmi IMA fájlt akar, kiírom úgy, aztán hátha.
ups and downs
mert a deamon kezeli az iso fájlt. Na de ha lesatuzod a C:\-t akkor már nem tudja kezelni. Asszem
T.T.