44995
F1CHL - Retro
-
#43515 meccseken szokták énekelni, különböző szövegekkel -
#43514 :DDD kurvanagy -
#43513 Kutyus:
-
#43512 Itt jobb szélen aki dobol, vagy inkább ütöget, nagyon beleéli magát :))
Plusz,a amit énekelnek is nagyon ismerős,de nem ugrik be. -
#43511 1:30tól találtok vmi furcsát?:) -
#43510 egy jó kis hónalj szőrzet jól jönne a képre :) -
#43509 úgy lemosták a pályáról tegnap hogy csak néztem, mikor megláttam az eredményt (6-3 6-0) - többre számítottam :S
kösz a képet -
#43508 Ana Ivanovic 2010 French open
Ez jó kép lett:P
Átméreteztem háttérképnek,ha kell valakinek:) -
#43507 :DDDD -
#43506 sztem nem:) programozók nemi életét akarja tükrözni.
Először, hogy szopás az egész élet:) utána meg a főnök úgyis seggbekúr ha vmit elrontok :)) -
#43505 ezek vajon véletlen "hibák"?:D -
#43504 seggbe @ :) -
#43503 na még egyet :) -
#43502 Juuujj szerencsétlen, és még gólt is kaptak :S -
#43501 labda!!! ja mégse -
#43500 :D:D Remélem a holnapi vizsgán is ez lesz;) -
#43499 :))) ez jóóó -
#43498 Zseniális reklám:)) -
#43497 de annyit én is nyerek, hogy a bankközi árfolyamon megy a cucc és nem ahogy veszed az eurót. Mert most 280 körül veszel 1et, itt meg 271 volt. Oké, hogy csak 9Ft és ez 90eurónál nem nagy összeg, de azért egy nagyobb utalásnál elég sokat nyersz rajta.
Hamburgban is úgy vettem ki pénzt, hogy ATM-en keresztül. 271el számoltam, miközben itthon 280 felett lehetett csak vásárolni. -
#43496 nemzetközi transzfer, ezért biztos nagyon kell kezelni a zsozsót :) -
#43495 uhh az a kezelési költség pöppet tényleg sok.... Ráadásul még az árfolyamnyereségen is keresnek..... -
#43494 Bank bakker...kezelési költség, legnagyobb vicc. -
#43493 PeetBryan, ment üzi FB-n bammeg! FB-n!:) -
#43492 rohadt tevtes OTP. Igy jóhogy nyereséges, amikor meg válság van, szívják a fogukat,hogy csak 60000000milliárd bevételük a 100000000000millió helyett.
90Eurót átutalok Brno Circuitnak...0,2%ot rátesznek meg még 2200Ft-ot kezelési költségként. Hát most ez nem buziság? Semmit nem csinálnak a pénzzel, csak megnyomnak egy gombot, még azt se aztán átmegy. Ez a rabló bandát Te jessszus isten. -
#43491 süti annyira nem gáz, mert az finom. A trójai már egészen aggasztó is lehet és egyben magyarázata is lehet miért is tünt el a megfelelő tárhely. Elkezdte lehet enni.
Próbálj találni vmi jó erős vírusírtót, nem baj ha 30napos vagy bármi, csak futtasd végig szépen lassan és hátha megtalálja és ki is tudja írtani. -
#43490 Hát lehet,h ezt már nem fogom megtudni... ma sem engedi megnyitni:S:( -
#43489 Hupika... Leszedtem a Vipret, és futtattam... Az nagy gáz, hogy 4 trójait és 5 sütit talált?:S -
#43488 elvileg a System Voluménak 0-nak kell lennie és Nekem engedi rendszergazdaként megnyitni.
Documentsben nincs vmi nagyon elrejtve?
A sys fájlok teljesen okésak. -
#43487 Tegnap ilyet játszottam TCvel... Vagy egy pagefile (sys) kiterjesztésű file, ami 2 giga, egy hiberfil (sys) 1,6 giga, és van egy System Volume Information mappa, amit még rendszergazdaként sem nyit meg:S:( -
#43486 ha meglesz akkor mindenképp jelzek. -
#43485 Oké, csak gondoltam érdeklődöm mi a szitu, 29-ig még van idő :)) -
#43484 ja meg az elején befigyel a vasút :) -
#43483 utalással a helyzet, hogy ma nem volt időm erre, de holnap megoldom. Szakszervezeti választás volt a munkahelyen, aztán bent kellett maradnom.
Holnap megyek és elintézem. Egyébként információm szerint, jó lesz, mert ez az IBAN ténylegesen kell és akkor kártyáról utalom a 90Euro-t. -
#43482 *lehetett :P
Tényleg, utalással mi a szitu? -
#43481 nagyon vicces.Csakhogy én próbáltam követni azt a meccset, ami kellett (merthogy semmilyen fogadóirodánál nem lehet), és ott azt írták hogy 0-0.Sőt, ha jól emlékszem még az SB is kiírta rá hogy Vesztes fogadás.Azóta úgy látszik lőttek 3 gólt :) -
#43480 hehe. Én is pénteken belenéztem a pénztárcámba, 0Ft volt benne, ma belenéztem már volt benne 16e Ft....csak közben voltam egy ATM-nél :)
Gratula! -
#43479 Hát ez marha jó.Még talán pénteken fogadtam 4 meccsre, ebből 3at tudtam h bejött, de a 4-et úgy tudtam h nem.Meg is néztem a számlámat az SB-n, 0 HUF volt rajta.Most belépek, erre 3790 HUF ott van az egyenlegen.Érdekes, de ilyen meglepetések érhetnek :) -
#43478 25 sztem sok. Nekem a Win7 olyan 4gigát foglal, mármint a rendszer fájlok, az hogy a Program Files meg a Windows mappa mennyit foglal, az kitérdel.
Vagy megsérült egy sector a vinyódon (asztali vagy laptop) vagy szépen eszi valami a géped és olyat csinál, hogy rejtett fájlokat csinál. Próbáld meg, hogy az összes mappára Total Commanderben nyomj egy space-t, aztán kiírja, hogy mekkora a mappa mérete vagy mondjuk Windows Intézőben is meglehet ugyanezt csinálni. Aztán ha van valahol kiugró, szépen ki lehet sakkozni merre van, ez már csak logika kérdése.
Ha ezzel megvagy, írj a fejleményekről. -
#43477 Nem normális, de sajnos nem tudok segíteni. :( -
#43476 Szegény kislány, remélem igaza van az apjának.