F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
hozdd el focira egy dvdn

T.T.

antijuve
Free, lenn a Win7, majd szólj h mi légyen

ups and downs

antijuve
kombó, még egy gól kellett vna itt, a többi bejött.20 ezer lehetett vna

ups and downs

Jeff Gordon
93.perces gól... az a kamu,vagy csak a szokásos MU?
Tettél rá vmit?

The only speedometer is in your head.

antijuve
rohadt manchesteri rangadó...@@@@

ups and downs

Jeff Gordon
jó kép

Kimi 5. lett a török rallyn,grt Kimi,ezzel már 14pt-ja

Freedom88
Freedom88
HungaroControl

akit egy picit érdekel a repülés és maga a légiirányítás. Nagyon érdekes videó.

T.T.

antijuve
Szurkolok h felépülj!!Most valszeg gyõzni fogunk :D

ups and downs

Freedom88
Helyzetjelentés Bryan: Javulófélben a combom, de még játékra alkalmatlan.

T.T.

Engösz
Pff...Azok bárcsak így állnának.... Vagy legalább hasonlítanának. ;)

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Freedom88
MÁV-Vasútõr KFT :)

T.T.

antijuve
Új Chelsea mez jövõre.Úgy állnak ott mint egy õrzõ-védõ KFT emberei :D.

ups and downs

Freedom88
köszi

T.T.

Zsófy
Free, jobbulást!

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
és többet nem szólsz :D

ups and downs

Freedom88
miénk volt természetesen. Ott is szóltam természetesen. De tanultam a hibákból :)

T.T.

antijuve
ja nem hallottam :S. tényleg
amúgy volt egyszer a végén hogy vki rábikázta a falra és abból kaptunk gólt.az a mi védõnk volt, vagy az ellenfél játékosa?:D.mert nem emlékszem :D

BenGay:ezt ni.bár nemtom mit használ, ilyen kámforillatú izé :D

ups and downs

Freedom88
szóltam bakker, h engedd...erre beleteszed a fejed...:) Nem baj, látványos mentés volt...
Hát én is remélem...thx
mit?!?!?!?!

T.T.

antijuve
az "öngólt fejelni akaró :D amúgy is, mit kóborólsz a kapuból, tutira a kezedbe fejeltem volna nagyívben :D.
azért remélem hétfõre rendbe gyüssz (illetve minél hamarabb).
próbálj rá BanGeyt rákenni (vagy hogy írják)..

ups and downs

Freedom88
rendületlenül.
Fogalmam sincs igazából. Egyszer kijöttem egy labdára rácsúsztam és a térdem picit aláfordult, de nem a térdem fáj, hanem a combom, de az is nagyjából ugyanakkor, sztem meghúzodott aztán igaz tovább csináltam a feszkót, nem adtam alább a lendületet, Te kis öngólt akaró fejelõ :)

T.T.

antijuve
ajajj,még mindig fáj akkor?
pontosan mi is történt?

ups and downs

Freedom88
Bryan, ez több mint izomláz a lábamban :S

T.T.

Freedom88
hohóóó

T.T.

antijuve

ups and downs

Zsófy
Jajj, köszi szépen:) egyelõre nincs rá szükség... különben is: biztos újítottak, h megemelhessék a könyv árát, és mindenkinek újat kelljen vennie...:S Szenya PSZF:S

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
idióta

ups and downs

Freedom88
Freedom88
mindárt, felkéne ébrednem

T.T.

antijuve
foci?

ups and downs

antijuve
elméletben egy felnõtt embernek napi 8 órát kell aludnia.Eszerint viszont igen

ups and downs

Freedom88
nem :)

T.T.

antijuve
add össze és megtudod

ups and downs

Freedom88
sztem is hagyjuk, mert picit más véleményem van az egészrõl.
Lesz vhogy, különösebben leszarom. Egyik se jobb a másiknál, felõlem lehetnél Te is miniszterelnök :))

Sok alvásnak számít ha éjszakás után egyszer 9tõl 12ig majd aztán 12:30tól 18:00ig aludtam? :)

T.T.

Jeff Gordon
Hát nézd, én nem szégyellem, sõt büszkén vállalom,a két x a Fidesz-KDNP mellé fog menni.
Én úgy látom,hogy az egyetlen ésszerû és reális lehetõség a mai választásokon.Nem biztos,hogy jobb lesz,a következõ négy év,csak remélhetem,de biztos nem vagyok benne,viszont azért azt tegyük hozzá,hogy kb a padlón van az ország,és nem akarom mondani ez kinek/kiknek a hibája,úgyis tudja mindenki. A baloldalra azért nem szavazok,mert elvbõl nem,és kaptak 8 évet,ez sok is volt, és láttuk mit csináltak, ebbõl elég. Szerintem.
A másik erõ,a Jobbik,hát pff... Tegnap nézegettem youtube-on,hogy ezek miket mondanak,és sajnos ezek be fognak kerülni a parlamentbe is,remélem azért sok szavazatot nem visznek el a jobb-közép párttól, de õszintén szólva, én nem akarom kishazánkat még jobban tönkre tegyék és leégessék ezzel fasiszta-neonáci ideológiával.. És a röhej az egészben,hogy a szlogen: "a nép nevében". Hát az anyukátok. Kötve hiszem,hogy a nép ezt akarja,csak most elég mélyen benne vagyunk a lekvárban,és akkor elõszedik ezt a demagógiát,azt mondják,amit az emberek hallani akarnak,és milyen érdekes,tele van a párt bünözõkkel, kétes értékû "politikusokkal". A hasonlóság az 1933-as német választásokon gyõztes párttal igencsak nagy...
Félreértés ne essen, rühellem a komcsikat,1945-tõl 8 évet leszámítva folyamatosan itt vannak és kormányoznak,de a másik szélsõséget is megvetem,ezért szavazok a Fideszre, hátha egyszer olyan normális ország lehetünk mi is, mint pl. Ausztria, bár szerintem olyan sose lesz.

Na mindegy,ennyi elég is volt a politikából, még sok is.

Freedom88
na leadtam a 2 X-met a megfelelõ nyomtatványokra. Elég szarul fizet, de hát kombiba csak elbírja majd.
Egyéniben bakker 3 közül lehetett csak választani...beszarás. Fidesz,MSZP,Jobbik....hát asszem itt nem kell mondanom kire tettem (most kitérdekel, h elméletileg titkos...leszarom)
A pártlistára meg volt 5, azok mindenkinek egyforma...(Fidesz,MSZP,Jobbik,LMP,MDF)...sztem itt se kell taglalnom kire nyomta rá egy 8ast a karikát. Az is csak egyszer metszi egymást. Szóval elvileg hivatalos voks.

Ja meg kaptam ilyen elsõ szavazó bigyót...nagyon gáz:)

T.T.

Freedom88
oh yeah:)

T.T.

Jeff Gordon
congratulation chelsea:

A címvédõ Chelsea 3-0-ra nyert az Aston Villa ellen az angol labdarúgó FA Kupa elsõ, szombati elõdöntõjében.

A Wembley Stadionban rendezett találkozón Didier Drogba a 67. percben törte meg a rivális gárda ellenállását, majd Florent Malouda növelte a gólok számát, és a 95. percben Frank Lampard állította be a végeredményt.

FA Kupa, elõdöntõ: Chelsea-Aston Villa 3-0 (0-0). G: Drogba (67.), Malouda (89.), Lampard (95.)

Engösz
De jófej vagy, hogy gondoltál ránk :)
A magam nevében nagyon szépen köszönöm, de remélem nem lesz rá szükségem ;)) A mi szakunkon nincs ez a tárgy, de az nem jelenti azt, hogy Zsófinak esetleg nem kell majd, mert õ pedzegette, hogy a pénzügy és számvitel szakot is bevállalná. Szóval majd nyilatkozik.
Tényleg kösz és aranyos vagy :)

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Jeff Gordon
Lányok!
Van még Nektek számvitel c. tantárgy?
Találtam hozzá két könyvet torrenten,és ha esetleg kellene,szívesen letöltöm :)

alapkönyv
példatár

Mondjuk 2003-as kiadás,ha van már újabb,és ha ezek meg is vannak, akkor sorry,csak megláttam és eszembe jutottatok róla

antijuve
ill. II. o

ups and downs

antijuve
Ne is mondd :). Ez a nyamvadt Celtic nem bírt egy gólt se lõni, pedig 3 góllal már nyerõ lettem vna.Így viszont nem :).Mindegy, csak 3440-et tettem rá.De azért nagyon ciki hogy kiestek egy III. o ellenfél ellen.Idén egy szar a Celtic.

ups and downs

Jeff Gordon
Az a bizonyos Ross County:)

"Nem csak a bajnokságban botladozik a Celtic, hanem a skót kupában is elbukott. A bajnokságban a Rangers már 13 ponttal vezet, míg az FA-kupa elõdöntõjében a másodosztály ötödik helyén álló Ross County óriási meglepetésre kiverte nagynevû ellenfelét, és a Dundee United-Raith Rovers meccs gyõztesével játszik majd.

A találkozón 0-0-s félidõ után az 55. percben Craig, a 88-ikban pedig Scott talált be. A Ross County legnagyobb sikerét érte el ezzel, hiszen korábban egy harmadosztályú bajnoki cím, illetve egy Challenge-kupa (az elsõ osztályt leszámítva, a további 30 profi klub részére kiírt kupa) siker volt a legjobb eredménye.

Skót FA-kupa, elõdöntõ: Celtic-Ross County 0-2 (Steven Craig 55., Martin Scott 88.)"

antijuve
ez jó :D

ups and downs

antijuve
jaaajj :P

ups and downs

antijuve
Igen, Õ az.Az egyik legnagyobb focista, õszinte, szókimondó ember volt.Nagyon letaglózott a hír, mikor mondta kis Knézy a Duna TV-n.

ups and downs

Freedom88
Te Bryan, ez a Varga Zoltán aki volt a Digisporton BL meccseken?
Ha igen, akkor beszarás...hát pár napja még ott volt...
RIP

T.T.

Freedom88
Arisztid látja, hogy Tasziló valamit fest:
- Mi ez, Arisztid?
- Ördög.
- És szarva van?
- Nem, festve.

T.T.

Freedom88
Hülyegyerekek mennek busszal kirándulni, de a busz lerobban.
Leszáll a sofõr keresi a hibát, de nem találja. Az egyik hülyegyerek leszáll és azt mondja a sofõrnek:
- SOFÕRBÁCSI, SOFÕRBÁCSI, ÉN TUDOM MI ROMLOTT EL!
Erre a sofõr:
- HAGYJÁL MÁR, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már két órája keresi a hibát, de nem találja, kezd ideges lenni. A hülyegyerek megint megszólítja:
Sofõr kicsit ingerültebben válaszol:
- HAGYJÁL MÁR BÉKÉN, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már öt órája keresi a hibát, már majd szétveti az ideg, amikor a hülyegyerek megint odamegy:
- NA MI, B***D MEG?
- HÁT A BUSZ!

T.T.