F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Picsába Michelisszel. Vezette a Q1-et, erre összetörte az autóját és nem vesz részt a Q2-n, igy meg hátulról indul...picsába,picsába...
T.T.
ja mert semmi nem volt a városban, aztán kimentem. Nem bántam meg, tényleg test közelben voltam mindennel 😊
T.T.
T.T.
T.T.
The only speedometer is in your head.
Nekem is, meg már telepítettem is, meg már játszottam is...
Detroit (én) 5-1 Anaheim Ducks
Detroit (én) 5-1 Anaheim Ducks
T.T.
index.hu cikk...hülyítik a népet!
"Az utasok biztonságát szolgálja az az intézkedés is, amely az adott kocsi típusnál, a jelenleg érvényes utasításokban foglaltaknál szigorúbb kocsi vizsgálatot és fékpróbát követel meg."
Fékpróbának semmi köze nincs ahhoz h a kerék szétrobban az adott kocsi alatt vagy sem. Az a fék alaktrészek megvizsgálása és még más egyéb dolgokból áll. A vonatvizsgálat alatt nézik a kerekeket.
Nagyon "szakszerû" cikk.
"Az utasok biztonságát szolgálja az az intézkedés is, amely az adott kocsi típusnál, a jelenleg érvényes utasításokban foglaltaknál szigorúbb kocsi vizsgálatot és fékpróbát követel meg."
Fékpróbának semmi köze nincs ahhoz h a kerék szétrobban az adott kocsi alatt vagy sem. Az a fék alaktrészek megvizsgálása és még más egyéb dolgokból áll. A vonatvizsgálat alatt nézik a kerekeket.
Nagyon "szakszerû" cikk.
T.T.
inkább a levegõ😊
Omm, Bryan nincs kedved letölteni az NHL08at? Csak kipróbálni milyen online.
Én most töltöm, nCore-on fent van.
Omm, Bryan nincs kedved letölteni az NHL08at? Csak kipróbálni milyen online.
Én most töltöm, nCore-on fent van.
T.T.
Köszi szépen
no problem, nem volt fennakadás, 1/2 12-kor feküdtem, de amikor küldted az sms-t, már meg se hallottam😊
no problem, nem volt fennakadás, 1/2 12-kor feküdtem, de amikor küldted az sms-t, már meg se hallottam😊
Peet, Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog születésnapot!!!! <#puszi>#puszi>
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Hmmm....nem tudom kinél van több...de tippelem, hogy most az egyszer te járnál jobban 😄 Amúgy logikus lenne utazni másfél órát, hogy nálad elmosogathassak 😊)
Pontosan ezt fejtettem ki kicsit bõvebben 😉
Na kész a citromos süti. Nem mosogat el valaki helyettem? 😄
Na kész a citromos süti. Nem mosogat el valaki helyettem? 😄
Persze, a mozdonyvezetõket (kizárólag a felénk közlekedõket - gy.gy-ket) akartam szídni.
De az akkor lett vna jó, úgy spontán. Már nem is emlékszem rá 😄😄
Na, most nagyon sajnálom, hogy moderáltam az elõzõ hsz-emet 😊) Pedig nem lett vna benne köszönet! Csak senkit nem akartam sértegetni alaptalanul.
Hát aki tehetségtelen, az már csak az. Igazából nem tudok nyilatkozni a témával kapcsolatban 😄 Gy.gy és kész.
Hát aki tehetségtelen, az már csak az. Igazából nem tudok nyilatkozni a témával kapcsolatban 😄 Gy.gy és kész.
gyõri gyíííííkok 😊)
Próbáltam finoman menni végig, de hát ott kicsit benéztem, megesik az ilyesmi. Délisek azért finoman kezelik a kontrollert.
jön a költõi kérdés is, kik azok a f@szok, akik miatt a FLIRTet le kellett butítani gyorsulásilag és lassulásilag? Hát a gy.gy-k miatt😊
Próbáltam finoman menni végig, de hát ott kicsit benéztem, megesik az ilyesmi. Délisek azért finoman kezelik a kontrollert.
jön a költõi kérdés is, kik azok a f@szok, akik miatt a FLIRTet le kellett butítani gyorsulásilag és lassulásilag? Hát a gy.gy-k miatt😊
T.T.
Majd megkérdezem: "Anyu, nem vettél észre valami furcsát csütörtökön hazafelé jövet?" 😊)
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy neki az ilyesmi már nem szokott feltûnni. Annyi arrafelé a fakezû (vagy csak szimplán tökfej) masiniszta.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy neki az ilyesmi már nem szokott feltûnni. Annyi arrafelé a fakezû (vagy csak szimplán tökfej) masiniszta.
h a b*zi mekkorát fékezett Bicske-alsón 😊) Mondjuk tényleg nagy volt, mert picit benéztem a fékutat és még a peron elején lazán 90 volt és a peron 3/4én már megálltam😊)
T.T.
Jaaa, azt hittem kocsival. Azért lepõdtem meg 😊) Biztosan Klf-ön szállt fel, de elárulom, hogy nem szokta nézni, hogy ki a Sínpisti 😛😛
De ha mégis, akkor majd hétvégén meghallgatom 😄
De ha mégis, akkor majd hétvégén meghallgatom 😄
semmivel😊
Csak Bicske-alsón megálltam és ott láttam h jön elõre felé, de nem nézett a vez.állásra, szóval nem látott, csak én láttam Õt. Bár nem tudom hol szállt fel, de a Kelenföldön, akkor ott csak észrevett. Na mind1, lényeg fuvaroztam.
Csak Bicske-alsón megálltam és ott láttam h jön elõre felé, de nem nézett a vez.állásra, szóval nem látott, csak én láttam Õt. Bár nem tudom hol szállt fel, de a Kelenföldön, akkor ott csak észrevett. Na mind1, lényeg fuvaroztam.
T.T.
ja hupsz...akkor jobbulást elõször!
MSN-nen feltudsz akkor jönni?
Megártott a sok egyetem, ezért mûtötték ki mi?😊 Túl bölcs vagy már😊)
MSN-nen feltudsz akkor jönni?
Megártott a sok egyetem, ezért mûtötték ki mi?😊 Túl bölcs vagy már😊)
T.T.
Olvastam,sorry, de nem nagyon tudok beszélni,kimûtötték az egyik bölcsességfogam, de ha msn is jó, akkor oda megyek szívesen, túlképp rá is érek, az ágyat nyomom egy jégakkuval az arcomon.