F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mostmár én is elkezdek vhol egy nagyívü karriert😊)) de sztem rögtön kirúgnak😊
bár elöször CM3at próbálom meg😛
bár elöször CM3at próbálom meg😛
The only speedometer is in your head.
valóban,hát vmit újítani akartam😊 remélem azért sikerült😊
én ugyan nem😄 Legalábbis ma már nem,azért mindent nem akarok egy nap megcsinálni,holnap szépen folytatom,apránként felépül majd a liga elsöszámú honlapja😛 (remélem😛)
amúgy szted milyen lett?:S szar?:S
amúgy szted milyen lett?:S szar?:S
jujj teljesen másra számitottam,amikor az elejét olvastam😊)
na,a Chievo-t feljutattam az elsõ osztályba.
pedig a szezon elején nagyon szarul ment.de a 10.forduló után 20(!!😄) fordulóig maradtam veretlen,és utána is csak két vereség.így megnyugtató hét pontos elõnnyel lett enyém a bajnoki cím😊)
pedig a szezon elején nagyon szarul ment.de a 10.forduló után 20(!!😄) fordulóig maradtam veretlen,és utána is csak két vereség.így megnyugtató hét pontos elõnnyel lett enyém a bajnoki cím😊)
ups and downs
PEET PEEET!! keres meg MSN PLZ!!! PEET!!!! mint kezdõ ügyvéd olyan pert adok a kezedbe😄😄 hogy milliomosok leszünk😄😄 AZONAL KERESS MEG!!!!!!😄😄
Elég érdekes cikk. Pösze srác hejére betennék a Csalonsót ugyan az lenne mint most a McLarenbe.Elkezdene sirni hogy hát neki kell hogy ugy nézzenek rá mint egy kéttszeres Vb ra. Amugy tökre nem izgat a dolog,a lényeg hogy Rosberg elöl legyen😛 de minimum egy VB 6. hely😊
persze...
Mondjuk Massát elküldhetnék, de akkor nem irtak volna alá vele a 2010ig való szerzõdést. Raikönnent meg tuti nem zavarják el..egy világbajnokot..persze
Mondjuk Massát elküldhetnék, de akkor nem irtak volna alá vele a 2010ig való szerzõdést. Raikönnent meg tuti nem zavarják el..egy világbajnokot..persze
T.T.
ups and downs
láttam😊)
a végén kábé három gólt lõhetett volna a Marseille.de a Lyonnak is voltak nagy helyzetei.sõt.õk támadtak,de nagyon jól védeg az OM kapusa
a végén kábé három gólt lõhetett volna a Marseille.de a Lyonnak is voltak nagy helyzetei.sõt.õk támadtak,de nagyon jól védeg az OM kapusa
ups and downs
Jenson Button Magyar Nagydij gyõzelme után!!!!!!!! Elsõ gyõzelme és kb az utolsó is😊 Ojan mint Karesznak Monza
T.T.