F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe😊))
egyébként sztem nagyon sokat fejlõdtünk,állitom,ha a mai tudásommal indulok elsõ racen,és föként kormánnyal,akkor megelõztem volna a toyotákat😛 dehát nem😊)) Bryanos te meg fõleg😄 köröznél minket😄D
egyébként sztem nagyon sokat fejlõdtünk,állitom,ha a mai tudásommal indulok elsõ racen,és föként kormánnyal,akkor megelõztem volna a toyotákat😛 dehát nem😊)) Bryanos te meg fõleg😄 köröznél minket😄D
The only speedometer is in your head.
megnéztem a tavalyi AP vidit.jót nevettem Kareszon😄DD
(kicsit mintha darabosan vezettünk volna)
(kicsit mintha darabosan vezettünk volna)
ups and downs
és nálunk ez senkitse zavar csak engem,úgyhogy marad ez...
igy van a chello a hibás. Sokan panaszkodnak szakadásra...nem sok idõre, csak egy pillanatra, ami bõven elég a játékból való kidobáshoz.
T.T.
pff bebaszna(már elnézést),hogyha 10/1 megás netnél az lenne a gond,hogy nem húzod ki a kábelt... meg nem is várhatom el mindig. ez a chello egy kurva nagy szar,már nagyon megbántam h itt vagyunk
csak az a vicc,hogy ezért még fizetünk is kemény 10e ft-ot
csak az a vicc,hogy ezért még fizetünk is kemény 10e ft-ot
Lehet, hogy miattam. 😞
Majd legközelebb még a vezetéket is kihúzom a gépembõl.
Majd legközelebb még a vezetéket is kihúzom a gépembõl.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
már más van,nagyon szivesen feltöltöm,de elvileg fel is van,szal linket tudok adni,most lesz egy ligapatch 2,0 szóval abba lehet az új pilot is...
na Free,vagy bryan? nem érdekel titeket? dranzer lenne a teammate.
Persze van.. Kicsit haldoklik de kitartunk😄
egész jó csaták vannak a nép hiányzik kb 8 az átlag fõ..
egész jó csaták vannak a nép hiányzik kb 8 az átlag fõ..
Downhill!!
kissé felhúzott ezaz egész sorry all...
még megvan a bajnokság?😛
még megvan a bajnokság?😛
egy max két lehetõséget adok neki rfel,ha azzal is ledob akkor befejeztem minden versenyzést... úgyhogy keríteni kell egy ferrari tp-t a biztonság kedvéért.
vki #2es Ferrarit nem kéri,nekem ebbõl elegem van de kib*szottul,sztem egy dobogót buktam el vele...
Aztán valamiért nem akartuk késõbb rájött mindenki hogy nagyon tehetséges pilota, de ha valaki megkérdezné tõlem, hogy a mostani pilotáink közül valakit lecserélénk Gerrarda, a válaszom NEM. Cromwell a Spanyol GP után nemsokkal kezdtük vele tárgyalni. Hamar egyezõre juttotunk. Már csak az volt a kérdés ki lesz a csapattársa a TPF1 száguldó cirkuszában. Aztán egy lelkes fiatal srácot láttunk meg a paddockban, aki eszme cserét folytatot a team Vezetõ úrával, Tomiboy-al. Természetesen kérdezkedünk utána, milyen kategoriából jött, milyen teljesítményt mutatott, és hát nem volt olyan rossz. utána egy vacsorán beszélgettem Tomiboyal aki elárulta, hogy az ujonc nagyon lelkes, és hogy nem jönne-e a csapatunkba. Hát másnap elbeszélgettem a sráccal. Mit tagadás jól megvoltunk, jó fejnek tûnt. De ott még nem mertem azt mondnai, hogy tutira jöhet mert féltem, hogy ez a project is befullad. Cromwell biztos volt számunkra, tudtuk hogy õ köré bitos lehet építeni. Aztán jöttek a Jerezi tesztek. Cromwell-el ahogy gondoltuk simán bejutottunk. Aztán Jancsynak akkor kellet
(részlet)
hát bazze,ez náluk egy cikk????
(részlet)
hát bazze,ez náluk egy cikk????
ups and downs
arra gondoltam h majd csinálok egy promóciós vidit a 2008-as szezonra a szezon elõtti funracekbõl.
ups and downs
evvan,vmi hasonló lesz évvégén is szövöszö,de majdan kialakul,nekem végülis tetszett,elvoltam,legalább találkoztunk régen látott károlyunkkal😊))
me vak vagy, oooooooo <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom