F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát srácok most látom csak,kérdésem az,hogy a fenébe lehet kiesni elsõ körben üzemanyag miatt? 😄DD ez komolyan lol:

The only speedometer is in your head.
igy igaz.nem is kell hogy azok legyünk,hisz a fun a lényeg,mondott egy ismert kollegánk😛
így van,bár te sokat nyertél,nem biztos,hogy röhögni tudsz magadon,hát majd lefejjebb máson😊)
igyvan.
amikor biztos az elképzelés,hogy mekkora legyen.de gondolom max 1000széles,na lehet ma este vagy holnap összeütök vmit😛
amikor biztos az elképzelés,hogy mekkora legyen.de gondolom max 1000széles,na lehet ma este vagy holnap összeütök vmit😛
azaz,most éppen Belgiumnál tartok.aztán jön kina.sztem e két vidi benne van a tavalyi top3ban😛
németet vidit pls😄DDD
"Nem hittem volna,hogy meglesz a pole,hiszen a többiek is jól mentek a praktizon" 😄 nem ismerös?😊))
"Nem hittem volna,hogy meglesz a pole,hiszen a többiek is jól mentek a praktizon" 😄 nem ismerös?😊))
szombaton majd viszek én is vmi régebbi videót, lehet rajtani jókat nevetni, pl AP tavaly..hát tegnap néztem meg megalol
T.T.
hát most szembesülök a tavalyi teljesitményemmel,mit csináltam te jó ég...
de sztem az idei se lesz majd jobb😊)) de azt számoltam vmelyik nap willanó honlapon,ha minden lépés kijött volna,értem ezalatt,hogy nem löknek ki,nem szoritanak le,nem dob le a net,akkor Spanyolország óta végig pontot lehetett volna szerezni😛 najó török az buktató lett volna,de akkor már többet készültem volna...
de sztem az idei se lesz majd jobb😊)) de azt számoltam vmelyik nap willanó honlapon,ha minden lépés kijött volna,értem ezalatt,hogy nem löknek ki,nem szoritanak le,nem dob le a net,akkor Spanyolország óta végig pontot lehetett volna szerezni😛 najó török az buktató lett volna,de akkor már többet készültem volna...
inkább retro vidiket nézek... 2006EU rajt,hát ez még mindig nem semmi... pedig,gatti nem volt még mezöny tagja😄D