44995
F1CHL - Retro
-
#30112 Bryan, hallottad már ezt? -
#30111 oks:D -
#30110 re.mostmár nem megyek:DD -
#30109 re, bpn -
#30108 azt errefele "vacsorának" hívják már -
#30107 gyógyóóó -
#30106 hát gondolkodtam előtte sokáig,hogy tényleg el kell-e nekem oda menni,de úgy voltam vele,hogy miért ne,majdcsak lesz vmi.amúgy nem volt rossz,én elvoltam a haverokkal,jókat beszélgettünk tehát ezzel semmi probléma nem volt,csakhát mégis,az ember mást várt,meg egy ilyen szülinapi bulin az ünnepeltek tünnek el leghamarább,beisznak,aztán bepunnyadnak és mennek haza aludni,ennek mi értelme?:S
a fincsiből rájöttem:))) -
#30105 Hát az tiszta fincsi lehetett... Én is voltam már ilyen "jajj, de jó lesz", aztán mégsem szülinapi bulin, és mindig elveszi az ember kedvét a többi szülinapi bulitól:( Reméljük jövőre jobb lesz:)
Zsógyi voltam -
#30104 értem én :DD
miénk se volt jobb,arany jános utcától két percre volt a hely ahol tartották a születésnapot,ott gyülezett mindenki,páran fogyasztottak is ott,"olcsó" volt... mindenesetre olyan 11körül elindultunk egy bulihelyre,egyikbe nem engedtek be két srácot,mert annyira részegek voltak,aztán jó mentünk máshova,végül megláttuk mekkora a sor aztán vissza nyugati,ekkor jött az ötlet pár embertől(meg is lepődtem h ismerik) h menjünk a diófába,felhívtam zolit(bull71) éjfélkor:D csak remélni tudtam h nem rosszkor zavarom,de pont akkor ért haza,Ő mondta h diófa éjfélig van,aztán a születésnaposok hazamentek,a rokonukat felvitték magukhoz aludni.és ennyi volt,maradtunk négyen.abból két srác levált,ők is hazamentek,és már csak ketten voltunk Rolanddal. na akkor katica,megittunk két sört,ott voltunk kb háromig,majd jött a barátnője,és végül nála aludt,én meg megint egyedül jöttem haza:D
kb ennyi.röviden összefoglalva,nem történt semmi,páran berugtak,kóvályogtunk az utcán,majd hazament mindenki. -
#30103 Ez kicsit ironikus volt, nem gondolod??? Majd legközelebb te csinálod, és meglátjuk mikor lesz készen:D Mondjuk, ha addig alszunk, mint ma, akkor talán este 7kor:D -
#30102 Hát, köszönöm megvoltam:) igazából sztem néha a zene nem volt táncolható:( de kaptunk welcome tequilát:) Habár nem voltunk benne ez első 100-ba, mert időbe telt, mig odakóvájogtunk... Majd a következő party nem R&B lesz, és akkor maj dtt... HUHA:D Már várom:)
szal ilyen olyan volt:D -
#30101 el se indultam,hangosabb ez a sziréna szerű hang mint a kocsi,és baromi idegesítő.a kvalt is elszartam miatta,nohát sebaj,ezvan. -
#30100 :DD
eks:)) -
#30099 na megvolt az ebéd....3kor:) -
#30098 noproblem:) -
#30097 ss -
#30096 ksz.sry. -
#30095 oké.ss -
#30094 megyek én,már van server is,hátha nem lesz semmi gubanc,aztán törökön felőlem mehetsz,rühellem azt a pályát :S -
#30093 aztán lépj be szerverre, és köszönés képp mond azt h DÖGÖLJ MEG HOMIBOY:)) -
#30092 Peet,majd akkor add meg a koordinátákat:) (IP cím ilyesmi),ja meg Dranzi is tudjon róla:D -
#30091 egy kutyával:DD -
#30090 kutya póz?:D -
#30089 hát ja,én se tom h mi legyen.
bár ötletem lenne,de ahhoz kicsit jobban kéne érteni a dologhoz:D -
#30088 oké,téged meg vmi kellemetlen pózban ábrázollak...:P:D -
#30087 persze,egész nyugodtan,igazából én is gondolkoztam h csinálok,de ötlethiányban szenvedek egyenlőre:S
de nyugodtan,én kiváncsi lennék rá:) -
#30086 igen van rá igény és az h te ne legyél rajta:D -
#30085 ha lesz kedvem akkor csinálhatok ide egy bannert.van vmi ötlet esetleg? -
#30084 ja,picit felhúzott:S -
#30083 te láma vagy.úgyis kocka vagy már:D -
#30082 látom addi alkotott fórumon.. -
#30081 :) bezzeg én nem indulhatok....:(( -
#30080 nem muszáj. -
#30079 jaj, persze, indulj helyette, kis KÖ!:) -
#30078 hát akkor tied a pálya mester,én így félek elindulni,mert nyílván ez egy vészjelző vagy mifene,aztán nem akarom h vmi károm keletkezzen a dologból :S -
#30077 nekem megfelel -
#30076 így igaz:) -
#30075 akkor APA KEZDŐDIK! -
#30074 mikor lesz a futam?háromkor igaz? -
#30073 :DDD nálam is küzd a posztért a cserepadon:D